Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Flick pedig lát benne valamit, ahogy Fatiban nem.bence0330 írta: ↑2025.08.04. 13:09:58Szerintem ebből a 3 percből is kiderült, hogy GM cb-nek sem jó, rémisztő, ahogy átvenni nem tud egy sima passzt, aztán emberhez juttatni, és egy koreai csapat nyomásától is berezel. Ezek mellett hiába tud okésan védekezni 1v1-ben pl.
Ha így haladunk tovább, ebből valami lesreállítási csúcs lesz, eddig 11 perc alatt volt 5.
Nagyon jó meglátás.
Csak arra gondoltam, hogy volt olyan idő, mikor Messi, Neymar, Suarez és így tovább voltak a csapatban, és könnyebben összejött az öt.
Yamal, Pedri, Koundé és Raphinha mindenkinél aki eddig írt top 5, az utolsó hely kiadó amire pályáznak többen is.
Igazad van. Meglepően tökéletlen ez az új technika. Annyit azért elárul, hogy nincs teletűzdelve klasszisokkal a Barcelona, és nekünk is fejtörést okoz a legjobb öt kiválasztása.
Az is lehet, hogy Flick emlekszik meg ra, hogy jatszott a serulese elott es meg akarja nezni, hogy egy fullos alapozas utan mit tud.Yokozuna írta: ↑2025.08.01. 22:35:26Gavit azért dicsérgeti Flick, hogy igazolja a szakvezetés döntését, hogy még mindig itt tartják a csapatnál, pedig még másodhegedűs szerep sem jutott neki az elmúlt szezonban. Nem az ő kedvence lehet, de úgy tesz mintha a csapat fontos láncszemeként tekintene rá.
Aki pedig De Jonghoz kezdi méregetni a tudását, szerintem gondolkodjon el, hogy miért is annyira ellenszenves számára ez a holland fiú, akinek egyetlen bűne, hogy talán magas a jövedelme.