Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Túl sok erős csapat van, szóval a BL-t ezért nem mondom kötelezőnek, 3 klub felettük van egyértelműen, de a Newcastle-CFC-Tham-Villával kéne vetekedniük a 4.-7. helyekért legalább, szerintem ezek közül max a CFC előzi őket keretben. Egy jó házassággal akár a 3 nagy orra alá is borsot törhetnének.FcBarcelona1 írta: ↑2025.08.29. 22:24:40Nem tudom milyen edző Amorim, csak szembe jönnek a hírek, hogy 24%-os a győzelmi aránya, vagy 29 meccs 28 pont.
Ettől valószínűleg vannak jobb edzők.
Xavi-ról pletykálnak egy ideje, arra kíváncsi lennék. Megint elköltöttek 200+ milliót. Azért nem ilyen rossz ez a csapat.
Nem tudom milyen edző Amorim, csak szembe jönnek a hírek, hogy 24%-os a győzelmi aránya, vagy 29 meccs 28 pont.
Lehet, hogy igaza van, de mondjuk én pont őt jelölném meg továbbra is a probléma forrásának. Ő egy BL helyet elérő/azért jó eséllyel küzdő csapatba ült bele, és onnantól kezdve mélyrepülésbe kezdett a klub, a játékosok, főleg a támadók egyéni teljesítmény teljesen megzuhant ettől a "gólt rugatni CR-el" féle taktika miatt, sőt, ugye Olét is ő buktatta meg, aki az utolsó "sikeres" edzőjük volt. Főleg azért gyanús, mert már előtte a Juvéban is ez történt, ahol ugye már évek óta magasan a ligájukat leuraló klubot züllesztett le bő 1 év alatt morálisan. Azóta ugye az (azt hiszem 2. legtöbbet költő) szaúdi csapatban sem nyert egyetlen kupát sem, ez is gyanús nekem, de erről nem tudok annyit, hogy megítéljem benne a szerepét. Ő szerintem az a klasszikus idős játékos, aki nincs tisztában azzal, mit tud adni, és mit nem, és mellé akkora a neve, hogy az edzője sem tudja/meri ezt kimondani.Feast4 írta: ↑2025.08.28. 12:19:43CR amikor visszament azt nilatkozta, hogy ledermedt azon amit látott. Elmaradott módszerek, kiskirálykodó játékosok, mindenbe beleszóló igazgatóság, túlhajszolt és feszültségben tartott szakvezetők.
Teljesen kizártnak tartom, hogy mindenki hülye lenne aki oda kerül. A világ összes pénzét elköltik, edzőnek mindig az aktuálisan legjobban hajtott feltörekvő csodagyereket hozzák el, a játékoskeret közel milliárd értékű, ha máshol bevállt játékosokat hoznak el azok is megfőnek, ott szerintem az egész vezetőség és a klub maga a baj. Eleve azt érdemes megnézno, hogy mindenki menekül tőlük egy idő után.
Mondjuk én aki ki nem állhatom az MU-t jót szórakozom.![]()
CR amikor visszament azt nilatkozta, hogy ledermedt azon amit látott. Elmaradott módszerek, kiskirálykodó játékosok, mindenbe beleszóló igazgatóság, túlhajszolt és feszültségben tartott szakvezetők.
Fogjuk rá, nem le-fel rohangált, támadásban befelé tendált, kicsit ilyen átmenetes poszt volt, talán úgy, mint Alves 38-9 évesen nálunk, de igen. Amúgy meg hiányzott a középpályáról, nem tudom, mikor láttam utoljára, hogy ennyire lefocizták a Poolt, főleg az első félidőben, de még a második nagy részében emberhátrányban is.
A Thamnél legalább érthető volt, azért a keretük sem szűk elit, és Ange abszolút túlhajszolta őket, szerintem Flicknél is durvább focit nyomat, csak nem olya prpfi felkészítéssel, a fél csapat konstansan sérült volt, köztük hónapokat a legjobbjaik is. A MU-nál én sem értettem, ez valami ilyen mélyen gyökerező probléma, mint pl. a Milannál tavaly, valami ilyen megfoghatatlan dolog. Elvileg az edzők se voltak rosszak.FcBarcelona1 írta: ↑2025.08.17. 18:45:01Nézem a meccset. Nem rossz csapat ez az MU. Nem tudom tavaly miért voltak olyan gyengék. (Tottenham is)
Szerintem simán 4 közé kerülnének a La Ligában. Szerintem nem véletlen a tavalyi 7-1 a Bilbao ellen sem. Szerintem vannak egy Atletico szintjén, most is elverték 230-at, túlárazva, de nem rossz játékosokra.
Nézem a meccset. Nem rossz csapat ez az MU. Nem tudom tavaly miért voltak olyan gyengék. (Tottenham is)
Talán tegnapelőtt volt egy nyilatkozata, amiben megköszönte a Villának és elbúcsúzott, szóval oda nem valószínű , hogy visszatér. A MU-val kapcsolatban folyamatosan azt lehetett olvasni, hogy el akarják adni, kölcsönnel nem foglalkoznak, de lehetőleg a PL-en kívülre. Neki inkább a bére aggasztó, 40 körül talán hozható lenne a harmadik legjobban fizetett játékosuk, 18 millió fölött keres. A Villa így is 13 millió+ fizetett a kölcsönért.bence0330 írta: ↑2025.05.26. 01:19:16Nagyon izgalmas lett legalább a BL indulás szempontjából, nem sűrűn volt, hogy ennyi csapat küdött meg ugyanazokért a helyekért.
Egyrészt az ilyen csapatoknak mindig kell idő (az AV-nek tényleg nem kellett, Emery-effektus), másrészt akkor még csoportkörben voltak, és az utolsó fordulóig továbbjutásra álltak az abszolút halálcsoportban (PSG-Dortmund-Milan). Ha oda beteszed a Villát, szerintem ugyanúgy kizúgnak. Hasonló szintű csapatok, én a Newcastle-nek azért örülök jobban, mert sokkal látványosabb focit tolnak, de persze emellett meg a senki, így általam sem kedvelt olajos módiban nyomják (bár egyelőre talán nem olyan elszálltan, mint pár másik csapat).
Az meg a másik, hogy nem tudom, mi a helyzer Rashforddal, de gondolom ott így semmiképp sem marad szívesen, plusz pár százalék ez így nekünk.
Nagyon izgalmas lett legalább a BL indulás szempontjából, nem sűrűn volt, hogy ennyi csapat küdött meg ugyanazokért a helyekért.
Ez bizony csúnya bírói hiba volt, és lehet, hogy ezen múlott a BL nekik.csababarca írta: ↑2025.05.25. 21:29:23Aston Villa gólját amit elvett a var...kb az érthetetlen kategória, főleg, hogy vissza is nézték.
Kár érte.