davi10 írta: ↑2024.10.20. 10:56:18
bence0330 írta: ↑2024.10.20. 01:24:05
Hát én megnéztem ezt a BM bajnoki meccset, ebben a pillanatban 1-6 a tippem szerdára HK mesternégyessel, kivéve, ha az elején tudunk 1-2 gólt lőni, akkor lehet egy sokgólos oda-vissza adok kapok belőle. 

Szóval szerinted a Bayern több gólt lő majd nekünk idegenben, mint egy Bundesliga 9.-nek otthon?
Nem értem mi értelme van ilyen számokkal dobálózni.

Igen, belevéve a múltunkat, nem nagyon hiszem, hogy Flick a BM ellen ki tudja ölni belőlünk a remegést. Szerintem a Bundesliga 9. is lazán kaphatott volna többet, akik sokkal több hangsúlyt fektettek a védekezésre, mint mi fogunk, és így sokkal kevesebb helyet hagytak nekik. Plusz ott van nálunk a Pena faktor. Ne legyen igazam, de ahogy nézegettem a korábbi meccseik bővített highlightsait, és megnéztem ezt a meccset, ez nagyon ijesztő volt. Ők is képesek arra 1-1 meccsen, hogy mindent kihagyjanak (Lever ellen ez volt, a realitás ott is egy 4 gólos győzelem körül lett volna), ami él és mozog, kb ennyi eddig a gyengeségük, de kétlem, hogy ezt pont ellenünk fogják hozni. Aztán ne legyen igazam, és lepjük meg őket, de én most azt a Bayernt majdnem olyan jónak érzem, mint a 8-2 környékén volt. Nem annyira tökéletesre csiszoltnak, itt-ott nyikorognak kicsit, amit ki lehet fogni szerencsével, de nagyon-nagyon jók, ráadásul nem nagyon tudtunk idén meg tradícionálisan sem mit kezdeni egy jól presszingelő csapattal. Osasuna-Monaco szorított be minket, na a BM ugyanazt játssza csak polcokkal jobban.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy