Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Senki nem azt mondja, hogy rossz a meccs/gól átlaga (bár három meccs még nem annyira mérvadó), hanem hogy a ziccereit, nagyobb helyzeteit gyengén értékesíti. Ez tavaly is jellemző volt. Ellenben nehezebb lehetőségeket jobban megoldja. Lásd a Mallorca ellen.Troym írta: ↑2025.09.08. 15:47:19A 20-21 éves Messi 16 és 17 gólos bajnoki szezont hozott, Ronaldo ennyi idősen 9 és 17 bajnoki góllal zárt, 9-et vágott Yamal is.
Életkorának megfelelően halad Yamal, idén gondolom neki is lesz 15-18 bajnoki gólja, ami még tovább javulhat, de azért jelezném, hogy ő nem csatár.
Ameddig Yamal szélső, addig 15-20 gól lehet elvárás, 40 nem annyira, Neymarnak is 2 db 20 gólnál erősebb bajnoki szezonja volt összesen.
Most a bajnoki startja 2 meccsen 2 gól, nem látom a hibát továbbra sem, ugyanekkora helyzeteket Suarez is kihagyott anno, szerintem a hátán viszi a támadójátékunkat jelenleg, mindössze 18 évesen, ilyen elvárás még a későbbi nagyokkal szemben sem volt ennyire fiatalon. A 20 éves Messi mellett azért a topszintű Etoo, Henry és Ronaldinho, Neymar mellett Messi és Suarez focizott, és nem megbántva a jelenlegi játékosainkat, de a 37 éves Lewa, Raphinha és Ferran nem az a szint finoman szólva, ahogy a középpálya sem annyira jó, mint akkor.
Ez jó kritika. Érdekes hogy távolról és 3-4 emberen keresztül jobban megy neki a lövés mint direktben a kapussal szemben 1v1-benChino írta: ↑2025.09.08. 13:40:11
Ahogy Bence is írta nem a formájával van gond, hanem a helyzetkihasználással, ami tavaly is nagyon gyenge volt. Jóindulattal egy átlagos szintet hoz ebben, ugyanakkor nyilván feltűnőbb, mert minden másban klasszis. Ha egy kicsit jobban értékesítené, csak a tényleges ziccereit nem lenne kérdés az Aranylabda sem.
Tegnap is kétszer (háromszor) állt kilenc-tíz méterre egy az egyben zavartalanul Cakirrel szemben, de mindkétszer (mindháromszor) csúnyán rontott.
Ha kicsit pontosabb nem "csak" két assisttal fejezte volna be a meccset (bár Merino góljánál azt nem nevezném gólpassznak), hanem 2-3 góllal.
Én csak attól tartok, hogy ez elkezdi majd egy frusztrálni és görcsössé válik vagy minden áron gólt akar majd szerezni, ami a csapat eredményességére negatívan fog kihatni.
Ugyanakkor a nehezebb megoldásokat pedig nagyon jól oldja meg, szinte veszélyesebb olyan helyzetekből, amikhez bravúros befejezés kell.
Szóval dolgozzanak rajta edzésen, beszélgessenek róla és előbb utobb menni fog természetes is neki. Nála abszolút igaz hogy csak fejben dől el, mert technikailag bármit kivitelezhet amit csak akar.
Ahogy Bence is írta nem a formájával van gond, hanem a helyzetkihasználással, ami tavaly is nagyon gyenge volt. Jóindulattal egy átlagos szintet hoz ebben, ugyanakkor nyilván feltűnőbb, mert minden másban klasszis. Ha egy kicsit jobban értékesítené, csak a tényleges ziccereit nem lenne kérdés az Aranylabda sem.Troym írta: ↑2025.09.08. 08:57:11Miért kerül szóba egyre gyakrabban Yamal (gyenge???) formája, nem értem?
3 Barca meccsen 2g, 3a a válogatott 2 selejtezőjén meg 3a
Egy 18 éves szélsőtől 5 meccsen 8 gólpont szerintem kimagasló, gólokat meg akkor fog többet lőni, ha nem az ő dolga lesz egymagában a teljes védelem kicselezése és nem magának kell kreálnia a saját helyzeteit, hanem mások is előlépnek.
Támadók meg mióta világ a világ amúgy is hagynak ki 100% ziccereket.
Szerintem teljesen rendben van a srác.

Nem minden fekete vagy fehér, lehet valaki rohadt jó focista, de le lehet írni, hogy szerintem pl. gáz a gólöröme, nem?Andrsika írta: ↑2025.08.21. 23:16:53Ez a fórum bemutatja milyenek vagyunk mi magyarok. Sose jó semmi mindenbe beletudunk kötni stb… pl most Yamalnál megy, h ez nem tetszik az nem tetszik nála meg nincs akkora hatással, h örül a gólnal stb.. kész téboly én csak örülök, h a mi játékosunk és nem keseríti meg az életünket