Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Nekem is jobban tetszett Toni. Jobb "szeme" van és az összjátékban is sokkal ügyesebb, a megoldásai váratlanabbak. Mondjuk nehéz összehasonlítani, mert Roony inkább amolyan "standard" szélső, ott is inkább a vonalhoz közelebb játszott, ami szemlátomást fekszik neki. Illetve előbbi nem a legoptimálisabb posztra került, sokszor nem is igazán ízlett neki, hogy balra kellett mozognia, inkább szemben a kapuval vagy a jobb oldalon jönnek ki a skilljei. Bár az látszott, hogy nagyon akar, néha túlságosan is a gólja viszont szép volt, főleg azzal az Olmo-Rashford kényszerítővel előtte. Kár, hogy az előbbi azt a forintos labdáját nem tudta eltenni, hatalmas meglátás volt TF-től.Andrsika írta: ↑2025.08.04. 15:07:02Nekem nem jobb. Roony magabiztosságot sugall ziccerebe is elég könnyen kerül ez a srác fog még meglepetést okozni. Tony is jó kocsit kapkodó volt nekem ma( nyílván bizonyítani akart Flicknek) de ő is ügyes. Aki viszont sztem hatalmas erősítés az Rashford csatár poszton Lewi ellenkezője rengeteg mozog, összjátékban jó, gyors jól cselez stb… ha elkapja a fonalat bitang lesz
Nagyon jó volt minden meccsen játékban, és most lehet, hogy meglőtte a szükséges gátszakasztó gólt is. És igen, amellett, hogy a játék minden elemében jobb Lewynél (magán a gólszerzésen kívül), azért benne is megvan az az érzék, hogy egy bepasszolt labdát egyből a kapuba tesz. Nyilván ilyen birkózásos témában a lengyel jobb, klasszikusan ilyen Inter féle meccsekre tenném be kezdőnek. De Rashford is nagyon erős fizikumú, lehet, hogy valamennyire azt is megtanulja.
Nekem nem jobb. Roony magabiztosságot sugall ziccerebe is elég könnyen kerül ez a srác fog még meglepetést okozni. Tony is jó kocsit kapkodó volt nekem ma( nyílván bizonyítani akart Flicknek) de ő is ügyes. Aki viszont sztem hatalmas erősítés az Rashford csatár poszton Lewi ellenkezője rengeteg mozog, összjátékban jó, gyors jól cselez stb… ha elkapja a fonalat bitang lesz
A bajnokságig 2 hét van. Talán kihúzzuk addig 3-4 középhátvéddel a dolgot. Eric Garcia meg szerintem 1 percet nem fog a vkp-n játszani. 4. választás a csávó azon a poszton.
Én nem hasonlítanám össze a kettőt, de nagyon jól mozog a srác. Pechje van, hogy ennyire telítettek vagyunk a használható posztjain.
Igen az gáz volt, de egyébként nagyon illik ebbe a csapatba forintos labdái vannak és sokszor itt a fórumon is akartuk, h ott legyen, de csatár mögött van..
Ja, nem tudom, mennyire szándékos ez, hogy inkább tényleg edzés jellege legyen a dolognak, mint erőfelmérő. Itt többet lehet kísérletezni, egy Arsenal ellen meg óhatatlanul kicsit túlzottan meg akarhatja nyerni a csapat a meccset.