Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Szerintem a lövéseknél még nagyobb gond volt a finomabb kombinációk hiánya, ami gyakorlatilag lehetetlen volt ezen körülmények közt.
Ami hiányzik belőle az egyedül a pontosság. A félidőben a helyzetek alapján, fordított eredmény lenne a reális. Nyilván hozzájátult a talaj, ami kivégezte a lapos lövéseket, de volt 26 kapuralövés, amiből 16 a tizenhatoson belülről történt.Peter írta: ↑2025.08.24. 12:39:11[
Nekem az eddig szerzett 6 gól ellenére a támadójátékunk nem tetszik. Hiányzik belőle valami markáns, ami erőt demonstrál. Persze az is jó, hogy bárki képes gólszerzésre a csapatból, de remélem idővel lesz az éles késnek valamilyen komoly éle.
Egyelőre nagyon az elején vagyunk.....
A támadójátékunk nekem alapvetően tetszik, kontroll alatt tartjuk a meccseket, birtokoljuk a labdát, beszorítjuk az ellenfeleket, és ez nem csak meddő labdabirtoklás, hanem lőjük is a gólokat. Végre veszélyesek vagyunk szögletekből is, végre vannak szögletvariációink, amiket korábban nagyon hiányoltam. Emlékszünk ugye még azokra az időkre, amikor a szöglet számunkra nem jelentett semmit. Kisszöglet után is folytattuk a meddő labdabirtoklást. Most végre a szögleteink is tudatosak.Peter írta: ↑2025.08.24. 12:39:11Nekem az eddig szerzett 6 gól ellenére a támadójátékunk nem tetszik. Hiányzik belőle valami markáns, ami erőt demonstrál. Persze az is jó, hogy bárki képes gólszerzésre a csapatból, de remélem idővel lesz az éles késnek valamilyen komoly éle.
Egyelőre nagyon az elején vagyunk.....
Ilyen gólokat bármikor és bárki ellen kaphatunk és fogunk is. Ez kódolva van ebben a játékban. Az aktuális ellenféltől függ, mekkora károkat képes nekünk okozni. Kiszolgáltatott állapot, nem rajtunk múlnak a dolgok, de az ellenféllel szemben szerzett több gól erre egyelőre a válaszunk. Nem megnyugtató állapot, ez tény.
Nekem az eddig szerzett 6 gól ellenére a támadójátékunk nem tetszik. Hiányzik belőle valami markáns, ami erőt demonstrál. Persze az is jó, hogy bárki képes gólszerzésre a csapatból, de remélem idővel lesz az éles késnek valamilyen komoly éle.
A tegnapira én azt mondanám, hogy 50-50, adható. Tényleg húzza be a kezét, és fordul el, de kiáll derékszögben azért, megnagyobbítja valamennyire a testét, gólba tartó labdát akadályoz, oké. Ha a madridos is az lett volna, azt mondom, oké, egy 50-50-nél senki nem tudja, hova ítél adott pillanatban valaki (részemről amúgy a pályán lévő bíró tovább sem a fő ludas itt, én őt kb sosem hibáztatom a mai rendszerben, kicsit a hatalom a kezében, mégis ő mindig a bűnbak)Tobias88 írta: ↑2025.08.24. 10:57:32Tavalyról egy videó: https://youtu.be/PrErk_DtETw?si=xGzGyN5iVBUndPyw
Ha ez nem 11es Var ellenére sem, akkor Balde esete felveti a csalás gyanúját. Így nincs értelme a varnak
Nekem ezek a kapott kontra gólok nem tetszenek, erre ügyesen rájátszanak a csapatok nehéz helyzetben leszünk, tegnap is a Levante már nagyon ügyesen a saját térfeléről indult többször is, elkerülve a lest, szóval ez a feltolt védelem nem igazán működik, és ilyen Lamine féle labdavesztés simán benne van a játékba, mint tegnap.Peter írta: ↑2025.08.24. 00:57:31Egyelőre úgy ahogy, de zörög az ellenfelek hálója,
Minden egyéb ezen kívül eddig, beleértve az első fordulót is, olyan kicsit rozsdásnak tűnik, ahogy esik úgy puffan érzetet kelt bennem maga az összkép.
Kiemelni nem lehet senkit, de elmarasztalni sem.
A játék teljesen olyan, mint egy ízeltelen, gyorsba összedobott kaja, amit egy több napja ki sem nyitott hűtőből lehet összerakni, de arra éppen elegendő, hogy legyen idő megfelelően felkészülni a következő menü(k)höz.
Két forduló, 6 pont, 6 gól, minden rendben. Vajon biztosan minden rendben?
A választ idővel megkapjuk.
Én mindenképp csak a klubot szidnám az ellentől, akik mocsarat csináltak a pályából, a csapattal nekem sem volt sok gondom.sansz írta: ↑2025.08.24. 00:02:51Sok szempontból érdekes meccs volt.
Többen szidtátok az ellenfelet, szerintem meglepően korrekt csapat. Nem színészkedtek többet nálunk...Igen, betolták sokszor a buszt, de most mit csináljanak? Közben nagyon szép, technikás támadásokat is vezettek, nem semmi, hogy egy éppen nem másodosztályú csapat ilyen minőséget tud letenni. Megakarták nyerni a meccset. Nekem szimpatikusak voltak. Ez az agyonáztatott pálya nem korrekt, szimpi alatt a játékosokat értem.
Elől is kíváncsi vagyok mi lesz az alap felállás. Olyan, mintha Rashford miatt minden át lenne variálva, de nem tudom megéri-e. Lewa, ha játszani fog érdemben, az továbbra is nagy súly lesz, ha lövet gólokat vele a csapat, ha nem. Ferran ezerszer jobb a helyén, de ezt is úgy mondom, hogy Ferran se túl jó. Kellett volna, egy normális, technikás csatár, vagy Rashfordot kéne annak használni.
Valaki írta, hogy Koundéval sokkal jobban megértik egymást Yamallal. Nem tudom, hogy így van-e, lehet, bár más időszakban voltak a pályán. Nekem Eric pozitív csalódás, tavaly óta kb folyamatosan. Az első félidőben szinte minden épkézláb támadásunkban aktívan benne volt, nem egyszer ő volt a befejező ember is, nagyon sokat és okosan mozgott.
Koundé ennél sokkal statikusabb és pár éve az a robbanékonyság sincs benne.
Araujoval nem tudom mi a célunk, szerintem nem volt rossz, fura, hogy lement.
Nekem tetszett Rashford játéka. Nem értem a kritikát, de egyenlőre idegennek tűnik nekem. Ezt a meccset sok góllal kellett volna nyerjük buszos ellenfél és fos pálya.bence0330 írta: ↑2025.08.23. 20:58:16Nagyon tetszik a kezdő. Én ezt a támadósort küldeném be alapkezdőként szerintem. Már ha Rapha van középen. Ők Rashforddal meg tudnak variálni közben, ha akarnak, és ő meg Yamallal is tud.
Nyilván az összeszokottság más kérdés, így még sosem játszottak, de ha ez a kvartett összeérik, az brutális lehet.
Most már ott sem...