brazilfan írta: ↑2025.08.22. 13:06:00
Chino írta: ↑2025.08.22. 11:30:18
Amúgy én mindenkinek ajánlom a BarcaOne-t… Teljesen ingyenes, élőben lehet követni pl. az Atletíc meccseit
Igen, és a képminőség tényleg kiváló. (Kár, hogy a felső menüből levették az önálló One linket, és lekerült a lap aljára, a Barca Products közé.)
Reménykedjünk, hogy az Atletic negyedosztályú meccseit is közvetítik majd. Egyébként ma este 6-tól felkészülési meccs lesz a Lleida ellen, ennek a linkjét egyelőre nem látom.
Viszont a klub hivatalos honlapja lehetne egy kicsit informatívabb és gyakrabban frissülő, az Atletic „Players" a nyár nagy részében csak néhány főből állt, és a honlap alapján a keret a legutóbbi igazolások, hosszabbítások ellenére most sem sokkal bővebb, pl. a középpályán csak két játékost tüntetnek fel.
Én is nagyon remélem, hogy tovább közvetítenek, stream csatornák nem hiszem hogy lesznek, a meccsekről pedig nem szeretnék lemaradni.
Nem tudom milyen az a felkészülési meccs, mert holnap lesz az Interkontinentális Kupa az U20-as csapatnak a Maracanában a Flamengo ellen. Kedden érkeztek Brazíliába. Jó kis bemelegítés a Levante előtt. Ezt biztos közvetíti a BO, de ha nem az UEFA tv-n menni fog.
Szurkolok nekik viszont a braziloknál játszik az összes 20 éven aluli, Bellettinek viszont sok húzóembert itt kellett hagyni, így még a Juvenil B-ből is vitt magával játékost. Azt a Lorrant nagy tehetségnek tartják, lehet, hogy kiderül, hogy ő a legújabb Ronaldinho.
Vicces, hogy még Yamal is mehetett volna, illetve ha kell Fort, Cubarsi, Bernal is játékra tudna jelentkezni. A Guille, Toni, Pedro Fernandez, Torrents kvartett komolyan hiányozhat (+Diarra továbbra is sérült)
FcBarcelona1 írta: ↑2025.08.22. 13:46:38
brazilfan írta: ↑2025.08.22. 13:06:00
Viszont a klub hivatalos honlapja lehetne egy kicsit informatívabb és gyakrabban frissülő, az Atletic „Players" a nyár nagy részében csak néhány főből állt, és a honlap alapján a keret a legutóbbi igazolások, hosszabbítások ellenére most sem sokkal bővebb, pl. a középpályán csak két játékost tüntetnek fel.
Biztosan annyian vannak regisztrálva
Komolyra fordítva a szót
https://www.transfermarkt.com/fc-barcel ... erein/2464
Elég jó keret alakult ki idénre. Szerintem még lesznek távozók.
A 2 Fernandezre, Diarrara, Virgilire és Gistaura kíváncsi leszek.
Most olvasom az AS hírét, Roony-t nem engedik az Atletic-be regisztrálni. Mi ez az újabb agymenés? A 60 milliós Mastantuonot lehet? Pont FFP okokból semmi köze a La Ligának a 4. osztályhoz
According to Diario AS, La Liga has ruled that Roony will not be registered with Barça Atlètic, classifying him instead as a first-team player.
Virgili távozott. A 3(

) Fernandez nem tudom mennyire tartósan lesz fent vagy egyáltalán kapnak-e lehetőséget. Az biztos, hogy a felnőtteknél fognak edzeni.
Belletti nagyon sok játékost hozott magával, illetve Pedro Rodriguez és Kluivert még lehet komoly szereplő.
Akire a legkíváncsibb vagyok az Ebrima Tunkara. 2010-es születésű, de már az U19-ben van, a La Masia jelenlegi legnagyobb tehetségénak tartják. Ha az Atleticben nem is, de az Ifi Bl-ben biztos lehetőséget kap. Lehet, hogy 1-2 éven belül már kopogtatni fog Flicknél.
Mastantuonál már a meccs előtt is ment a balhé, hogy elvileg nem játszhatna viszont az Osasuna közölte, hogy ha beáll nem fognak utólag panaszt tenni.
Az utóbbi 2 napban viszont kitört a perpatvar, benyújtott talán Galán egy indítványt, hogy a Real szabályt szegett, mert az első csapat játékosának mutatták be, de a a Castillába van nevezve megkerülve az FFP-t.
Szerintem Laportáék pont ezért nem akarják az Atleticbe nevezni, nehogy kitörjön egy balhé és emiatt kapjon büntetést a klub.
De persze mindig nálunk megy a simli meg a kiskapuk keresése.