Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Konkrét szabályok vonatkoznak a fejsérülésekre, ami az utóbbi időben bővült, pl. a kötelező csere, és a plusz egy csere szabállyal.
Szerintem pont ilyenekkel szoktak is szivatni minket is a bírók, amikor valami kis magyarázatot lehet adni, hozzá tenni,hogy már nem lehetett mit tenni... Fejbe találtak egy játékost,aki azonnal arcra borult, írod is,nem fújt időben a sípba... Fordítva elfogadnád,hogy nem fúj időben a sípba, utána ez van? Én nem. Aztán az eset reklamációja okozta az első sárgát, lássuk be,volt alapja a vitának, aztán Yamalról lekésett, amire ha mindenki sárgát kapna,akkor nem lenne ellenfelünk.Chino írta: ↑2025.08.17. 01:01:28
A bírói ítélet itt azért kicsit más volt. Nem fújt bele időben a sípba, utána pedig nem lehet mit tenni. Nem az volt, hogy részrehajlóan nem ad/ad meg egy tizenegyest vagy hasonló. Esetleg Raphinha lapjába lehet belekötni, az ő emberhátrányaik viszont egyértelműek voltak. Csodálkoztam is hogy Murici nem kapott egyből pirosat, látványosan nem húzta vissza a lábát.
A bírói ítélet itt azért kicsit más volt. Nem fújt bele időben a sípba, utána pedig nem lehet mit tenni. Nem az volt, hogy részrehajlóan nem ad/ad meg egy tizenegyest vagy hasonló. Esetleg Raphinha lapjába lehet belekötni, az ő emberhátrányaik viszont egyértelműek voltak. Csodálkoztam is hogy Murici nem kapott egyből pirosat, látványosan nem húzta vissza a lábát.sansz írta: ↑2025.08.17. 00:34:21A jobb csapat nyert, nyugodtan néztük a meccset, szerintem ezen nincs mit magyarázni.
A bíró nekünk fújt(illetve nem fújt) de minden ítéletét meg lehetett indokolni. Majd emlékezzetek erre,mikor majd meg a sírás,hogy a Realt segítik a bírók és mindig ellenünk fújnak.
Van ilyen is és van olyan is....
Nagyon örülök a könnyed sikernek, nagyon számítanak ezek a meccsek is,hogy mennyit vesznek ki a játékosokból..
Isteni lenne,ha ez a trió kezdene, Rashforddal váltásban mindig, de sajnos Lewát játszatni kell... Egy nagyságrendet esni fog a veszélyességünk.
Így is lett.vinszentvega írta: ↑2025.05.20. 14:52:59Azért remélem hogy a csapat bajnoki 100. gólját az ugyanerre a számra ácsingózó Lewa fogja elérni.