Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

PSG-t otthon el kell verni. Chelsea idegenben ki-ki meccs lesz. A többi meccsen kötelező a 3 pont!MessiNeymarSuarez írta: ↑2025.08.28. 18:38:47Chelsea-t , PSG-t és a Newcastlet is megkaptuk
Amúgy elég WTF ez a gombnyomogatós sorsolás![]()
Kíváncsi leszek kiket kapunk, remélem kapunk egyet PSG-Liverpool kettős egyikéből, lehetőleg november körül játszva a meccset, tökéletes erőfelmérő lehetne hogy most hol tartunk egy igazán BL topesélyes csapat ellen, én nem féltem a srácokat, ha meg befuccsol a lestaktika és szétszivatnak minket akkor Flicknek lesz ideje kitalálni valamit tavaszra ellenük.bence0330 írta: ↑2025.08.28. 13:11:01Nézem a kalapokat, az első kettőben persze sok jó csapat van, ott majdnem mindenki kemény dió, a 3.-4.- ben a Tham-Napoli és a Newcastle-Monaco párost lenne jó elkerülni, a többivel nem lenne gond. Főleg a Newcastle-ben érzem azt, hogy nagyon ki tudnák használni a sok területet mögöttünk, főleg ha az Isak ügyet megoldják.
Ugyanezt gondolom, Yamal egójának nem hiányzik ilyen fiatalon aranylabda, elég lesz így is visszahúzni kicsit.
Nem, de minimálisan javítja az esélyeket. Főleg, hogy ennyire későn osztják ki, és az emberi emlékezet véges, friss élményt előnyben részesíti.Mascherano14 írta: ↑2025.08.13. 22:54:42Ez azért még nem er aranylabdat, mégha a 11-est is berugja sem.
Nálam is, viszont valamennyire megértem a logikát, akkor is, ha csak kisebb részben értek egyet vele. Az egyik a foci hevében történt, mégiscsak a sporthoz kötődően (talán szándékos sem volt, inkább meggondolatlan), a másik meg focitól elkülönített erőszakos cselekedet, ami talán morálisan rosszabb, nem tudom. Persze a hajhúzás azért kicsit... hm... vicces ebben a kategóriában.
Na igen. Nálam pont fordítva lett volna a két eset büntetése. Ezekben szerintem változtatni kéne a szabályokonbence0330 írta: ↑2025.07.13. 23:10:02Rendre be szokták fújni pirosra. Amit látok, az alapján igen. Szerintem ez irányelvként benne is lehet valahol a szabályzatban, de persze ez csak tipp. A retorzió is hozzájön, egy vállas lökés után jött.
Más kérdés, hogy egy ilyen pirost érdemel-e, kicsit vicces a sok potenciálisan sérülést okozó szabálytalanság mellett, ami sokszor még sárgát sem ér, de persze aminek a focihoz semmi köze, azt általában keményen büntetik.
Na, jött is a példa, ez meg csak sárga...![]()
Mindig, minden csapatverseny döntőjére minden csapat csináltat ilyen mezt, pólót.
Rendre be szokták fújni pirosra. Amit látok, az alapján igen. Szerintem ez irányelvként benne is lehet valahol a szabályzatban, de persze ez csak tipp. A retorzió is hozzájön, egy vállas lökés után jött.
Emlékszem.....a 6-1 után elképzelhetetlennek tartottam, hogy más nyerje a BL-t.....pedig akkor már elkezdtünk vérezni.....
teljesen jogos, kérdés sem merülhetett fel, mit huzigálja a másik haját.....
Lesz az 0-4 is, ez ugyanúgy LE sajátja, néha belenéz ilyen verségekbe is, itt is mindenki a BL győzelemre és a 6-1re emlékszik, de a Juve simán elverte a top Barcát a következő BL körben 3-0ra a nagy fordítás után 2 héttel.Peter írta: ↑2025.07.13. 22:51:56nem igazán hozott lázba ez az egész klub vb, a két elődöntőt néztem és a mostani döntöt, de magam is kinevettem saját magamat hangosan, amikor délután egy havernak mondtam, hogy kár lesz nézni, a Ch lekontrázza a PSG-t és sima 3-0 lesz.....![]()
Lucho mindenesetre gondterheltnek tűnik, a hátralévő 20 perc 0-3 mellett nem tűnik sok időnek már