Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ezt már írtam, nem vagyunk pénzügyileg pariban ilyen csapatokkal, fogadjuk már el!
Az adott pillanat állása szerint lehet szerintem csak dönteni. Emiatt Pena szerződését én kivenném tényleg a képletből, túlárazott szerződése van, oké (vagy hát nem), de ez van. Tek-el mi a bajod? Őszintén nem tudom, melyik top csapatnak van ilyen jó cserekapusa, ritkaságszámba megy, ha egynek igen. Luninak volt pár jó hónapjal tavaly meg már teljesn gatya volt, de mellette még megérteném az érveket. Meg most a PSG-nek ott van Donnarumma.Troym írta: ↑2025.08.18. 21:28:09[Én mindent is elhiszek, de 4 kapus van, abból egy gerincsérült, egy kezdő + Pena és Tek. Utóbbi kettő közül
- Pena esetén mondhatjuk, hogy túl sok a 3 milliós a bére, hosszabbítson és 1,5 milliós fizuval legyen csere - Érteném
- Mondhatjuk hogy itt van Tek, végülis nincs annyira rossz állapotban, legyen a cserekapus 1,5 millióért - Érteném.
De az, hogy nem 1-1 FSR keretek között lecseréljük "Halálos fegyver 3" hasonlattal a zűrt a zavarra és végül ez nekünk 4-5 millióba kerül, nekem érthetetlen.
Szinte megnyugtatóbb lenne nekem Kochen / Yakobishvili, mert tőlük nem tudom mire számítsak, de ettől a két kapustól tudom és azért kár fizetni, duplán meg főleg.
Én mindent is elhiszek, de 4 kapus van, abból egy gerincsérült, egy kezdő + Pena és Tek. Utóbbi kettő közül
Btw, mit kaptam én itt a fórumon, amikor Koeman kinevezésekor saját nevelésű restartért kiáltottam....
Hiszen a “széthitelezés” mindig jól végződöttRinku írta: ↑2025.08.18. 13:01:22Igen, ő tehet. Az hogy nincs semmi mozgásterünk, hogy létrejöjjön egy ilyen, vagy létrejött és besült, aközött azért van különbség bőven. Mint ahogy aközött is, hogy 18-19 éves srácokkal muszáj próbálkoznunk, közben a Liverpool pedig 300 milliókért igazol nyáron. És mindenki hitelben van, mindenütt.
Ha folyamatában nézzük:Troym írta: ↑2025.08.18. 14:45:56Nekem Tek is egy félmegoldás, szerintem amiért hoztuk, annál több nincs benne, nem értem a hosszabbítását, mert másik oldalon sosem adtam volna 3 milliós fizut Penának, de most azért hosszabbítani Penával, hogy kölcsönadhassuk, hogy ezzel regisztrálhassuk Teket szintén 3 milliós fizuval nem tudom miért jó.
Szczesny a vesztese a jelenlegi helyzetnek. Legfeljebb 3 kapust lehet regisztrálni, és ez betelt (Joan García, ter Stegen, Pena). A fizuját megkapja, de nincs regisztrálva. Szerintem azért adtak neki új szerződést, mert bíztak benne, hogy akár ter Stegentől, akár Penától meg tudnak szabadulni, és akkor befér Szczesny is. A felkészülési meccsek alapján egyértelmű, hogy alapvetően García az elsőszámú, Szczesny pedig a második számú kapus. Abban reménykedtek, hogy a másik kettő közül legalább az egyiktől megszabadulnak. Papíron nem hosszabbítottak vele, hanem megvárták, míg lejár a szerződése, és aztán adtak neki egy újat, így gyakorlatilag kiregisztrálták, mert az előző szerződésének megszűnésével megszűnt a regisztrációja, az újat meg még nem regelték be, nyilván, García volt a prioritás.Troym írta: ↑2025.08.18. 14:45:56Nekem Tek is egy félmegoldás, szerintem amiért hoztuk, annál több nincs benne, nem értem a hosszabbítását, mert másik oldalon sosem adtam volna 3 milliós fizut Penának, de most azért hosszabbítani Penával, hogy kölcsönadhassuk, hogy ezzel regisztrálhassuk Teket szintén 3 milliós fizuval nem tudom miért jó.
Igen, ő tehet. Az hogy nics semi mozgásterünk, hogy létrejöjjön egy ilyen, vagy létrejött és besült, aközött azért van különbség bőven. Mint ahogy aközött is, hogy 18-19 éves srácokkal muszáj próbálkoznunk, közben a Liverpool pedig 300 milliókért igazol nyáron. És mindenki hitelben van, mindenütt. Csak itt kell eljátszani a fair playt, miközben soha nem is ismerték a latinoknál ennek a fogalmát. És azért amikor egy Getafe sem tud regisztrálni, az nem kizárólag a Barca problémája, hogy rosszul igazolt korábban. Megfojták és szétbarmolják az egész ligát, miközben mások tollasodnak és jót röhögnek rajtunk. Közben megy a meccsek kiszervezése külföldre. Az egész La Liga semmi más, mint egy nagyon elcseszett vicc, a teljes elnökségével együtt.
És erről Tebas tehet?!Mascherano14 írta: ↑2025.08.16. 18:56:41Úgy érti, hogy nem tudunk átütő játékost igazolni évek óta. Igaz. De én annak örülök, hogy a La Masia ontja a kiváló meg a Laliga szinten jó játékosokat. Nagyon bizakodó vagyok, mégha továbbra is rövid a padunk.
Fura megközelítés, ha a fél csapatot kiveszed!Kovbal88 írta: ↑2025.08.16. 12:51:06Nagyon gyenge ez a keret, Balde, Cubarsi, Casado és Yamal, Fermin nem jött volna, nem is tudom hol lennénk. Persze a Barcelona sara is, de azért Tebas is lehet róla, hogy szétesik a Barcelona. Szomorú az elmúlt öt évben, egyszer sikerült csak normálisan erősíteni.Joan Garcia, Iñaki Peña, Kochen; Balde, Araujo, Cubarsí, Gavi, Ferran, Pedri, Lamine Yamal, Raphinha, Rashford, Christensen, Fermín, Casadó, Olmo, De Jong, Kounde, Eric Garcia, Jofre Torrents, Dro, Toni Fernández y Guille.
Nagyon gyenge ez a keret, Balde, Cubarsi, Casado és Yamal, Fermin nem jött volna, nem is tudom hol lennénk. Persze a Barcelona sara is, de azért Tebas is lehet róla, hogy szétesik a Barcelona. Szomorú az elmúlt öt évben, egyszer sikerült csak normálisan erősíteni.Joan Garcia, Iñaki Peña, Kochen; Balde, Araujo, Cubarsí, Gavi, Ferran, Pedri, Lamine Yamal, Raphinha, Rashford, Christensen, Fermín, Casadó, Olmo, De Jong, Kounde, Eric Garcia, Jofre Torrents, Dro, Toni Fernández y Guille.
Rashford is be van regisztrálva Tek, GM és Roony még hiányzik. Az utazókeret:FcBarcelona1 írta: ↑2025.08.16. 06:23:54MD szerint akkor extra % illeti meg a Barcat, ha idén távozik. Nem akart a hírek szerint. Jövőre viszont már nem jár semmi.
Joan Garcia hivatalosan regisztrálva.
(Írtam, egy Barca szurkoló 2* örül, egyszer mikor leigazoljuk, másodszor, mikor be is regisztráltuk)
MD szerint Rashford is be lesz regisztrálva ma.
Így is lehet nézni az Espanol oldaláról Jan Garcia átigazolását
Javi Puado Joan Garcia átigazolásának köszönhetően hosszabbított
https://tribuna.com/en/news/2025-08-15- ... ks-to-him/
MD szerint akkor extra % illeti meg a Barcat, ha idén távozik. Nem akart a hírek szerint. Jövőre viszont már nem jár semmi.
Egyrèszt ezt a klub kb soha nem fogja tudni visszaállítani ugyanis egy barcába nem csak azért jönnek, mert szép a vàros és vonzó a klub arról nem is beszèlve, h az arabok felfelé verik az árat a fizetéseket is illetően. A jelenlegi vezetés sunyi dolgai nekem sem tetszenek, de akármilyen módon is, de megoldották a csődöt és ilyen Font féle alakokkal most alsó házi ( jó indulattal) csapat lennénk( személyes vélemény) nem vagyok Laporta pàrti, de ez a liga ffps dolognak “sztár” játékosokkal megfelelni csak sorozatos jó eladással sok bl címmel és egyéb magas bevételekkel lehet csak megfelelni! Na ebből nekünk az egyik nem ment soha a másik nem egyszerű a harmadikat meg sunyizásokkal oldjuk meg..Peter írta: ↑2025.08.15. 14:30:53Ezeket a korlátokat a klub saját maga állítja elő és csak saját maga képes ezt befejezni.
Döntés kérdése, semmi más. Mindennek ára van. A döntésképtelenségnek éppúgy, mint a döntésnek.
Két dolog közül lehet választani : fegyelem vagy sajnálkozás miközben bármelyiket is választja a klub, mindkettő ugyanolyan szenvedéssel jár.....![]()
Vagy 60-ért.. nekem is ez volt az első gondolatomTroym írta: ↑2025.08.15. 19:39:19Inigo ügy és ez együtt 20 milliós pénzügyi veszteségFcBarcelona1 írta: ↑2025.08.15. 18:49:12Hivatalos. A Barca Trincao játékjogának fennmaradó 50%-át eladta a Sportingnak 11 millióért.
Szinte várom az augusztus végi hírt, hogy a Sporting eladta Trincaot mondjuk a Bayernnek 44 millióért.
Veled nem először fordul elő hogy adott adatbázisból ellentétes következtetést vonunk le, szóval nem is lepődök meg hogy nem érted a hasonlatom.
Inigo ügy és ez együtt 20 milliós pénzügyi veszteségFcBarcelona1 írta: ↑2025.08.15. 18:49:12Hivatalos. A Barca Trincao játékjogának fennmaradó 50%-át eladta a Sportingnak 11 millióért.
Tökéletesen körülírtad a Laporta féle álmodozós valóságot, miközben feltételes múltban csak és kizárólag az ezt igazoló kedvezőtlenebb forgatókönyvvel érvelsz.bence0330 írta: ↑2025.08.15. 14:51:23Ez így rendben lenne egy motivációs tréningen, .
Szóval igen, döntés kérdése is volt, de a döntést nem aközött kellett meghozni 20-21 környékén, hogy egy csodás, gondtalan, gazdag klub leszünk, vagy ffp problémások, hanem hogy melyik kezünkbe harapjunk. Nekem továbbra is szimpibb egy topcsapat regisztrációs gondokkal, mint egy EL csapat (ahol a bevételkiesések miatt még az sem lenne tui, hogy beértünk-e volna az 1:1-be, ami az egész lényege lett volna.
És akkor még hagyjuk is a játékosok igényeit és akaratát, akik dönthettek arról, meddig maradjanak itt, mennyi fizuval.
Ez így rendben lenne egy motivációs tréningen, mert jól hangzik, de nem fedi a valóságot (teljesen). Egy vaknak is mondogathatod, hogy döntés kérdése, hogy láss, de hiába döntene így, nem látna. Még mielőtt azzal válaszolnál, hogy ezzel áldozatszerepbe hozom magunkat, nem, a klub működése nem olyan, mint a vak ember látása, de egy szélsőséges példa arra, hogy nem csak döntésen múlnak bizonyos dolgok, nagyon nem, millió valós külső tényező befolyásol mindent, anélkül, hogy még átcsusszanna valaki áldozatszerepbe.