brazilfan írta: ↑2025.09.05. 17:40:29
Én például a te Pedri-kritikáidra emlékszem, a szezonnak még abból a szakaszából is, amikor már az egyik legjobbunk volt.
Szerintem vasárnap a Rayo ellen Lewandowskinak labdaérintése se nagyon lett volna.
A fórum nem felejt.....szoktam volt mondani. Minden szavamat vállalom, a legendáktól napjainkig.
Egyébként egész nyáron a középpálya hiányosságairól írtam a legtöbbet.
Pedri - szerintem - akkor lesz majd igazán jó, amennyiben kap megfelelő társat maga mellé és amikor egy teljes szezont olyan szinten képes majd lehozni, amilyet jelenleg a jobb hullámaiban alkalmanként képes mutatni.
Valamint folyamatosan markáns szereplője lesz a szezonokat meghatározó fontos meccseknek. Amikor komoly fajsúlya lesz a mérleg sepernyőjében és nem alkalmanként, hanem tartósan, dominánsan.
Egyelőre a Rayo ellen sem volt képes erre a szerepre.
Ezt nem én írtam, hanem a főoldali értékelés : "a Rayo intenzitása miatt nem tudta dominánsan szervezni a játékot"
Magyarul megfojtották a játékát.....ahogy a számunkra kritkus meccseken bizony elő szokott az ilyen fordulni.
Akkor lesz majd igazán nagy formátumú középpályás, ha megtalálja a fojtogatók ellenszerét. Ez a gyenge pontja, amúgy zseniális képességű, ezt ugyanakkor sosem vitattam.
A markáns, karakteres, dominanciát valóban hiányolom, ebből lehetne egy kicsit több belőle.
Mivel a Rayo ellen Torres kezdett, itt sem a saját véleménnyel folytatom, hanem a főoldali értékelőt idézem :
"Alig volt játékban, mindössze 25-ször ért labdához, Raphinhával nagyon nem találták egymást, de a társak nem tudták helyzetbe hozni, egyszer sem lőtt kapura."....szóval tavaly éppen ilyen meccseken pattant be Lewa hátáról a labda, miközben a fórum az összjáték miatt Torres hiányától volt hangos.
Nekem ez az összjáték hiányzott Torres jelenléte ellenére, miközben a hátáról neki nem pattant be a labda, mint tavaly Lewának.
Magyarul Torres jelenléte sem az összjátékban, sem a gólok számában nem nyilvánult meg.
Egyébként Lewa kapcsán nem feltételes módban fogalmaztam, hanem azokra a tényekre hivatkoztam, amik valós, megtörtént események voltak. A tények, az nem a "mi lett volna" kategória.