Hansi Flick

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
Alcantara
Director del Fútbol

2025.10.19. 18:38:45

Ne menjünk át Blikk szintű rovatba, ha lehetséges. Ettől csak néhány ostoba komment van alatta.
Nem csodálom, hogy Cseri és Csababarca szóvá tette, mégha a másik moderátor törölte is ezeket.
Peter
Director del Fútbol

2025.10.19. 17:59:37

Sonoma írta:
2025.10.19. 10:39:27
Úgy néz ki, kezdenek viharfelhők gyülekezni Flick és a vezetőség között
Deco
Deco látott és tapasztalt ezt azt Mou és Pep öltözőiben egyaránt, ha valakinek ismernie kell a megfelelő öltözői légkört és az ezzel (is) összefüggő edzői hitelesség alapjait, Deco köztük kell legyen.

Ezzel egyidejűleg ugyanakkor Flick kell legyen annyira profi, hogy a komolyan fontolóra vett gondolatai addig nem szivárognak ki, ameddig ő nem akarja, hogy kiszivárogjon és ez esetben bármilyen más, diplomata stílusú választ, magyarázatot hallottunk volna tőle.

Off...a kamerához-
Ami a "kamerát" érinti, azon túl, hogy egy beléptető kamera mit mutat és ehhez ki fér(het) hozzá illetve ki, hogyan élhet a hozzáféréssel, létezhet indokolt előre bejelentett és jóváhagyott késés is, amiről nem minden kamera hozzáférő rendelkezik tudomással.
Szóval van olyan is, amikor a kamera látszata, ha tetszik "bizonyítéka" határozottan csal.... :D
PR42
Jugador d'estrella

2025.10.19. 17:04:58

Ez a helikopteres sztori mi is pontosan?

Elmentek a csajával egy látványos helikopteres túrára?
Mi a baj?

Hőlégballon túra, sétarepülőzés, helikopterezés... ki a frászt érdekel.

Egészségére.

Hülye média. Nem bír egyet lépni a gyerek anélkül hogy belekötnétek és 1000 hazugságot öntenének ártatlan helyzetekbe.
brazilfan
Entrenador del Barça

2025.10.19. 16:37:29

A késésről és az utasításról szóló hírt tagadta, én ezzel nem is foglalkozom.

Azonban a másik, a helikopterezős hírt nem cáfolta, és én eléggé meglepődtem a válaszán: „Ez egy privát dolog. Semmit sem mondok neki ezzel kapcsolatban, ez rá tartozik.”

Szerintem van róla véleménye, és azzal segítene Yamalnak a leginkább, akkor egyengetné felelősségteljesen a pályáját, ha azt el is mondaná neki.
Deluigi
Entrenador del Barça

2025.10.19. 16:19:58

Szomoru, amikor Barca drukkerek adnak hitelt a rosszindulatu pletykaknak. :(

Es mas platformokon is ezt tapasztalom... Sajnalom, hogy ide is beutotte a fejet.
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2025.10.19. 15:36:54

bence0330 írta:
2025.10.19. 13:38:46
Sonoma írta:
2025.10.19. 13:31:30
Szerinted majd kiteregeti a szennyest az újságíró kérdésére?
Ennyire nem lehetsz naiv.
Cadena Ser híre szerint ugyanaz, mint Flick nyilatkozott+ ott vannak a hír szerint a öltöző előtti kamerák, amik rögzítik az érkezések időpontját

QueThiJugues Hansi Flick confirms that Lamine Yamal did NOT arrive late for the PSG game and nor did the directors intervene. There’re cameras in the dressing room to confirm player entry times.
bence0330
Az Év Fórumozója 2022 & 2024

2025.10.19. 13:38:46

Sonoma írta:
bence0330 írta:
2025.10.19. 10:56:22
Flick röhögve cáfolja.
Nem mondtam, hogy ez garancia számomra, hogy nem történt ilyen. :D Csak hogy ő röhögve cáfolta. Összességében a médiában ritkán hiszek el bármit bárkinek, túl sok pénz forog kockán, az újságíróknak sem hiszek (vagy csak fenntartásokkal), akik két ismert tényből harácsolnak össze egy harmadik, potenciálisan téves hírt (példa: tegyük fel, hogy tudják, hogy Yamal késett, és azt is, hogy ugye játszott, ebből megszületik az a hír, hogy mivel Flicknek volt ez a szabálya, biztos utasították). Mert hogy ha ilyen történt (volna), akkor azt biztos, hogy egy újságíró se hallotta (volna), ez biztos, hogy puszta találgatás. De nem állítom, hogy nem lehet igaz, csak nálam ennek az esélye alacsonyabb.

Nekem ezt azért még mindig üti azt, ha valaki röhögve mondja, hogy nem igaz, és még hozzá is teszi, hogy soha nem történne ilyen a vezetőség és közte, amúgy azért, mert utóbbit nem lenne kötelező mondania, ha csak hazugsággal cáfolná a hírt, én legalábbis ha hazudnom kéne errő, nem tenném ezt még hozzá feleslegesen, az biztos.

De ettől még lehet mindkettő igaz, viszont szerintem annyi történt, hogy mivel alig volt támadónk, nem mellőzhette Yamalt (már ha egyáltalán tényleg késett, eleve az ilyen híreket is kisebb fenntartásokkal kezelem). Ez a 70-80%-os meggyőződésem, valószínűbbnek tartom valamennyivel, hogy Flick mondott igazat szemben egy olyan újságírói állítással, aminek biztosan nem lehettek kb szem/fültanúi.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Sonoma
Capitá del Barça

bence0330 írta:
Flick röhögve cáfolja.
bence0330

Sonoma írta:
Úgy néz ki, kezdenek viharfelhők gyülekezni Flick és a vezetőség között Yamal miatt.
A PSG elleni mérkőzések nem akarta Flick kezdőbe tenni Yamal, mert elkésett a reggeli megbeszélésről, de Deco ezt megvétózta (és kötelezte) arra hivatkozva, hogy sportszakmai és marketing szempontból is fontos a játszatása. Ezt Flick az edzői autonómiájának megsértésének élte meg és komolyan fontolóra vette, hogy a szezon végén feláll a kispadról.
(f. :Manu Carreno, Joan Fontes)
Talán ez az incidens is közrejátszhatott a Girona meccsi kiállításhoz, hogy nem bírta magát türtőztetni Manzanóval szemben, mivel egy magasabb feszültségi állapotról indult eleve.

https://www.youtube.com/watch?v=r0Jj4k9DPII 7:30 körültől.

Flick röhögve cáfolja.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Sonoma
Capitá del Barça

Úgy néz ki, kezdenek viharfelhők gyülekezni Flick és a vezetőség között Yamal miatt.
A PSG elleni mérkőzések nem akarta Flick kezdőbe tenni Yamal, mert elkésett a reggeli megbeszélésről, de Deco ezt megvétózta (és kötelezte) arra hivatkozva, hogy sportszakmai és marketing szempontból is fontos a játszatása. Ezt Flick az edzői autonómiájának megsértésének élte meg és komolyan fontolóra vette, hogy a szezon végén feláll a kispadról.
(f. :Manu Carreno, Joan Fontes)
Talán ez az incidens is közrejátszhatott a Girona meccsi kiállításhoz, hogy nem bírta magát türtőztetni Manzanóval szemben, mivel egy magasabb feszültségi állapotról indult eleve.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2025.10.02. 00:33:01

asszem lassan le kéne tenni a garast vmi fix belső védő páros mellett, mert ott a védelem tengelyében kezd kontraproduktívnak tűnni ez az össze vissza rotálgatás. habár nem hiszem, hogy jókedvében csinálja, csak nem tudta még eldönteni, hogy kik a leghatékonyabbak, sajni Inigo eléggé hiányzik. tavaly azért nagyon sokat adott, hogy ő és Cubarsí mennyire érezték egymást a lestaktikában, ez csak így tud működni (meg persze úgy, ha hatékony a fenti presszing, nem úgy, mint a mai második félidőben). én talán a Chris-Cubarsí párosra szavaznék, de nem mondom, hogy nincs hiányérzetem, mert olyan igazi vezére, mint Inigoval volt, így se lenne a védelemnek. Araujo habitusában a vezér ott van, csak neki meg nincs meg az a játékintelligenicája, amivel Inigo tökre magába szívta és magas szinten értette, amit Flick kért tőlük, és csomószor instruálta is a többieket. nem csodálom, hogy kiakadt Flick, amikor Inigo bejelentette neki vmi repcsi úton, hogy akkor ő lépne.
bence0330

2025.09.22. 14:47:13

Na azért XaVi szinte 0 eredménye enyhe túlzás, fél év alatt középcsapatból csinált 2. csapatot, aztán bajnok lett. Jó volt, amíg el nem vesztette a fonalat, csak Flick jobb. Flick játéka amúgy szerintem sokkal közelebb van a Barca-DNS-hez, mint Xavié volt (kivéve az első fél évében, még több régi Masiás csapattárssal a keretben). Xavi két kupás szezonja közelebb állt egy Ancelotti-Mourinho féle stílushoz, mint egy Cruyff-LE-Rijkaard vonalhoz.

Gavi meg szerintem pont, hogy Xavi alatt volt sokkal jobb, nem véletlenül, neki nem áll olyan jól a duplaszűrős rendszer, szerintem, ő egy igazi középső középpályás. De rajta kívül persze, egyénileg mindenki fejlődött, de ez nem DNS kérdése, hanem felkészültségé, meg lehet nézni, mit csinált LE Dembéléből például, és LE itteni legenda, Barca-DNS-es.

Én pont azért üvözöltem Flick kinevezését, mert egyszerre volt külsős, és mégis Barca-DNS stílus. Más külsős edzőt szerintem nem is tudnék mondani, aki ennyire ilyen. Gyakorlatilag szerintem LE stílusához áll a legközelebb, amit csinál, és a habitusa is hasonló, és szintben is kb megfeleltethetőek. Szóval ők ketten szerintem minden szinten nagyon-nagyon hasonló edzők, precizitás, totális futball, de nem minden áron, mindketten jók átmenetekben is mellé, komoly felkészítés, mindkettőnél drasztikus javulások láthatóak egyéni szinten.

Szóval szerintem pont, hogy azért lettünk jók megint, mert egy modern alkalmazását látjuk a Barca-DNS-nek. Valverdénél ez nemigen volt meg, amúgy nem volt rossz edző, Setiennél kb megvolt, de ő meg gyenge edző volt, Koemant hagyjuk, Xavi meg szerintem DNS-ezni akart, de nem ment neki, és okosan hátralépett, pragmatikusabb focit választott. Utolsó évében próbálkozott néha igazi totális focival, nem lett jó vége általában. LE óta Flick az első edzőnk, a egyszerre Cruyffista elméletben és gyakorlatban, és remek edző is.

Nem tudom, egy Allegri, Conte, Tuchel féle minőségi, de célfoci, amikor tényleg szakítunk a hagyományokkal, milyen eredményt hozott volna. Nem biztos, hogy semmit, de szerintem rosszabbul sült volna el. Az biztos, hogy hétről hétre kevesebb örömet okozott volna.
grgly50
Capitá del Barça

2025.09.22. 14:27:42

A kellemes, szórakoztató estéken térnek vissza az emlékek, amikor olvasgattam itt a fórumon, hogy ez a játékos állomány soha nem lesz európai top csapat.
Az elsőosztályú Barca DNS-el rendelkező Xabi mindent megpróbált, szinte nulla sikerrel.
Már akkor, többedmagammal kétségbe vontuk ezt a DNS dolgot, de a kemény barca fanok ellen reménytelen volt véleményt érvényesíteni. Elkönyveltük, hogy ebből a Barcából évekig tartó kemény munkával lehet csak elit csapatot csinálni. Legalább 5 év! Átkozva volt Barto, aki tönkretette a csapatot, de kapott/kap mai is hideget, meleget Laporta is.
De Laporta felhagyott a DNS kergetésével, hozott egy német edzőt a csapathoz. Egy olyan embert, aki követel. Nem érdekelte a DNS! Viselkedési szabályokat vezet be, amit elfogadnak a játékosok. És megtörténik a csoda. A középszerű játékosok megtanulnak csapatban focizni. Sorra jönnek a sikerek. Mi szurkolók élvezzük a focit. Eszünkbe sem jut, hogy volt egy lesajnált Gavi, a lassan ikonná kinövő gyenge fizikumú Pedri, a "tizenkettő egy tucat" Cubarsi, stb.
Igaz, mai is vannak kritizálók, akik egyik nap átkozzák a játékosokat, másnap a mennybe viszik.
Egy azonban biztos: Hansi Flick ugyanazokból a játékosokból sztárokat csinált.
Le a kalappal. Köszönet érte!
bence0330

2025.09.22. 13:11:17

Zozzy 5 írta:
2025.09.22. 08:11:59
Nagy piros pont neki nálam ez a tegnapi meccs, amiért Yamal hiányában nem ragaszkodott a szokásos rendszerhez, hanem kitalálta ezt a Lewy-Ferran hamis két csatáros játékot, amiben a szélen bontást szinte teljesen feladatuk, de cserébe középen és a félterületekben meg csomóan voltunk és nagyon látványos kombinálások zajlottak, szuper volt nézni.

Lewynek is tök jól állt ez a szerep, ahol már nem neki kell megfutni az üres területeket és befejezni mindent, hanem főleg a mozgásaival és a labdatartasaival csinálni a helyet egy másik befejezőnek és a többieknek. Az is tetszett, hogy bár Raphinhának kint kellett lennie a jobboson a vonalnál tartani a szélességet, ismerve a korlátait, nem akartunk abban a formában bontani ott úgy, mintha Yamal lenne ott, hanem inkább irányítónak használtuk a brazilt. Tulajdonképpen ez tegnap egy 4-2-2-2 volt sokszor támadásban, két 10essel, előttük két 9essel.

Szóval nagyon örültem neki, hogy alkalmazkodik Flick a helyzethez és kreatívan új dolgokat próbálgat, még úgy is, hogy nyilván otthon a Getafe ellen ez könnyebb volt.
Igen, nagyon profi abban, hogy a játékosok erősségeire építsen (feljebb írták, Rashford szerintem is szinte tuti kezdett volna, de ha már nem, akkor jól megoldotta)

Raphinha korlátait is tényleg szépen felismerte, minden poszton mást ad, és pont annyit kér tőle, amit az adott helyen tud. A szélre ragasztva ő nem fog nagyon gólokat lőni, mert ritkán cselezi be magát, viszont cserében sokkal jobban látja a passzsávokat, mint a túloldalról, az első két gólunk így született. Ő igazán progresszíven nem tud cselezni, viszont abban kiváló, hogy 1-2 apró csellel tisztára játssza magát passzhoz, lövéshez, íveléshez, és itt nem kérnek többet tőle. A Newcastle ellen kicsit rosszabbul állt neki ez a szerep, mert sokszor kapta meg úgy a labdát, hogy nem ért fel vele senki, ott viszont az volt rábízva szerintem, hogy kisebb cselekkel kevergessen, amíg fel nem érnek a többiek, és mehet a passz, lett ebből gól is. Ez nem egy ideális szélső téma, de legalább az volt a feladata mindkét meccsen, amit tényleg tudott. Valencia ellen meg beljebb játszhatott, ez lenne neki az ideális, onnan rögtön lőtt két gólt is. Szóval ha ő Yamal helyett játszik, lehet, hogy jobb lenne, ha Koundé járkálna fel jobban szélességet tartani, és GM maradna hátul, hogy az eddigi posztja inverze legyen. De ha meg vonalszél, akkor is az erősségére játszunk, ami remek.

Ferrán-Lewy közül nem tudom, hogy fog választani. Szerintem átlagban 3 meccsből 2 alkalommal Ferrán jobb választás, de amúgy az is jól áll neki, hogy van mellette egy torony. Mivel Fermín lesérült, lehet, hogy néha egyszerre is pályán lehetnek, és akkor a 10-es poszt inkább lesz hamis kilences, erre kíváncsi leszek, mert Olmo nem fog konstansan kezdeni gondolom. Vagy a fenti megoldás lesz, vagy valamelyik Fernandez bekerül.

Lewy ilyenkor meg nagyon hasznos, de látványosan frusztrált és görcsösen gólt akar egy idő után lőni, szerintem ő nem élvezi annyira, amikor körülötte gólokat lövöldöznek, ő meg hasznosan birkózik, de lehet tévedek, és alárendelte magát ennyire a csapatnak. Flicknek most fel lesz adva a lecke támadófronton, főleg, amikor Yamal is visszatér.

Szerintem Flick nyáron nagyon készült a Yamal nélküli meccsekre, konkrétan eddig jobb és látványosabb focit játszottunk azon a 3 meccsen, amikor nem volt (nem a távolléte miatt nyilván, mert az egész csapat javult, de a hiánya semmiképp nem látszódott).

Amúgy ami kiderült róla, hogy ő rotált volna a támadók között tavaly is, csak egyszerűen nem volt kire. Most konstansan megy rotáció és csere is, máshogy nem is lehetne ennyi kiváló támadót jól kezelni, így remélem nem fulladunk ki.
Peter
Director del Fútbol

2025.09.22. 12:50:18

Sonoma írta:
2025.09.22. 09:22:33
Nem akarok ünneprontó lenni,
Ez a fajta kreativitás jól jöhet majd a PSG ellen.
Alkalmazkodott....képes volt tartani magát az elveihez (késés miatti bünti) és reagált, megtalálta a választ az éppen akkor felmerülő kérdésre.... :D :D :D

Ettől függetlenül teljesen értem a kiindulási gondolatodat, de szerencséje is annak van, aki tesz is valamit érte.

Biztosan lesz, amikor majd mellényúl, de vélhetően abból lesz kevesebb, amíg a csapat és ő egy húron pendülnek.
Sonoma
Capitá del Barça

2025.09.22. 09:22:33

Zozzy 5 írta:
Nagy piros pont neki nálam ez a tegnapi meccs, amiért Yamal hiányában nem ragaszkodott a szokásos rendszerhez, hanem kitalálta ezt a Lewy-Ferran hamis két csatáros játékot, amiben a szélen bontást szinte teljesen feladatuk, de cserébe középen és a félterületekben meg csomóan voltunk és nagyon látványos kombinálások zajlottak, szuper volt nézni.
Nem akarok ünneprontó lenni, de Rashford csak azért nem kezdett Ferran helyett, mert elkésett a meccsnapi reggeli átmozgató edzésen (nso), ugyanúgy mint Raphinha Valencia ellen. Örülök, hogy Flick ebben is következetes, nem kivételezik senkivel.
Ettől függetlenül tényleg ült ez a felállás is. Jó látni, hogy a támadóink más szerepkörben is jól mozognak a pályán, nem egysíkú játékosok. Ez a fajta kreativitás jól jöhet majd a PSG ellen.
FCBsteve
Entrenador del Barça

2025.09.22. 08:48:40

Zozzy 5 írta:

Lewynek is tök jól állt ez a szerep, ahol már nem neki kell megfutni az üres területeket és befejezni mindent, hanem főleg a mozgásaival és a labdatartasaival csinálni a helyet egy másik befejezőnek és a többieknek. Az is tetszett, hogy bár Raphinhának kint kellett lennie a jobboson a vonalnál tartani a szélességet, ismerve a korlátait, nem akartunk abban a formában bontani ott úgy, mintha Yamal lenne ott, hanem inkább irányítónak használtuk a brazilt. Tulajdonképpen ez tegnap egy 4-2-2-2 volt sokszor támadásban, két 10essel, előttük két 9essel.

Szóval nagyon örültem neki, hogy alkalmazkodik Flick a helyzethez és kreatívan új dolgokat próbálgat, még úgy is, hogy nyilván otthon a Getafe ellen ez könnyebb volt.
Illetve, Garcia másodszor játszott 10-15 percet baloldali védőként...
Zozzy 5
Llegenda del Barça

brazilfan
Entrenador del Barça

2025.09.02. 20:52:04

bence0330 írta:
2025.09.02. 18:37:10
A fáradtságnak ellentmond, hogy a Comót gálázva 5:0-ra vertük.

Annyira kevés információ szivárog ki, hogy muszáj pár mozaikdarab alapján fantáziálni. Szerintem nyár óta nem tökéletes Flick és Decóék viszonya, valami feszültség van, aminek az lehet az oka, hogy az átigazolási szezon most sem úgy sikerült, ahogyan az edző szerette volna. Például az utolsó pillanatig kétséges volt, hogy kikből áll majd a keret, vagy lehet, hogy Flick nem a támadósort erősítette volna meg, vagy hogy kevesebb fiatalt küldött volna el.

Meglepődve láttam, hogy Olmo második félidei helyzete után Flick mennyire dühös volt, szerintem elküldte Olmót a fenébe, remélem Olmo nem vette a szívére. Lehet, hogy derűs helyzetekben Flick a játékosok apukája (nem mindenkié), de ez a dühöngés akkor sem volt rendben, ha Olmo tényleg nagyot hibázott.
bence0330

2025.09.02. 18:37:10

Dicsérni szoktam, úgy illendő, hogy a másik oldal is meglegyen. Nem tudni, miért ilyen enervált a csapat, lehet tényleg még a felkészítés van a lábakban, de lehet, hogy csak nem voltak felpörgetve, ha igen, ez is hiba. A kezdőben is volt azért, Garcia kh poszton mindenképp, Olmo kérdéses, de mivel tényleg Fermín sincs top formában, hagyján. Nem tudta uralni a meccset, ez gyakran előfordult már 30-45 percekre, de aztán mindig kitalált valamit - most nem tudott. A cserékkel sem értettem feltétlen mind, nem is jöttek be, a szükségszerűnek tűnő Baldén kívül. Hátvédsorba is nagyon érett volna Araujo legalább cserének sok ok miatt, DJ-ot csak halkan említem meg, ott inkább csak l'art pour l'art kellett volna cserélni a változás miatt, a holland szerintem többet adott, mint szokott, de még így is jöhetett volna a más stílusú Casadó, akiben benne van egy védőkön átszúrt passz.

A meccset nézve amúgy ha Ericet és Koundét mindenképp egyszerre pályára akarja tenni, menjen inkább a szélre Eric kettejük közül.

Szóval szerintem alapvetően hibát hibára halmozott, azon túl, hogy a csapat erőnlétileg látványosan nincs azon a szinten, mint voltak tavaly (meg remélhetőleg lesznek).
baas11
Entrenador del Barça

2025.09.01. 20:04:31

Viszonylag gyorsan izelitő választ kaptam(tunk) a kapus kérdésemre ….

Ez nagyon okes volt :!:
"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco
bence0330

2025.08.27. 20:11:36

FcBarcelona1 írta:
2025.08.27. 17:54:00
Nekem nagyon szimpatikus emberként is Flick, jó olvasni az ilyet, és a TV-ben is ezt látom
https://youtube.com/shorts/-ibgjN4j8ec? ... QdLzaHBKlW
A hétvégi meccsen
Igen, abszolút egy apafigura, annak ellenére, milyen szigor van azért edzéseken. Sok jele volt már, a meccset nézve én is felröhögtem, mikor láttam a Ferrános jelenetet. Tavaly is sok emberrel ölelkezett, volt ugye, akiért beszaladt a pályára is, hogy megtegye.

Alapvetően nagyon nehéz megtalálni bármilyen hasonló kontextusban a jó arányt, amikor még "jófej", "haver", "apafigura" stb vagy, de amúgy tökéletesen megvan a tisztelet és a rend. Szerintem a legtöbb edző (tanár, stb) sikere kb ezen fog múlni, nyilván a normális szakmai tudást feltételezve. Szerintem Flicknél ez megvan, sőt, a tisztelet organikusan megvan. Ez utóbbi ellentéte látszódott pl. Koemannál, aki tiszteletet a játékosokból csak erővel tudott valahogy kiharcolni, az olyankor már eleve veszett fejsze nyele.

Az meg különösen jó hír, ha egy peremember mondja ezt, ők szoktak durván odaszólni, akár igazat utólag tét nélkül, akár sértettségükben kicsit alaptalanul. Ha még a peremember is úgy érezte, hogy foglalkoztak vele, az nagyon jó jel. Ő tényleg tét nélkül szidhatná távozás után. Koemant már közben is szidták a játékosok, nemhogy utána, és azért sajna Xavinál is voltak ilyen Dest féle esetek. Itt viszont van egy pozitív értékelés utólag, meg egy Torrétól, aki szerint "még ha meg is értette, hogy nagy a verseny, több percet kellett volna kapnia" (szerintem is), és ezt nem tartja jogosnak, de amúgy emberileg még akkor sem mondott semmi rosszat róla. Szóval úgy tűnik, hogy az emberi oldala nagyon rendben van, sportszakmailag meg szerintem mindig benne van a tévedés, túloldalon meg a kritika.
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2025.08.27. 17:54:00

https://www.sport.es/es/noticias/barca/ ... -120987182
Pau Victor interjút adott a Gerard Romeros Jijantesnek, amit a Sport is átvett.
"Olyan volt nekünk, mint egy apa. Azt mondta hogy szemmel fogja tartani a Bragat"
Nekem nagyon szimpatikus emberként is Flick, jó olvasni az ilyet, és a TV-ben is ezt látom
https://youtube.com/shorts/-ibgjN4j8ec? ... QdLzaHBKlW
A hétvégi meccsen
bence0330

2025.08.27. 16:28:08

Barcaman1993 írta:
2025.08.27. 15:56:49
grgly50 írta:
2025.08.27. 14:48:49
Kizárólag a saját meglátásom, véleményem, amit eddig nem olvastam másoktól.
Amikor Pena hozzánk került, nagy bizakodással, ajnározással fogadták úgy a Barcában, mint itt a fórumon . Majd következtek a meccsek, s egyre többen fordultak e tőle. Pedig szerintem simán hozta a LA LIGA átlagát. Voltak gyengébb meccsei, de mérkőzésről mérkőzésre sokat fejlődött.
Majd jött TEK, s Pena másodhegedűssé vált az edző szerint is.
S most itt van Garcia. Teljesen el vannak ragadtatva tőle. Pedig még nem is teljesített. Szerintem az átlagos kapus szinten mozog. Ne legyen igazam, de pár meccs után ő is a Pena sorsára jut.
Meglátásom, hogy TS, de még TEK is egy szinttel fölötte van. Nekik vannak bravúros megmozdulásaik Gráciának még az Espanolnál sem nagyon volt.
Azért ez az év kommentjei közé beférhetne. Ajánlok összefoglalókat, meg gondolom az se véletlen, hogy Joan Garcia lett regisztrálva a lengyellel ellentétben.
Meg az év kapusa, meg a statok szerint is az év kapusa, előtte segundában az év játékosa, és már akkor vitték volna top PL klubok, ez se véletlen. Idén meg aztán pláne.
Amúgy tavaly több tizit is védett a bravúrjai mellé (kettő rémlik, de lehet több is volt, összehasonlításként TS 9 év alatt védett kettőt a bajnokságban). Én őszintén nem emlékszem rá, mikor védett ki a kapusunk egyet is. Lehet csal a memóriám ilyen részletkérdésben, de nagyon régóta nem rémlik. AI most azt mondta, 2020, lehet nincs igaza, de nekem is ilyesmi lett volna a tippem.

Azzal a résszel egyetértek, hogy még nem teljesített, eddig két, iszonyú fura meccsen védett nálunk, egyszer nem volt melója, és hamar vége lett a lényegi meccsnek, másodszor meg mind játékos, mind kapus részéről horror dagonyában védett, ahol kapott is nehezen védhető gólokat, meg védett is 1-2 nagyot, amellett, hogy végig jól élt együtt a játékkal (amiben pont Pena is remekelt). Ha mentálisan elbírja a nagy klubot, akkor szerintem remek kapusunk lesz.
Barcaman1993
Director del Fútbol

2025.08.27. 15:56:49

grgly50 írta:
2025.08.27. 14:48:49
Kizárólag a saját meglátásom, véleményem, amit eddig nem olvastam másoktól.
Amikor Pena hozzánk került, nagy bizakodással, ajnározással fogadták úgy a Barcában, mint itt a fórumon . Majd következtek a meccsek, s egyre többen fordultak e tőle. Pedig szerintem simán hozta a LA LIGA átlagát. Voltak gyengébb meccsei, de mérkőzésről mérkőzésre sokat fejlődött.
Majd jött TEK, s Pena másodhegedűssé vált az edző szerint is.
S most itt van Garcia. Teljesen el vannak ragadtatva tőle. Pedig még nem is teljesített. Szerintem az átlagos kapus szinten mozog. Ne legyen igazam, de pár meccs után ő is a Pena sorsára jut.
Meglátásom, hogy TS, de még TEK is egy szinttel fölötte van. Nekik vannak bravúros megmozdulásaik Gráciának még az Espanolnál sem nagyon volt.
Azért ez az év kommentjei közé beférhetne. Ajánlok összefoglalókat, meg gondolom az se véletlen, hogy Joan Garcia lett regisztrálva a lengyellel ellentétben.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Válasz küldése