Messa írta: ↑2025.09.18. 22:36:36
Az elsőben sem csetlett botlott, csak 2 rossz passz után elküldtétek a búsba. Szokásos módon agyonfújt Newcastle ellen egyébként 1 db kidolgozott helyzetünk nem volt, 2 egyéni villanásból vezetünk szerencsére.
Ja, az első félidőben is jó volt, de tényleg pontatlan. De ígéretes, szerintem mindkét félnek igaza van, tényleg kicsit Raphinhás meccse van.
Szerintem látszott a meccs bizonyos időszakaiban, miért veszélyesek. Én két dolog miatt féltem, az első nem volt a kezdőben szerencsére, illetve abban, hogy nem tudtam biztosra, a középpályánk irányítani tudja-e a meccset. Utóbbi felénk tőlt el, erre szerintem nem volt garancia, Woltemade meg már 1-2 perc alatt megmutatta, miért féltem attól, meg tudjuk-e tartani.
No meg arra számítottam, hogy Flick a szokásos kamikaze stílusával áll fel, ez a legnagyobb változás, hogy ma nagyon nem ezt csinálta. 1-2 eset volt csak tavaly, mikor így küldte fel a srácokat, erre őszintén szólva nem számítottam, le a kalappal, nagyon jól szervezte meg az egyensúlyt, nyilván az első 15 perc után.
Le a kalappal a csapat előtt, én úgy gondoltam, ha őket kb nullán tudjuk tartani, akkor az nagyon jó jel lehet az ilyen kellemetlenebb csapatok ellen a továbbiakban.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy