Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Jól igazolnak. Baena nagyon jó játékos, szerintem Cardozo-ban is benne van, hogy kiemelkedő játékos legyen. Hancko, Raspadori, Pubill, Ruggeri elég lutri igazolás.csababarca írta: ↑2025.08.09. 16:29:05Jól igazoltak, ami érdekes hogy Correa miért a Tigres-be ment vajon?
Azért 30 évesen még bőven európában futballozhatna.
Mellé egyébként 70 millióért el is adtak, ami nyilván kevés, de nem rossz.
sokat költenek, de okosan véleményem szerint, jó korban lévő focistákat igazolnak, és Baenán kívül apróért.
Jól igazoltak, ami érdekes hogy Correa miért a Tigres-be ment vajon?FcBarcelona1 írta: ↑2025.08.09. 16:09:35Raspadori 22+4 millióért az Atleticoba igazol.
Meglesz az a 200 milliós költekezés
Igaz tavaly csak 188 volt
Idén ezzel 175
Mi nem fogunk soha senkit lehúzni. Egyrészt mi ingyen szeretünk elengedni mindenkit, mert pl azt sem tudom mai napig megemészteni, h a legendáink is mind kivétel nélkül ingyen mentek el! Ami ismét fentről bűzlik ugyanis álom világban élve azt hitték pl, h Messit fogják tudni regisztrálni( vak is látta, h nem) belőle még bőven sok pénzt lehetett volna kaszálni. Sorry a Messis példáért. Visszatérve az arabokhoz, mégsem akkor balekok vagyis nem nagyobbak mint mi ugyanis rólunk kb minden kiderül a médián keresztül tehát tudják, h évek óta az 1:1 szabályèrt trükközünk ( idén egy !ingyenes! És egy 25m-s kapust sem tudunk regezni) tehát tudják ők… még egy példát írva ha Kessie a Milánból ment volt arábiába biztos vagyok benne, h 50 m körül lett volna az ára. 30 éve vagyok Barca drukker, de soha soha nem tudtunk jól eladni és mindig baj volt a toronyba. Én màr elfogadtam azt a tényt, h ez soha nem fog változni.gránit írta: ↑2025.08.07. 21:21:20Az arabok 53 millió eurót fizetnek érte.Peter írta: ↑2025.08.07. 15:11:04Nunez gyerek körül jó nagy füstöt csináltak annó, miközben lángja sosem volt.
Az araboknál is csak egy lesz a sok futottak még között, de most került a helyére a srác, miközben anyagilag belenyúlt a max-ba.
A maga módján ügyes húzás a részéről az arab liga, bármire is való európai csapatnál meglepődtem volna, ha komolyan gondoltak volna rá.
Csíptem Klopp mestert edzőként, de leköszönése előtt azért tudott ő mellé mellényúlni már.
https://www.bbc.com/sport/football/arti ... 60d2nn5z8o
Nagy pénzt söpör be a Liverpool ezzel a színtelen-szagtalan játékossal, csak egy szaúdi palimadár klub kellett hozzá. A szaúdi klubok erre jók, az európai klubok szponzoraivá váltak.
Kivéve minket, mert mi még őket sem tudjuk lehúzni. Ez az egészben a legmegdöbbentőbb. Mindenki húzza le őket sorra, a szaúdiaknak meg nincs is ezzel semmi problémájuk, bármekkora összeget kifizetnek egy falábú játékosért is Európából. Mi vagyunk az egyetlenek, akik még őket sem tudjuk lehúzni.
Nagyon lerágtuk, sőt mi több, talán túl is rágtuk már ezt a csontot, de mindezek ellenére még így is az élettel összeegyeztethető módon működik a klub.
Az arabok 53 millió eurót fizetnek érte.Peter írta: ↑2025.08.07. 15:11:04Nunez gyerek körül jó nagy füstöt csináltak annó, miközben lángja sosem volt.
Az araboknál is csak egy lesz a sok futottak még között, de most került a helyére a srác, miközben anyagilag belenyúlt a max-ba.
A maga módján ügyes húzás a részéről az arab liga, bármire is való európai csapatnál meglepődtem volna, ha komolyan gondoltak volna rá.
Csíptem Klopp mestert edzőként, de leköszönése előtt azért tudott ő mellé mellényúlni már.
Ebben nagyon nem értünk egyet, de én még mindig nem temetném Guiut.Chino írta: ↑2025.08.07. 12:11:43Mondjuk Guiun ez sem segít, már csak az orvosi van hátra és egy évre a Sunderlandé. Mondjuk a Chelsea-nél szinte biztos, hogy neki lefőtt Még ha Jackson el is menne, ami kérdéses, az angolok most igazoltak két fiatal, minőségi csatárt, plusz ott van még Nkunku, a keretszűkítéssel továbbra is szenvednek, ez jövőre sem hiszem, hogy másképp lesz. Ha már Serlingeket dobálnak ki, kétlem, hogy Guiunak tartanának fent helyet. Ő kb. abban bízhat, hogy fut egy jó szezont (és lehetőleg ne essen ki újra a Sunderland) aztán egy középcsapatban talán helyet kaphat.
Minimum egy támadót még mindenképpen akarnak, ha Isak nem jön össze a legújabb hírek szerint Barcola érkezhet 100 millió körül, amennyiért a PSG el is adná. De nem kizárt még egy további is. Jelenleg hárman vannak (+Chiesa). Egy Tsimikas/Robertson - Chiesa pakkért jó ha 30 milliót kapnak, utóbbit nem is igazán éri meg eladni. Amennyit kaphatnak érte annál töbet ér vészmegoldásnak, ráadásul ezekről még halvány pletykát sem hallani. (vagy én voltam figyelmetlen). De lehet, hogy a Poolnak sikerül Isak, mert a Newcastle erősen érdeklődik Nico Jackson iránt.Troym írta: ↑2025.08.07. 11:36:24Chino, csak eladják a 2 támadót a Poolnál, ahogy saccoltam eddig -150 millió volt az egyenleg, most így -100 millió, durvábban költekezik sok csapat több országban, mint ők, gondolom azzal meg, hogy Kerkez jól indult, még eladják Tsimikas / Robertson egyikét, elküldik Chiesát és futnak még egy kört Isakért.
Chino, csak eladják a 2 támadót a Poolnál, ahogy saccoltam eddig -150 millió volt az egyenleg, most így -100 millió, durvábban költekezik sok csapat több országban, mint ők, gondolom azzal meg, hogy Kerkez jól indult, még eladják Tsimikas / Robertson egyikét, elküldik Chiesát és futnak még egy kört Isakért.Chino írta: ↑2025.07.21. 21:19:58Nunezt és Diazt eladni nem vagyok biztos benne, hogy eladják. Eddig is elvesztették Jotát (RIP), három távozó előlről nem tudom mennyire fér bele egy érkezővel.Troym írta: ↑2025.07.20. 22:45:53A pool 5 évente bevásárol egyszer, de amúgy elég okosan igazol angol szinten, a fizetéseket is alacsonyabban tartja, mint a több angol top6 csapat.
Eddig -150m az egyenleg a nyáron és Ekitikevel együtt legyen -250m, de Nunezt úgyis eladják és gyanítom végül Münchenbe fog kerülni Diaz, akkor -100m körül átépítették a csapatukat. Állítom, hogy a végére még a bérkeretükön is csökkentenek ezzel együtt.
Oda túlnyomó részben olyan játékosok mennek, akik már idősek és jó pénzért elmennek levezetni vagy a top csapatban már nem érvényesülnek, mint mondjuk Felix. Az ilyen Nunez-féle transzferek elég ritkák. Meg persze kell hozzá, hogy elsősorban a pénz érdekelje és legyen neve is. Egy Romeuért eszük ágában sem lenne érdeklődni. Rashfordot mondjuk nagyon vitték volna, de ő nem akart menni.menczel írta: ↑2025.08.07. 08:20:22Nem, a csapatok egyeztek meg szerinte, Nunez beleegyezése még kell. update: Romano szerint Nunez is benne van.FcBarcelona1 írta: ↑2025.08.06. 19:22:52Di Marzio szerint Darwin Nunez megegyezett az Al Hilallal
Romano szerint Sesko megegyezett a MU-val
Ez érthetelen, hogy ereje teljében elmenjen szotyi ligában.
Illetve mások miért tudják lehúzni az arabokat? Mi meg még a 4. számú kapusunkat se tudjuk eladni....
Nem, a csapatok egyeztek meg szerinte, Nunez beleegyezése még kell. update: Romano szerint Nunez is benne van.FcBarcelona1 írta: ↑2025.08.06. 19:22:52Di Marzio szerint Darwin Nunez megegyezett az Al Hilallal
Romano szerint Sesko megegyezett a MU-val
Tényleg annyival több lehetőséget volna Guiu nálunk?Chino írta: ↑2025.08.01. 16:56:52Nem tudom mi a reményteljesebb jövőkép, egy Chelsea két legjobb korban lévő csatár konkurenciával, ráadásul nem várnak, hogy fejlődj, ha kell azonnal visznek klasszisokat vagy ha már be-be mutatkozol és egy 36 éves játékos van előtted , arról nem beszélve hogy rendszeresen kapnak lehetőséget a fiatalok.
Illetve az anyagi igények miatt, dobta vissza a szerződést, szóval innentől irreleváns a dolog.
Megkapta az A-csapatos szerződést, ugyanúgy mint Fort, Bernal, Casadó stb., ráadásul a legmagasabb fizetést is ő tehette volna zsebre közülük. Xavi szezon közben felvitte és rendszeresen ott volt 17 évesen a padon és ugyan kevés játékperccel, de 7 meccsen be is állt, a BL-ben is. A többek közül egyedül Fort volt, aki még lehetőséget kapott (Casadó fél órája nem tudom mennyire mérvadó), de ő is kényszer balhátvédként, míg Guiu Lewandowskit váltotta vagy a "kárára" kezdett.Troym írta: ↑2025.08.01. 16:12:48Guiu itt se játszott volna a nagycsapatban, ott sem, szerintem ugyanott tartana akkor is, ha marad.
Itt még az első csapat keretébe se akarták átrakni és amikor eligazolt, akkor előtte volt a sorban Lewy, Ferran, Pau Victor és akkor még Roque is a keret tagja volt azon a poszton, szóval nagy jövőképe itt sem volt, lehetett.
Szerintem a saját szemszögéből nem volt illogikus lépés 4-5* akkora fizuért azt mondani, hogy nem a spanyol harmadosztályban nyomja, hátha 3 csatár lesérül a nagycsapatban, hanem próba-szerencse talán könnyebb kiszorítani a Chelsea csatárokat pár meccsen a csapatból, végül nem jött be, bár szerintem őt csak kölcsönadják és még befuthat.
Most ráadásul még Xavi Simonsért is bankot fognak robbantani. Legalábbis minden média ezt vetíti előre, a Sport szerint, ha nem jön össze, akkor Garnachot viszik B-opcióként. Ha sikerül XS-t elvinni, a Lipcse tuti le fogja őket húzni vagy 90-100 millióval.ocsike83 írta: ↑2025.08.01. 09:02:14Hát jó páran a 17-es listáról erősítésnek számítana nálunk.FcBarcelona1 írta: ↑2025.07.31. 20:09:25A Marseille Aubameyang után leigazolta Igor Paxiao-t is. A hírek szerint 35 milliót fizetnek érte.
A 40 fős kerettel rendelkező Chelsea (TM) 17 játékosától szabadulna
https://www.mundodeportivo.com/futbol/p ... dores.html
Guiu-nak megérte a váltás....ja...nem....
Hát jó páran a 17-es listáról erősítésnek számítana nálunk.FcBarcelona1 írta: ↑2025.07.31. 20:09:25A Marseille Aubameyang után leigazolta Igor Paxiao-t is. A hírek szerint 35 milliót fizetnek érte.
A 40 fős kerettel rendelkező Chelsea (TM) 17 játékosától szabadulna
https://www.mundodeportivo.com/futbol/p ... dores.html
Akkor mégsem adják fel Isak megszerzését?