Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Én mindenképp csak a klubot szidnám az ellentől, akik mocsarat csináltak a pályából, a csapattal nekem sem volt sok gondom.sansz írta: ↑2025.08.24. 00:02:51Sok szempontból érdekes meccs volt.
Többen szidtátok az ellenfelet, szerintem meglepően korrekt csapat. Nem színészkedtek többet nálunk...Igen, betolták sokszor a buszt, de most mit csináljanak? Közben nagyon szép, technikás támadásokat is vezettek, nem semmi, hogy egy éppen nem másodosztályú csapat ilyen minőséget tud letenni. Megakarták nyerni a meccset. Nekem szimpatikusak voltak. Ez az agyonáztatott pálya nem korrekt, szimpi alatt a játékosokat értem.
Elől is kíváncsi vagyok mi lesz az alap felállás. Olyan, mintha Rashford miatt minden át lenne variálva, de nem tudom megéri-e. Lewa, ha játszani fog érdemben, az továbbra is nagy súly lesz, ha lövet gólokat vele a csapat, ha nem. Ferran ezerszer jobb a helyén, de ezt is úgy mondom, hogy Ferran se túl jó. Kellett volna, egy normális, technikás csatár, vagy Rashfordot kéne annak használni.
Valaki írta, hogy Koundéval sokkal jobban megértik egymást Yamallal. Nem tudom, hogy így van-e, lehet, bár más időszakban voltak a pályán. Nekem Eric pozitív csalódás, tavaly óta kb folyamatosan. Az első félidőben szinte minden épkézláb támadásunkban aktívan benne volt, nem egyszer ő volt a befejező ember is, nagyon sokat és okosan mozgott.
Koundé ennél sokkal statikusabb és pár éve az a robbanékonyság sincs benne.
Araujoval nem tudom mi a célunk, szerintem nem volt rossz, fura, hogy lement.
Nekem tetszett Rashford játéka. Nem értem a kritikát, de egyenlőre idegennek tűnik nekem. Ezt a meccset sok góllal kellett volna nyerjük buszos ellenfél és fos pálya.bence0330 írta: ↑2025.08.23. 20:58:16Nagyon tetszik a kezdő. Én ezt a támadósort küldeném be alapkezdőként szerintem. Már ha Rapha van középen. Ők Rashforddal meg tudnak variálni közben, ha akarnak, és ő meg Yamallal is tud.
Nyilván az összeszokottság más kérdés, így még sosem játszottak, de ha ez a kvartett összeérik, az brutális lehet.
Most már ott sem...
Eredmények.com-on más a kezdő
Ez mennyire igaz, évek óta a liga leggyengébb eleme a játékvezetés. A világ legjobb bajnoksága akarnak lenni, de az az érzése néha az embernek, hogy érezmileg elkötelezett félamatőrök fújják a meccseket.
Szerintem ez a korrekt meglátás.csababarca írta: ↑2025.08.19. 02:10:24Ott hibázott a bíró, hogy a szájába vette a sípot, majd fogta is pár másodpercig, tényleg arra számítottak a Mallorca játékosok, hogy megállítja a játékot.
Tudom, a focit sípszóig játszák, blabla lózungok, de teljesen leálltak. Egyből továbbot kellett volna jeleznie, és nincs miről beszélni.
Inkább Rapinha elmaradt pirosa volt abszolút bírói hiba.
Nyilván. De azzal nem követsz el szabálytalanságot azzal, hogy bedobást vagy szögletet csinálsz. Az nem szabálytalan, ha kimegy a labda a vonalon kívülre. A gól szabálytalan.
Nem, ez csak az egyik következménye annak, amit a szabálykönyv kimond. A mérkőzésnek nem lehet részese eszméletét vesztő ember. Pont. Ennek az egyik következménye, hogy nem folytathatja a mérkőzést. Amit te írsz, hogy ilyenkor általában rögtön megszakítják a meccset, az a FIFA irányelvéből fakad. De a lehetősége megvan a játékvezetőnek arra, hogy az akciót végigengedje, és azután döntsön. Ezért engedte tovább az akciót, megvárva a játékos reakcióját, így megbizonyosodhatott arról, hogy valóban eszméletét vesztette vagy sem.
Az valóban nagy hiba volt, az egyértelmű piros.
Ha kimegy a labda, akkor bedobás vagy szöglet lesz, mert nem szabályos a játék. (A labda játékon kívül van a hivatalos megnevezése talán.)gránit írta: ↑2025.08.19. 01:52:12Nem történik szabálytalanság, ha kimegy a labda a vonalon kívülre. Nem sért szabályt, ha kimegy a labda. Része a játéknak, abszolút. Senki nem követ el szabálytalanságot azzal, hogy kiviszi a labdát a vonalon kívülre. A gól szabálytalan, ha így történik. A fejsérülés ugyanez. Nem történik szabálytalanság, ha valaki belefejel egy labdába, és elveszti az eszméletét. A gól szabálytalan, ha így történik.
Miért? Ha valaki agyrázkódást szenved, nem lehet többé része a mérkőzésben. Magyarul, ha valaki eszméletlenül fekszik a földön, ami ezalatt történik, az nem szabályos része a mérkőzésnek.