Troym írta: ↑2024.06.14. 10:26:58
bence0330 írta: ↑2024.06.14. 10:21:13
De sajnos nem arra reagáltál, amire érvelünk. A te alapfelvetésed, hogy Felix ide kölcsönben sem kellene. A számai közben meg olyanok, amit a felső polcos szélsők hoznak, vagy az alatt egy árnyalattal. Nem lehet 7 gólos szezonokat produkáló játékosnak hívni rotációst, totál igazságtalan. Ugyanennyi perccel Lewy is 10 gólos támadó lenne, ami nyilván a közelében nincs az igazságnak.
Erre is szívesen reagálok.
Nem felső polcos, hanem csere játékos. Ez a szerepe nálunk. Évente ez kerül nekünk 12 millióba. (8 milliós kölcsönvételi díj plusz a fizetése, ami cca 4-5 millió.)
Kb 3szor írtam le, hogy ott van Berenguer teszem azt.
Ingyen igazolás és tuti elég neki ugyanez a fizetés, magyarán 8 millióval olcsóbban is ücsöröghet valaki a cserepadon, aki szintén 7 gólos idén. Nem fancy sztárocska, full közepes játékos, de eredményességre hozza ugyanazt.
Nem sokat láttam, erre nem tudok érdemben reagálni. De nehezen hiszem, hogy Felix ne adna nála többet. Azért nem véletlenül fancy sztárocska, képes egymaga meccset eldönteni, kétlem hogy Berenguer ilyen lenne, akkor nem így nézett volna ki a pályafutása, ilyen csapatokban.
Plusz ne felejtsd el, hogy a fancy sztárocska nem csak egy nagy levegő, hanem konkrétan milliókban kifejezhető tulajdonság, még ha most így mi innen nem is tudjuk kikalkulálni, mennyit hoz a konyhára a neve. Mert azért minden meccsén van 1-2 megmozdulása, amiért megéri leülni megnézni, és fel lehet rajta hördülni. Berenguer-ről szerintem az átlag néző még csak nem is hallott, nem lesz vonzerő számára sem merchandise, sem stadionba beülés szintjén.
Nem mondom, hogy ez a legfontosabb faktor, de amikor egy nagyobb név pár millióért és egy kisebb név ingyen között kell dönteni, akkor azért mégiscsak tényező.
Lehet nem hozza vissza a különbséget az általad említetthez képest, de az is lehet, hogy igen. Plusz Felix már bizonyította, mit tud ezen a szinten (semmiképp sem rossz), Berenguer meg simán bejöhet, meg simán lehet belőle Romeu meg Garcia is, aki nem bírja a nagy csapatot. Van benne rizikó, Felixről meg tudjuk, mit hoz.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy