Rdinho10 írta: ↑2025.08.25. 00:29:45
Nem nagy eresztes ez a madrid iden se..vini remelem ezzel a gollal hosszabitott
Én sem érzem eddig olyan elsöprőnek őket. Sem taktikailag sem mentálisan, hiába az elvert közel 200 millió.
Nyilván erősödnek tavalyhoz képest, mert bizonyos posztokon erősödtek, de inkább a korábbi falábú játékosaik lecserélése miatt (LV, Mendy). Persze szezon eleje, új edző blablabla, de már 9 meccset lejátszottak, 3 hónapja itt az új edző, nem tartanak már annyira a startnál.
Egyik bajnokijuk sem volt túl meggyőző, a tegnapi végeredménye sem igazán tükrözi a pályán mutatott különbséget, bár lrehet azért érzem így mert az utolsó fél órában már bealudtam, olyan magas szintű volt a meccs. Azt gondoltam ekkorra már több változás/előrelépés lesz.
Valószínűleg javulnak még és a kicsiket magabiztosabban verik majd, de a betömörülő védelmek ellen látványosan nincs meg az ellenszer, talán még kevésbé mint tavaly. Amíg ezt játszotta az Oviedo és az Osasuna nagyon szenvedtek és a gól sem volt a levegőben.
Nem lenézve őket, de szerintem mi legalább annyit fogunk erősödni a jelenlegi szintünkről, mint ők, úgyhogy valamennyivel esélyesebbnek tartom magunkat, de azért nagyon komoly riválisok lesznek idén is, ebben biztos vagyok.