A nap jelenete
Joan Garcia sacrificed Gerard Martin to make the save pic.twitter.com/OAE1f1tIlp
— Berneese (@theberneese) January 3, 2026
Tényleg hatalmas amit hoz. A bajnokságban 12 meccsen lehozott 6 clean sheetet, a kapott gól átlaga 0,75 (9)bence0330 írta: ↑2025.12.21. 21:45:28Igen, hihetetlen, amit művel. Olyan magától értetődően csinál mindent, amit egy Barca-kapusnak tudnia kell, és szinte minden meccsen újra és újra bizonyítja ezt. Elképesztően jó szinten védi a ziccereket, remekül söpröget, és úgy uralja a légteret a beíveléseknél, ahogy az én emlékezetem óta Barca kapus még csak megközelítőleg sem tette.
Tavaly ha ő véd, lehet BL-t nyerünk.
Remélem a legnagyobb pillanatokban is ott lesz.
A sportban a "Mi lett volna ha..." kezdetű dolgok teljesen értelmetlenek.csababarca írta: ↑2025.12.21. 21:59:42Ezt nem jelenteném ki, de hogy nem kapunk attól a középszernél is kevesebb intertől 7 gólt, abban biztos vagyok, világi szégyen volt az a párharc, már amit védekezésben műveltünk.
De ott JG fogott volna 2-3-at azokból a gólokból az fix.
Ezt nem jelenteném ki, de hogy nem kapunk attól a középszernél is kevesebb intertől 7 gólt, abban biztos vagyok, világi szégyen volt az a párharc, már amit védekezésben műveltünk.

Nagyjából ez jutott eszembe a meccsen, úgy fogalmaztam magamban, hogy olyan, mintha egy AI összedobta volna nekünk az ideális kapust.