Messa írta: ↑2025.09.18. 21:50:51
Rdinho10 írta: ↑2025.09.18. 21:47:26
Meddig kell ezt a szerencsetlen Martint neznunk?! Mit lat benne Flick?erthetetlen
Én sem tudom mit lát benne, de ma kit raknál be helyette? Van egy db Torrents aki finoman szólva is null kilométeres, rajta kívül senki, én nem biztos hogy ma dobnám be a mélyvízbe Elangával, bár így a sárga lap miatt lehet muszáj lesz. Vagy jön a jolly joker EG, ebben tán nagyobb a ráció.
Nálam nem is ez a kérdés, mert amúgy bármelyik felnőtt játékosunkat beraknám a helyére, és előrébb lennénk nála. Lehet, hogy Torrents nem elég jó. Ha viszont Torrents nem elég jó (ha nem üti meg GM szintjét, akkor óriási a gond), akkor úgy szól a kérdés, hogy nyár vége felé, mikor ez már kiderült, miért nem oldottuk meg ezt a problémát? Kizártnak érzem, hogy valami Osasuna szintű játékos ne fért volna bele valami ügyeskedéssel.
Persze ezzel most nem vagyunk előrébb, hogy mi lett volna ha, én Christensent hoznám be, játszogatott ő már háromvédős rendszerben a "szélen", vagy Cubát raknám ki. Vagy akár Araujót Elanga miatt. Lehet le lesz cserélve, mégiscsak van sárgalapja, és Elangáék azt csinálnak vele, amit akarnak, bármikor összejöhet a 2., még akkor is, ha nem csinál hülyeséget.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy