Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Legyen igazad.
Tavaly sem kezdtünk jobban a Bilbao/Monaco ellen úgy értem játékban…nem szerintem nem egy emberen ment el a meccs mert Flick rakta oda annak ellenére, hogy tudja mindig túl óvatoskodja ezeket a meccseket DJ. Gavi/Casadoval bőven jobb lett volna a meccs képe, de ha csereként bejön Casado(Olmo helyett), és feljebb lép DJ akkor is előbbre lettünk volna, mint ő vele Vkp poszton.Andrsika írta: ↑2025.09.01. 00:53:47
Mindig De jongot veszitek elő! Szted egy emberen ment el ez a meccs? Dehogy is.. ezt a csapat bukta el edzőstül! Utóbbi 3 meccsünk olyan mint, ha szezon vége lenne és mindenki fáradt stb… összekell szednie magát a csapatnak, de nagyon egyébként Rashford nekem egyenlőre egy nagy semmi
Mindig De jongot veszitek elő! Szted egy emberen ment el ez a meccs? Dehogy is.. ezt a csapat bukta el edzőstül! Utóbbi 3 meccsünk olyan mint, ha szezon vége lenne és mindenki fáradt stb… összekell szednie magát a csapatnak, de nagyon egyébként Rashford nekem egyenlőre egy nagy semmiSzakacs írta: ↑2025.09.01. 00:47:57Hasonlóan látom, DJ helyett egy Casadóval sokkal jobban uralva lett volna a kp, ugyanúgy tudott volna kullancskodni mint a Rayo játékosai, de nem szarta volna össze magát mint az ilyen esetek nagyszázalékában Dj és Pedrinek is nagyobb szabadsága lett volna. Nem vagyok semmiről se meggyőzhetetlen, de szerintem nem Olmo-n és a védelmen ment el hanem DJ játszatásával, nem megy neki az ilyen profilú csapatok ellen.
A véleményem szubjektív, nem tudom semmilyen statisztikával alátámasztani, csak a rutin és az évek
Peace
Nyilván, Olmo remélem a kezdő közelébe nem kerül, Rapha is 2 jó döntéssel hozhatta volna a 3 pontot, de ők legalább szerényebben állnak magukhoz.Troym írta: ↑2025.09.01. 00:15:02Nyilván igazad van valamennyire, de ő az egyetlen támadónk így is, aki elkezdte a szezont 2gól 3 gólpassz.
Olmo hatalmas 0 idén , de ereményességre Fermin is 0, biztos még töpreng Chelsea csekkén, Rashford 0, Raphinha se sok vizet zavar, de legalább volt már 1 gólja, de ma Ferran is jó, ha 4szer ért labdához. Egy szem Yamal kevés lesz a szezonra.
Nyilván igazad van valamennyire, de ő az egyetlen támadónk így is, aki elkezdte a szezont 2gól 3 gólpassz.
Éppen újítják a Vallecas stadiont, ennyi jött ki belőle. A szurkolókat is hátrébb kell tessékelni a kemping székkel
Ez benne van bárhol és bármikor, edzésen is.FcBarcelona1 írta: ↑2025.08.31. 18:06:25Lehet máshogy fogsz vélekedni, ha valaki komolyan lesérül, ami befolyással lesz a szezonunkra.
Attól kevéssé félek, szerintem minimálisan nagyobb csak rá az esély. A technikás focinak viszont betesz. Nyilván a pálya mérete is a védekező csapatnak jobb.FcBarcelona1 írta: ↑2025.08.31. 19:30:53Itt konkrétan komoly a sérülés esélye.
Szerintem ez nem kifogás, alapvető elvárás lenne a normális pálya, ha már minden baromsággal foglalkoznak.