Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Köszi, örülök, hogy figyelmetlen voltam.
Az nem idén, hanem jövőre lesz 26/27-s szezon eleje. Égetően kellenek a tavaszi főleg BL bevételek a teli Nou camppal idén.bence0330 írta: ↑2025.08.07. 10:39:19Igen, tippre még kis kapacitással is legalább a tavalyi bevétel lesz, de inkább több. Én inkább azon aggódom, hogy több forrás szerint is gondolkodik a klub a Montjuic egész éves kibérlésén. Nem azért, mert nem nyitna meg relatív hamar kis kapacitással, hanem a tető szerelése miatt, ami ígyis-úgyis több hónap lesz, és nem lehet közben látogatni.Chino írta: ↑2025.08.07. 10:32:07Mondjuk a jegy/bérletár nem valószínű, hogy ugyanaz marad. Ha számolunk egy 43-45 ezres nézőszámmal (ami teljesen reális), amiből levesszük a részesedést és az árkülönbezetet olyan hatalmas különbség nem hiszem hogy lenne.
Illetve még ott van a kérelem, hogy a bajnokság első 5 meccsét idegenben játszhassuk, így gyakorlatilag az egész szezont az NC-ben játsszuk.
Bevallom, nem olvastam alaposan utána, Chino utána leírta a helyzetet (remélem az a valós). Viszont ha tényleg kell 4-5-6 hónap megszakítás nélküli munka a tetőre, akkor két opciót látok logikusnak, de csak laikus szemmel, paraszti ésszel gondolkodva:
A tető szerelése a második, végső fázis, ha jól tudom 1 év múlva tervezik a 105 000 férőhellyel együtt, az 1. fázist még az előtt lenne (45-60 000).bence0330 írta: ↑2025.08.07. 10:39:19Igen, tippre még kis kapacitással is legalább a tavalyi bevétel lesz, de inkább több. Én inkább azon aggódom, hogy több forrás szerint is gondolkodik a klub a Montjuic egész éves kibérlésén. Nem azért, mert nem nyitna meg relatív hamar kis kapacitással, hanem a tető szerelése miatt, ami ígyis-úgyis több hónap lesz, és nem lehet közben látogatni.Chino írta: ↑2025.08.07. 10:32:07Mondjuk a jegy/bérletár nem valószínű, hogy ugyanaz marad. Ha számolunk egy 43-45 ezres nézőszámmal (ami teljesen reális), amiből levesszük a részesedést és az árkülönbezetet olyan hatalmas különbség nem hiszem hogy lenne.
Illetve még ott van a kérelem, hogy a bajnokság első 5 meccsét idegenben játszhassuk, így gyakorlatilag az egész szezont az NC-ben játsszuk.
Na most akkor melyik lesz, hol lesznek a meccsek? A két mondat elég ellentmondásos.
Igen, tippre még kis kapacitással is legalább a tavalyi bevétel lesz, de inkább több. Én inkább azon aggódom, hogy több forrás szerint is gondolkodik a klub a Montjuic egész éves kibérlésén. Nem azért, mert nem nyitna meg relatív hamar kis kapacitással, hanem a tető szerelése miatt, ami ígyis-úgyis több hónap lesz, és nem lehet közben látogatni.Chino írta: ↑2025.08.07. 10:32:07Mondjuk a jegy/bérletár nem valószínű, hogy ugyanaz marad. Ha számolunk egy 43-45 ezres nézőszámmal (ami teljesen reális), amiből levesszük a részesedést és az árkülönbezetet olyan hatalmas különbség nem hiszem hogy lenne.
Mondjuk a jegy/bérletár nem valószínű, hogy ugyanaz marad. Ha számolunk egy 43-45 ezres nézőszámmal (ami teljesen reális), amiből levesszük a részesedést és az árkülönbezetet olyan hatalmas különbség nem hiszem hogy lenne.PR42 írta: ↑2025.08.06. 23:17:36Valszeg igen, esik a totál bevétel, viszont most nagyobb arányát tartjuk meg.
Gondolom az Olimpiai Stadion esetén a városnak volt részesedése, vagy fizettünk bérleti díjat vagy bármi hasonló.
Amúgy sztem ezen kívül jól jósoltad a számokat.
Amúgy jól mondod, nagyon ritka volt a teltház, még BL meccseken se volt sűrűn, és bajnoki rangadókon se. Messze van és kín oda feljutni, nem szeretik az emberek.
Valszeg igen, esik a totál bevétel, viszont most nagyobb arányát tartjuk meg.
Tegnap vagy tegnapelőtt (pontosan nem tudom) végeztek egy műszaki és működési tesztet, ami jól sikerült, van két használható bejárat illetve megvannak a menekülő útvonalak.menczel írta: ↑2025.08.06. 10:49:51sansz írta: ↑2025.06.25. 20:01:04
Régebbi a bejegyzés, de végülis aktuális. Szerintem ez nem klasszikus csúszás, anno olvastam, hogy a világon messze a leggyorsabb stadion építkezése lett volna, nem volt realitása, ahogy menet közben is ment a vetítés, egyértelműen azért,hogy tudjanak előre spekulálni a jegyekkel (és akkor csodálkozunk Tebasék viselkedésén). De már lassan tényleg vége lesz.
Hát ez gyönyörű:
https://barcauniversal.com/barcelona-ma ... new-delay/
Milyen nagyvonalúan elhallgatták eddig, hogy attól mert megnyílik és visszatérünk az év elején (talán Valencia meccs max 30ezer ember), attól még kell majd 6 hónap (ki hiszi már ezeket a becsléseket), amikor zavartalanul tudnak dolgozni a munkások, mert a tetőt fel kell rakni. Vagyis a 26-os évet is a Montjuicon kezdjük. De szerintem örülhetünk, ha a BL kieséses részre már valóban a Camp Nouban játszhatunk.
sansz írta: ↑2025.06.25. 20:01:04Régebbi a bejegyzés, de végülis aktuális. Szerintem ez nem klasszikus csúszás, anno olvastam, hogy a világon messze a leggyorsabb stadion építkezése lett volna, nem volt realitása, ahogy menet közben is ment a vetítés, egyértelműen azért,hogy tudjanak előre spekulálni a jegyekkel (és akkor csodálkozunk Tebasék viselkedésén). De már lassan tényleg vége lesz.
Régebbi a bejegyzés, de végülis aktuális. Szerintem ez nem klasszikus csúszás, anno olvastam, hogy a világon messze a leggyorsabb stadion építkezése lett volna, nem volt realitása, ahogy menet közben is ment a vetítés, egyértelműen azért,hogy tudjanak előre spekulálni a jegyekkel (és akkor csodálkozunk Tebasék viselkedésén). De már lassan tényleg vége lesz.
Az építkezés sajnos ilyen, hiába bosszantó, főleg a felújítás. Közben is jöhetnek nem várt események. De az mindenképpen durva, hogy novemberben vissza akartak költözni... és már május van.menczel írta: ↑2025.04.24. 13:51:22Annyira felháborít, hogy a legutóbbi hírek szerint a 2025-ös évad kezdésre se biztos, hogy meg tudják nyitni a szentélyünket, hogy az elképesztő.
Megérteném ezt a csúszást, ha Magyarországól lenne szó, vagy még talán akkor is ha úgy általánosságban Spanyolországban történne, de hogy a világ top sportcsapatainak egyikénél ez előfordul, ahol a meritokrácia, elszámoltathatóság a lételeme kellene, hogy legyen az egész szervezetnek, ez egyszerűen számomra ép ésszel felfoghatatlan.
https://espaibarca.fcbarcelona.com/en
Tényleg, ezzel mi van? Nem találok hirtelen igazi friss infót, az utolsó decemberre teszi 60%-al, de valahol szembejött velem pár napja, hogy csúszhat.FcBarcelona1 írta: ↑2024.10.31. 11:23:24A stadion lassan elkészül, és 300+ milliós bevételt várnak tőle, ami valószínűleg "törleszti" saját magát.
November 29-én lesz 125 éves az klub, gondolom arra akarnak akár egyetlen meccsre de visszaköltözni.Chino írta: ↑2024.09.12. 11:58:05Megszervezték, hogy a stadiont már napi 24 órában lehessen építeni, 9 vagy 10 óra után nyilván csak a belső részekben folyhat a munka. Egyelőre nagyjából tartják a határidőt, bár ha korábban el is készül a BL csoportmeccseket még nem lehet az új stadionban játszani, legalább egy meccset idén le akarnak itt játszani 60 000-es befogadóképességgel.
Én személy szerint eddig csak novemberről olvastam, mint pontos dátum, ennél pontosabbat még egyetlen cikkben sem láttam.