Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Ez tényleg nevetséges,persze még van 1-2 név akiket soha nem fogom megérteni,miért hív be a válogatottba,de Thomas-t minek? Még anno a Dunaferrben aszthem,még ott sem ment neki nemtom mennyire a játék,azóta meg egyszerűenEnrique21 írta:Van egyáltalán már csapata?sergi1989 írta:ezze a sowummi va tesz tönkre hogy ezt miért..![]()
![]()
Ezt nem hiszem el...

Sajnos gondolni kell az esetleges rosszra is, sérülés vagy bármi más! Ezért ekkora a keret! Ki van ez találva!doki írta:Ja,csak Kabát a hírek szerint visszavontan játszik,ott meg van 1 Geránk.
Ja,csak Kabát a hírek szerint visszavontan játszik,ott meg van 1 Geránk.gentdelbarca írta:Én csak Sowunmi és Sebők beválogatásával nem értek egyet, mindkettő játékos vicc válogatott szinten!
Kabátnak klubcsapatában jól megy, remélem bizonyít a válogatottban is, Polonkai meg fenetudja!
Épp ez az,most nem beszélni kell,hanem cselekedni,koncentrálni,nem pedig gyermeteg hibákat elkövetni, teljes szívvel küzdeni, és ha ezek megleszenk,akkor van keresnivalónk, ha ezek közül akár 1-be is hiba csúszik,nem lessz meg!sergi1989 írta:de egyszer már összekéne hogy jöjjön a komoyl csapatokkal a csoportba mindig csak x,vagy zakó, talán most,,,bár sajna ezt má hányszor mondták

Hát a Barca bajnoki címeit mindíg megérzem!doki írta:Remélem jó a megérzésed!
Mindenki úgy indul, hogy tovább akar jutni!! De csak kettőnek sikerülhet!!doki írta:Én mindíg pozitívan állok neki válogatott meccset nézni,de (kevés kivételtől eltekintve) álltalában csalódok.A törökök ,bár verhetőek, mindent feltettek a csoport megnyerésére,vagy a második helyre.
Szóval kemény lesz!Juhásszal pedig remélem válltozik a helyzet.
Számomra mindíg is unszimpi volt Lothar! Egyszerűen nem edző és kész!!sergi1989 írta:hát annyit mondott még a norvégok utáni meccs után hogy ő játszani fog mert biznak benne azt mondta neki a bozsik még a bosnyákok előtt ha kikapnak akkor majd téged vesznek elő ,de amig én vagyok az edző játszani fogsz!jah és a juhászt én se értettem mért hagyta ki,és erre csak annyit mondott mert nem azt csinálta amit kért tőle szoval ő valszeg megen pad,a sovumi keretbe se lesz.jön még a szabics,meg a lőv hellyet a cucu(halmosi)és a többi valszeg ugyan az!és ez a török csapatot verni kéne 76percig isztambulba 0-0 volt málta ellen ha akarunk vmit megkell őket rakni!és azt mondta hogy a bozsik tudásba matheushoz képest ég és föld...:S!
Köszi, ma is talnultam valamit!!sergi1989 írta:egyébként nem hülyeség amit irsz almeira van portugáliába is talán eb meccsek is voltak ot!de spnyolba is van malagátol 130kmre és van ott a poli eijdo meg az usd almeria,hát nagyon más!még ez a másodosztáy is...lah és nem tom nem értek hozzé a portugál város sztm almeira szoval j vel,a spnyol meg alméria de ez csak feltételezés:Dde az biztos hogy ez a város neve:D
Huhhh, lehet hülyeséget mondok, de ő nem a Poli Ejidoban játszik?sergi1989 írta:hát azt mondta hogy kin élnek halnak a fociért almeirában ahol van ott azt mondja hogy mindenki szurkol ugye a helyi csapatoknak,meg ugye az megosztottab környék ugy mondta hogy fele fele barcás és reálos és hogy az emberek csak erről beszélnek nem érdekli őket semmi más csapat!a körülményekről meg annyit hogy a 2ligában tavaly 16.poli ujj 30 ezres stadiont épiit,idegenbe repülővel mennek!kapott egy házat 100 méterre a tengertől.használatra egy ujj ford focust és hát fizetése se semmi...!szeret kit lenni spnyolul tanitják csapat társai rendesek!és van szerény 11ezer bérletesük:) hát most ugy ennyi ugrott be abbol amiket mesélni szokkot!