Újraalkották a legendás képet!
Making history together pic.twitter.com/zIRPjawsLO
— FC Barcelona (@FCBarcelona) January 12, 2026
Ráadásul kb. 0-ról indult. Nem az Atleticből jött fel először folyamatosan edzegetni lassacskán beépítve, hanem egy másik csapatból a harmadosztályból visszatérve egyből berobbant. Első szezonjában már 43 meccsen 1900 játékperc a felnőtt csapatban. Én azért egy ideje követem az utánpótlást, de abszolút nem hallottam róla. Amikor visszajött el sem nagyon hittem, hogy a mi kutyánk kölyke. Ezért is szainte abszolút "érthetetlen" hogyan bukkant rá Xavi, de hatalmas pacsi neki érte, azért méginkább, hogy meg is adta a lehetőséget neki.bence0330 írta: ↑2026.01.23. 09:11:29Jó a cikk, Fermínt valóban lassan a klasszis jelzővel lehet illetni, de minimum felső polcos játékos már, szerintem 80-100 körüli valós marketingértékkel rendelkezik, ennyit adnának is érte, de talán mi ennyiért sem válnánk meg tőle.
Tavaly még sok volt nagyon az üresjárata, idén ez már ritka, főleg a sérülések utáni időszakokra korlátozódik, az meg érthető azért. Egyértelműen Olmo előtt van a szezon nagy részében, főleg a mezőnymunka miatt, mert a kapura mindketten veszélyesek azért.
A nagyobb nevek számai 10-es/tkp poszton kanadai pont alapján sorrendben:
Fermín: 1515 perc 10+10
Cherki 1346 perc 7+9
Fernandes 1763 perc 5+10
Güler 1879 3+11
Paz 1883 perc 8+6
Bellingham 1784 perc 6+4
Karl 1213 perc 7+2
Olmo 1186 perc 6+2
Xavi Simons 1823 perc 3+5
Odegaard 1215 perc 1+4
Cherki az egyetlen, aki percarányosan legalább kb ott van, Fernandes az aki ebben a rendszerben szerintem hozna ennyit simán, Paz lehet egy kategória még kb, illetve Karl nyilván annyira fiatal még, hogy ő alighanem jobb lesz. Musiala nagy hiányzó a listáról, mert nem focizott gyakorlatilag a szezonban, ő lenne még kb ez a szint. Güler gólpontokban nem vészes, de minden másban annyival gyatrább, mint Fermín hogy szerintem nem egy szint.
Jelenleg egy gond van vele, hogy kicsit sérülékenynek tűnik. Komoly sosem volt, 2-3 meccses kihagyások, de utána plusz 1-2-3 meccs gyengébb formával együtt kicsit sok. Reméljük ezt kinövi, ha nem, akkor majd szépen kerülgetik egymást Olmóval továbbra is, csak egyszerre ne hiányozzanak sokat.
És Xavit továbbra is megilleti a dicséret, szinte biztos, hogy neki köszönhetjük őt, kevesen emelték volna vissza a 3. osztályból ennyi idősen, remek szemmel látta meg benne a potenciált.
Utólag könnyű mondani, de nem kellett volna erőltetni a Chelsea ellen.

Ilyen mondatokat nem 2 hétre mondasz, ha egyszer ilyet nyilatkozol, hogy maradsz, azért az 95%-ban úgy is lesz adott átigazolási időszakban, "álmai csapata" esetén meg 99%.
ezt 2 hete mondta

Pontosan így érzem. Amúgy vele kapcsolatban ezt az eszmefuttatást még azzal egészíteném ki, hogy olyan szempontból logikus, hogy mit kellett eddig kezelnie. Tavaly megérkezett a harmadosztályból, senki nem várt el tőle kb semmit, persze bizonyítania kellett, de az más szint. Most meg Olimpia legjobbjaként, sok gólos szezonból érkezett vissza, bizonyos értelemben majdhogynem sztárként. Na ez teljesen más szint, aminek meg kell felelni.Khyzz írta: ↑2025.04.17. 09:44:59Az egész idei szezonban én úgy érzem, hogy nagyon görcsösen játszik. Akar, küzd, hajt de saját magára akkora nyomást helyez, hogy emiatt nem jön ki neki a lépés. Ráadásul sok rossz döntést is hoz, lő amikor passzolni kéne és passzol amikor lőni kéne (azért az előbbi gyakoribb nála). Jó lenne ha a Cápa pszichológusához elmenne, hogy fejben összeszedje magát, mert kezd hasonlítani a probléma köre FT kezdeti éveihez, ott van jó helyzetbe kerül, de az utolsó pillanatokban valami bosszantó hiba mindig belecsúszik.