Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
A bírói ítélet itt azért kicsit más volt. Nem fújt bele időben a sípba, utána pedig nem lehet mit tenni. Nem az volt, hogy részrehajlóan nem ad/ad meg egy tizenegyest vagy hasonló. Esetleg Raphinha lapjába lehet belekötni, az ő emberhátrányaik viszont egyértelműek voltak. Csodálkoztam is hogy Murici nem kapott egyből pirosat, látványosan nem húzta vissza a lábát.sansz írta: ↑2025.08.17. 00:34:21A jobb csapat nyert, nyugodtan néztük a meccset, szerintem ezen nincs mit magyarázni.
A bíró nekünk fújt(illetve nem fújt) de minden ítéletét meg lehetett indokolni. Majd emlékezzetek erre,mikor majd meg a sírás,hogy a Realt segítik a bírók és mindig ellenünk fújnak.
Van ilyen is és van olyan is....
Nagyon örülök a könnyed sikernek, nagyon számítanak ezek a meccsek is,hogy mennyit vesznek ki a játékosokból..
Isteni lenne,ha ez a trió kezdene, Rashforddal váltásban mindig, de sajnos Lewát játszatni kell... Egy nagyságrendet esni fog a veszélyességünk.

Így is lett.vinszentvega írta: ↑2025.05.20. 14:52:59Azért remélem hogy a csapat bajnoki 100. gólját az ugyanerre a számra ácsingózó Lewa fogja elérni.

Ezek a játékosok vannak, és ez az edző lesz még egy darabig. Talán nem ezzel van a baj. Ezt a taktikát nem elég megtanulni, ezt életben is kell tartani.brazilfan írta: ↑2025.05.19. 18:56:49Meg lehetne próbálni a játékról vallott elképzelést egy kicsit a játékosok képességeihez igazítani. Mert akármennyire bizonygatják is páran, hogy Flick pont ezt teszi, valójában az ellenkezőjét teszi, olyan helyzeteknek teszi ki például a középhátvédeinket, amelyeket nem minden esetben tudnak megoldani.
A játékosok az edző személyre szabott taktikai utasításait követik, ha nem ezt tennék, kikerülnének a csapatból.
A reakciód alapján kizárólag Flick hibázott és hibázik folyamatosan, a játékosokkal nincs baj (sem kapussal, sem védővel), csak nem tudják megoldani a feladatukat és kapjuk a 3 gólokat, ami nekem egy alapellentmondás.
Szerintem hibázott tegnap. Tudni lehetett, hogy a Villarreal a BL-indulásra hajt, mindenképpen nyerni akar. Nekünk nem lett volna sürgős, szerintem kezdhettük volna egy kicsit visszavontabban, és hagyni, hogy ők támadjanak, és rábízni a szélsőinkre, hogy ha lesz rá alkalom, akkor lekontrázzák őket. Miért kellett a meccs legelején mindenkinek az ő térfelükön lennie, ha tudjuk, hogy kockázatos egyetlen védővel biztosítani, aki ráadásul nem is a leggyorsabb?Troym írta: ↑2025.05.19. 14:06:38Elég érdekes irányt kezd venni a hátvédjeink és most már kapusaink értékelése.
Tény: Kaptunk 22 gólt az utolsó 10 meccsen, 6 meccsen minimum 3-at.
10 meccsen 25 rúgott, 22 kapott gól.
- "Flick féle taktika okozza"
Komolyan az lenne a következtetés, és akkor zárható annyival a téma, amit többektől olvasok szintén, hogy akkor ezek szerint Flick a hibás?
Meg lehetne próbálni a játékról vallott elképzelést egy kicsit a játékosok képességeihez igazítani. Mert akármennyire bizonygatják is páran, hogy Flick pont ezt teszi, valójában az ellenkezőjét teszi, olyan helyzeteknek teszi ki például a középhátvédeinket, amelyeket nem minden esetben tudnak megoldani.Troym írta: ↑2025.05.19. 14:06:38- "Nyáron szedje össze Flick a védekezést"
Ez pontosan hogyan néz ki majd a gyakorlatban? Itt vannak a védőink, akiket mindenki ismer, (plusz jön vagy nem jön Tah, tökmindegy) miben és hogyan fognak jobb munkát végezni augusztustól? Mit várunk tőlük? Ez hogyan fog javulni?