Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nagyjából ezt akartam írni....pont most most megy tönkre a ferrari..Bodi írta:A különbség Schumacher és Alonso között:
Amikor gond van és mélyen van a csapat,Schumacher odamegy a csapathoz,és megköszön mindent,Alonso pedig a sajtón keresztül azt mondja,hogy ellene van a SAJÁT csapata,Fisichella roppant szemét módon megelőzi,amikor 4 mp-vel gyorsabb nála körönként,na és persze az egész F1 azon van,hogy Schumi legyen a világbajnok,mindenki szegény kis spanyol ellen küzd.No comment...
Egy ilyen ember nem érdemli meg,hogy megverje minden idők legnagyobb versenyzőjét,inkább az arcából kellene kicsit visszavennie.
Nagyon remélem,hogy jövőre a Ferrari porig alázza majd Raikonnennel az élen!
Sajnos Schumi nem világbajnokként fog távozni,de akkor is ő minden idők legjobbja,és az is marad!
Alonso meg nagyon jó versenyző,de emberileg egy...
Ehhez nem kell mit hozzá fűzni! Minden egyes szava így van!Bodi írta:A különbség Schumacher és Alonso között:
Amikor gond van és mélyen van a csapat,Schumacher odamegy a csapathoz,és megköszön mindent,Alonso pedig a sajtón keresztül azt mondja,hogy ellene van a SAJÁT csapata,Fisichella roppant szemét módon megelőzi,amikor 4 mp-vel gyorsabb nála körönként,na és persze az egész F1 azon van,hogy Schumi legyen a világbajnok,mindenki szegény kis spanyol ellen küzd.No comment...
Egy ilyen ember nem érdemli meg,hogy megverje minden idők legnagyobb versenyzőjét,inkább az arcából kellene kicsit visszavennie.
Nagyon remélem,hogy jövőre a Ferrari porig alázza majd Raikonnennel az élen!
Sajnos Schumi nem világbajnokként fog távozni,de akkor is ő minden idők legjobbja,és az is marad!
Alonso meg nagyon jó versenyző,de emberileg egy...
Jól van én ezt tudom, hogy tudod, hogy tudjuk. DE akkor miért állandóan Alonsoval kell foglalkozni? Ha észrevetted volna mindig akkor jelenek meg, ha megy a fújjolás a spanyol ellen.ozsimiki írta:
Amúgy 1001-dszer nem mondom el,h ismeretében vagyok,vagyunk Schumi dolgainak is (ami azért nem mostanában zajlik,nem úgy mint Alonsoé..).
Na ebben egyetértünk,túl könnyű lenne,ha csak Schumisok lennénekKralo írta:Üdvözletem. Én sem beszéltem Schumi képességeiről negatívan ,de vannak dolgai amik nálam ezt teljesen beárnyékolják. ÉS amikor egy Schumis írja, hogy szánalmas Alonso, muszáj mindig megjelennem. Sorry, ha mindig bezavarok. Ha nem lennék, túl egyhangú lenne ez a topic.ozsimiki írta:Na üdv Kralo!
Üdvözletem. Én sem beszéltem Schumi képességeiről negatívan ,de vannak dolgai amik nálam ezt teljesen beárnyékolják. ÉS amikor egy Schumis írja, hogy szánalmas Alonso, muszáj mindig megjelennem. Sorry, ha mindig bezavarok. Ha nem lennék, túl egyhangú lenne ez a topic.ozsimiki írta:Na üdv Kralo!
Schumi jókor volt jó helyen, ezért a sok vb cím.ozsimiki írta:cps46! Nem akartam én neked esni,de úgy jött le teljesen,h itt csak azért szoros,mert ezek történtek,közben azért Schuminak is ott kellett,h legyen,és a maxot kellett nyújtania! Tudom,h te utálod őt (is),de ezt be kellene látnod,és azon meg felesleges vitatkozni,h nem érdemli meg a VB címeket... 1általán nem biztos,h nem gyűjtött volna ugyanennyit,ha azokban az időkben versenyez!
Ezt neked is mondhatnánk, amikor Alonsora gondolsz.ozsimiki írta:Óriási pilóta,akár bírod,akár nem!
Te,mint sportrajongó,tudhatnád,h nincs itt olyan ,h HA!cps46 írta:Nem a szívem csücske Alonso, de valamilyen szinten meg lehet érteni, hogy ki van akadva, persze ettől még nem kéne mindenkinek nekiesnie. Lehet, hogy nem szándékosan, de a csapata tényleg eléggé elrontotta neki az utóbbi versenyeket. Mert ha megnézzük, a Hungaroringet meg a Kínai nagydíjdat simán nyerte volna + Monzában is elfüstölt: ezekkel a pontokkal már rég világbajnok lenne, és ezek olyan dolgok, amik év elején elképzelhetetlenek lettek volna. Szóval sajnos most már tutira Schuminak áll a zászló, amiben azért rengeteg mák is van. Csak azt sajnálom, hogy Kiminek nem adtak egy normális Mercit, mert azzal tutira elkente volna mindkettőnek a száját.
Alonso ég, mint a rongy.doki írta:További finomságok Alonso-tól:
„A csapat azt akarta Kínában, hogy a második és a harmadik hely legyen a miénk. A győzelemért már nem tettek meg mindent a többiek. Egyáltalán nem szeretnék, hogy újra én legyek a világbajnok, mert mindenképpen más csapathoz vinném az egyes számú rajtszámot” – mondta![]()
„Csak néhányan voltak szomorúak Michael Schumacher győzelme miatt, a többiek a második és harmadik helyünket ünnepelték.Ennek oka, hogy a Renault így is megelőzte a Ferrarit a pontversenyben. Én nem kaptam meg a szükséges segítséget a futam alatt”![]()