Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Én ezt vártam tőle. Tényleg nagy kedvencem, már Pique mellé őt képzeltem el, mikor Thiago Silva nem jött. A másik ilyen "B" opció nálam Laporte volt.
Hát ezt nem tudom biztosra. Az biztos hogy maradnia kellett volna már csak a meccs számok miatt is.FCBsteve írta: ↑2025.08.07. 21:04:02
Én azt olvastam, hogy a hosszabbítás helyett új szerződést kapott, és valószínűleg a tavalyi arab érdeklődés hatására kért egy ilyen záradékot...
Én kedveltem, de félő, hogy a sérülékenysége még rosszabb lett volna idénre...
Ha ezek után sikerül kapust regisztrálni (vagy akár több embert is), akkor elfogadható lépés volt.
Én is nagyon sajnálom. Ter Stegen (meg a többi aki szintén innen akar nyugdíjba menni játékos) miatt be kellett áldozni. Ő volt a legkönnyebben mozdítható, aki be is vállalta, hogy elmegy.bence0330 írta: ↑2025.08.07. 21:59:30Inigót meg rettenetesen sajnálom, Chris sorsa ezzel gondolom el is dőlt, ő marad. Inigo nem csak nagyon jó védő volt, hanem igazi vezér is, imádtam a mentalitását. Alapból a sebességével voltak gondok, Christensen jobb nála, ha egészséges, nem volt elméletileg a legjobb ide stílusilag, de mégis működött.
Csupán a védekezés és a hátsó labdatartás tekintetében olyan, mint az elefánt a porcelánboltban.
Nem tudom, láttad-e a koreai liga utolsó helyezettjének csapat ellen. Pont ugyanaz volt, mint a szélen, konstans életveszély, nem tud átvetnni egy 5 méterről érkező lassú labdát úgy, hogy ne pattanna el, fél óra kell neki, mire kinéz magának valamit, és aztán 50%, hogy eltalálja-e a kinézett emebr környékét a labdával, de teljes rémületben van ezen a poszton is, ha egy ellenfél közelít felé. Annyira gyenge volt az ellen, hogy ebből nem kaptunk gólt, de egy átlag La Liga csapat röhögve használná már ki. Amióta top focit nézek, még sosem láttam ehhez hasonló jelenséget szerintem, de legalábbis nem emlékszem rá. Lehet, hogy egy beívelésnél tud párharcot nyerni, de ő továbbra sem véletlenül lógott ki lefelé már a harmadosztályú csapatból is, neki most lenne helye, hogy kiestünk a negyedikbe. Amióta én Barca meccseket nézek, olyan magasan a legrosszabb játékosunk szerintem, hogy nem is tudom szavakkal leírni. Aki tényleg ennyire alapvető gondokkal küzd, mint egy alap passz levétele és adása... ezekkel belső védő poszton sem leszünk előrébb, amikor Araujo labdás játéka is necces oda, és még ő is köröket ver rá benne. Látszott, hogy nem volt azon a szinten, hogy megbirkózzon a koreai utolsókkal, akik kb nb1 alja szint, ami olyan spanyol harmadosztály lehet tippre szintre.
Semmiképp nem elfogadható, hogy ingyen elengedtük. Az arabok hatalmas összegeket fizetnek. Mi vagyunk az egyetlenek, akikkel ezt meg lehet csinálni. És akkor csodálkozunk, hogy ilyen pénzügyi helyzetben vagyunk, pontosan ennek a következménye az, hogy nem tudunk rendesen igazolni, regisztrálni sem.FCBsteve írta: ↑2025.08.07. 21:04:02Én azt olvastam, hogy a hosszabbítás helyett új szerződést kapott, és valószínűleg a tavalyi arab érdeklődés hatására kért egy ilyen záradékot...
Én kedveltem, de félő, hogy a sérülékenysége még rosszabb lett volna idénre...
Ha ezek után sikerül kapust regisztrálni (vagy akár több embert is), akkor elfogadható lépés volt.
Én azt olvastam, hogy a hosszabbítás helyett új szerződést kapott, és valószínűleg a tavalyi arab érdeklődés hatására kért egy ilyen záradékot...PR42 írta: ↑2025.08.07. 19:56:53Döbbenet
Viszlát baszk bástya bátyja
De hogy ingyen...
https://www.fcbarcelona.com/en/news/423 ... ed-to-2026
Márciusban aktiválódott a játszott meccsek száma miatt a hosszabbítása.
Nem hiszem el, hogy akkor nem tudtak volna megegyezni abban hogy kiveszik ezt a záradékot.
A klubnak tudnia kellett volna előre hogy mivel jó ösvényen vagyunk és Inigo kezdő, ezért lesz piaci értéke.
Vagy megtarjuk még egy évre mert jó, vagy eladjuk jó áron mert van rá vevő.
Aztán persze lehet hogy megpróbálták csak Inigoék nem kértek belőle de a sikertelen tárgyalás is egy minusz pont a vezetésnek.
Azt még csak-csak megértem hogy 2023-ban ez belekerült a szerződésébe, mert valszeg mindenki arra számított hogy epizódszereplő lesz, idős is, tehát valszeg nem lesz piaci értéke.
Hát lett neki, 10-20 misit simán le lehetett volna húzni az arabokról.
Ez most nagy hiba.
Szerintem a második. Mert itt se keres rosszul. A bére így felszabadul. Viszont én annyira nem sajnálom 34 éves csak az a szomorú, hogy megint ingyen. Pedig 8-10 millió belőle is jöhetett volna.fanbarca írta: ↑2025.08.07. 19:23:29Én a következőket látom.
1. Ingyen jött, azt kéri, hogy ingyen is mehessen. Van benne ráció, még ha nem is jó ez nekünk.
2. Nagy a baj regisztrációk terén, muszáj valahogy Joan Garcia-t beregisztrálni. Ezért meg kellett ezt lépni.
Nagyon bírtam, talán kedvenc karakterem volt. Köszi mindent, Inigo!
Hát, nekem azért kérdéses, mert teljesen bizonytalan ránézésre is az ember, de a meccseken is az az érzésem, hogy be van tojva.
Amúgy miért ilyen egyértelmű mindenkinek, hogy GM nem fog működni? Azért az első szezonja után sokan leírták, pedig teljesen korrekt volt.