A nap fénypontja!
Lamine Yamal is a beautiful overkick Goal but can we talked about Dani Olmo trivela assist first,OMG ❤️❤️Visca Barca |Arsenal| |Man U| |Raphinha| pic.twitter.com/Ir815qgLyJ
— y-BOB 1 (@7DayzFnS) January 25, 2026
Pont ezt akartam írni, hogy Marcus barátunk megérkezett... Nagyon remélem ebből egy nagy adag önbizalmat merít és ezzel még jobb lesz.

Múltkor láttam egy olyan középkori kínzásra használt nyújtópadot, szerintem hasonló lehet a képben

Az a baj az ennyire gyenge láncszemmel egy erős csapat ellen, összedől a kártyavár. Annyira gyenge, hogy nem passzolnak neki, született így rossz passz másoktól is. Ha neki passzolják, esélytelen, hogy megtartsuk a labdát, az ellenfél ott támad le agresszívebben, mivel Martin nem elég, legalább az egyik középpályásunknak konstansan oda kell zárni, de néha mindkettőnek, akkor aztán a túloldal/középpálya kiürül... ésatöbbi, szétesik az egész rendszer. Szerintem ezért lennénk előrébb bármelyik belső védőnkkel, ha Torrents nem elég jó (azt megértem, miért nem a Newcastle ellen akarja behozni Flick, eddig rendben is van nálam), velük sem lesz annyira folyékony a játék, mert hát nem született balbekkek, de azért nem kellene nekik konstans segítség.MessiNeymarSuarez írta: ↑2025.09.18. 22:00:16GM nemcsak hátul életveszély, hanem előre is sajnos teljesen 0, passzolni se passzolnak neki és máris szűkebb a pálya