Én sem értem ezt a letargiát.
A nehezítések ellenére hoztunk ezen időszakban 2 bajnokságot, 2 kupát, 2 szuperkupát. Araujot, Christensent sem akarta senki eladni. Nekem Inigo évek óta az egyik kedvenc védőm. Mi lesz? Semmi. Araujo, Christensen, Garcia, Fort stb. megkapja a lehetőséget, növeli az értékét, fiatalodik a keret. Lewy ugyanez. Megszolgálták a pénzüket, velük jöttek a kupák és a bevételek.
Cserébe lesz egy fiatal kapusunk, Stegen belátja, hogy itt esélye sem lesz, mehet ő is télen vagy jövőre.
BL győzelemre továbbra is csekély az esély, bajnokság, kupa nehéz lesz, amikor a Real és az Atletico költekezik rendesen, de így is jó esély lesz rá.
Ha nyáron vagy télen jöhet még egy szélső védő, akkor erősödhetünk, és tovább fiatalodhat a keret.
Akármennyire is kedvelem Inigot, 34 éves és szerintem nem rajta fognak múlni a címek, viszont egy jó Joan Garcia/Rashford/Araujo/Christensen + szélső védő és egy pihent Raphinha/Yamal még sokat érhet.
Tavalyelőtt Araujo-Christensen rekord közeli szezont hozott védekezésben. Inigotol ez volt a csúcs, utóbbi kettőtől a mélypont.
Persze az is lehet, hogy lesérül mindenki, és Garcia-Cubarsit párost nézhetjük hónapokig, de ez a 34 éves Inigo esetében is fennállt volna.
Ilyen körülmények között évek, mire kialakul egy versenyképes keret, még így is csoda számba megy a jelenlegi és emellé leesett 6 kupa.
Azért bízom egy szélső védő leigazolásában, Gererd Martin elfér 5. KH-nek, igaz Penanak, Fortnak, Romeunak esetleg GM-nek ahhoz gondolom távoznia kell.
De gondolom hetekig az lesz a téma, hogy nem vagyunk képesek eladni még az araboknak sem, pontosan emiatt nem tudunk regisztrálni, és csődbe megy a klub.
Közben megint csak a lényeg lesz mellőzve.
De ha jövőre is behúzunk pár kupát megint lehet síránkozni, hogy éppen mi nem jó.
https://www.transfermarkt.com/man-city- ... ews/451064
Nézzétek meg melyik klubnak hány szakága van, és mennyibe került a jelenlegi keret és most mennyit ér