Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Már a Mundo is frissítette ugyanazt a cikket és tényként hozza le, hogy távozik INGYEN!
most ha menni akart akkor mit csináljanak?
Umtitinek elvileg lejárt a szerződése:DFcBarcelona1 írta: ↑2025.08.07. 19:12:19
Elvileg letettek Laporte leigazilasáról, Azpilicuetaval tárgyalnak.
Tartok tőle, hogy Inigo ingyen fog menni. Hiába szabadul fel 10+ millió, ingyen nem találunk senkit ilyen minőségben.
Christensen és Araujo valamint Eric Garcia túl kockázatos Inigo helyett előbbi 2 ha van is olyan szinten, túl sérülékenyek.
Elvileg letettek Laporte leigazilasáról, Azpilicuetaval tárgyalnak.
Ugyanezen a véleményen vagyok, talán abban még markánsabb is, hogy én szinte teljesen biztos vagyok abban, ha nem is sérülés miatt, de nem tudná megismételni a tavalyi szezonban nyújtott teljesítményét.
Mundo szerint Laporte a Bilbaohoz megy vissza, nyilván érzelmi okokból is.FcBarcelona1 írta: ↑2025.08.07. 18:54:25Most olvasom. Váratlanul, és hirtelen jött. Nagyon kedvelem Inigot. Laporte helyére vinnék.soadroli írta: ↑2025.08.07. 18:26:56Breaking: Iñigo Martínez could leave Barcelona with immediate effect.
Club and Spanish defender discuss terms for potential exit as there are Saudi Pro League clubs interested. Al Nassr are keen on Iñigo if he leaves Barça, as @MatteMoretto reports. [Fabrizio Romano]
Max egy Laporte+20-ért elengedném, ő még mindig "csak" 31 éves.
Nagy érvágás lehet ez, mert ilyen szintű védőt nem találunk apróért
Most olvasom. Váratlanul, és hirtelen jött. Nagyon kedvelem Inigot. Laporte helyére vinnék.soadroli írta: ↑2025.08.07. 18:26:56Breaking: Iñigo Martínez could leave Barcelona with immediate effect.
Club and Spanish defender discuss terms for potential exit as there are Saudi Pro League clubs interested. Al Nassr are keen on Iñigo if he leaves Barça, as @MatteMoretto reports. [Fabrizio Romano]
Elméletileg valami csillagászati fizetést ajánlottak neki, ezért akar lépni, ez elég hirtelen jött...soadroli írta: ↑2025.08.07. 18:26:56Breaking: Iñigo Martínez could leave Barcelona with immediate effect.
Mi az, hogy ", hitvány és gyalázat" "vérlázító"? A saját játékosunkról így írsz? Csak azért, mert esetlegesen hibázott? Szerintem vegyél ebből a stílusból vissza! Vérlázító az, ahogyan fogalmazol.menczel írta: ↑2025.03.18. 12:18:45Én nem mondtam róla általános véleményt, de egy meccsen amin 2-0-ra elmegy az ellenfél az ő hibáiból (nem, nem a fullbeckeké volt), ott nem kell magyarázkodni, hitvány és gyalázat.
Ha utána lőne két gólt persze más lenne a helyzet, oké jóvátette, de egy beívelés Lewa-ra amiből csak a lengyel klasszis megmozdulása miatt lesz gól, attól még nincs semmi elnézve.
Egyszerűen nem kaphatunk senkiről 1 gólt nemhogy kettőt, és ami még vérlázító volt, hogy utána még ő tett szemrehányást, meg tapsolgatott.
Fun fact: Sofascore-on 8.1 es értékelést kapott. Atya úr isten, azok ott miben vannak. Valamit rendkívül rosszul súlyoz a gép.
Én nem mondtam róla általános véleményt, de egy meccsen amin 2-0-ra elmegy az ellenfél az ő hibáiból (nem, nem a fullbeckeké volt), ott nem kell magyarázkodni, hitvány és gyalázat.
Szerintem is ok nélkül van leszedve róla a keresztvíz. Permanensen nagyon magas szinten teljesít az egész szezonban szinte minden meccs után ki lehetett emelni. Araujo például kb negyedét játszotta Inigo perceinek, de voltak gyenge meccsei, elég csak visszagondolni, mikor a Benfica ellen ő pótolta Martinezt, de más mérkőzések során is elkőfordult, hogy enyhén szólva sem a mezőny legjobbjai között szerepelt.bence0330 írta: ↑2025.03.18. 11:43:22Jó, a maga mércéjéhez képest nagyon gyenge volt, nagy hibákkal. Mindkét kapott gólnál ő ragadt be, nem is kicsit, látszott, hogy fejben kicsit fáradt, vagy valami. Ettől még ment, meg minden, de nagyokat hibázott, ami egy védőnél elég nagy gond. A szélső bekkek Flick rendszerében sokszor ragadnak fent, ez benne van a pakliban, ezért (is) létfontosságú a lesreállítás, a mögöttük lévő területeket a legkönnyebb kihasználni az ellenfélnek.ocsike83 írta: ↑2025.03.18. 11:20:37
Tragédia? Hát azért ezt te sem gondolod komolyan.
Mindkét Atleti gól szélről jött be? Hol jártak a szélső védők?
Illetve a Lewa gól hozott minket vissza a meccsbe. Ki szerezte, tartotta és adta be azt a labdát?
Nekem inkább Cubarsi az, aki tragédia az utóbbi időben. Simán mehetne a padra most. Nálam nem lenne bent a gála kezdőben.
Amúgy meg szerintem is messze gálakezdő, erről szólt a hsz-em, az egész szezonban nagyon komoly szint, kevés hibával, a tegnapi kivétel volt. Cubarsi elég kitartóan mutatja a közepes formát, nálam is bőven ő lenne a csere.
Viszont az elmúlt meccseket elnézve kicsit tartok attól, hogy Flicknél még mindig a Cubarsi-Inigo a gálakezdő, Ara most beverekedheti magát, 1-2 meccse gondolom lesz abaszk visszatérése előtt.
Jó, a maga mércéjéhez képest nagyon gyenge volt, nagy hibákkal. Mindkét kapott gólnál ő ragadt be, nem is kicsit, látszott, hogy fejben kicsit fáradt, vagy valami. Ettől még ment, meg minden, de nagyokat hibázott, ami egy védőnél elég nagy gond. A szélső bekkek Flick rendszerében sokszor ragadnak fent, ez benne van a pakliban, ezért (is) létfontosságú a lesreállítás, a mögöttük lévő területeket a legkönnyebb kihasználni az ellenfélnek.ocsike83 írta: ↑2025.03.18. 11:20:37Tragédia? Hát azért ezt te sem gondolod komolyan.bence0330 írta: ↑2025.03.18. 00:57:20Tegnap tragédia volt minden szinten, de amúgy elképesztő formában tolta végig a szezont. Egy vadállat volt végig, nagyon kevés hibával, ami egy ennyire pengeélen táncoló, ennyire fokozott figyelmet követelő rendszerben nem piskóta. Kb egy kicsit lassabb Ara szintet tolt. Sok pihit ő sem kapott, azért ebben a korban kicsit alighanem több szünetet igényelne ő is.
Mindkét Atleti gól szélről jött be? Hol jártak a szélső védők?
Illetve a Lewa gól hozott minket vissza a meccsbe. Ki szerezte, tartotta és adta be azt a labdát?
Nekem inkább Cubarsi az, aki tragédia az utóbbi időben. Simán mehetne a padra most. Nálam nem lenne bent a gála kezdőben.
Tragédia? Hát azért ezt te sem gondolod komolyan.bence0330 írta: ↑2025.03.18. 00:57:20Tegnap tragédia volt minden szinten, de amúgy elképesztő formában tolta végig a szezont. Egy vadállat volt végig, nagyon kevés hibával, ami egy ennyire pengeélen táncoló, ennyire fokozott figyelmet követelő rendszerben nem piskóta. Kb egy kicsit lassabb Ara szintet tolt. Sok pihit ő sem kapott, azért ebben a korban kicsit alighanem több szünetet igényelne ő is.