Formula 1

Minden ami nem foci, de sport
Ronaldinho 17
Entrenador del Barça

2006.10.08. 10:31:11

Bodi írta:A különbség Schumacher és Alonso között:
Amikor gond van és mélyen van a csapat,Schumacher odamegy a csapathoz,és megköszön mindent,Alonso pedig a sajtón keresztül azt mondja,hogy ellene van a SAJÁT csapata,Fisichella roppant szemét módon megelőzi,amikor 4 mp-vel gyorsabb nála körönként,na és persze az egész F1 azon van,hogy Schumi legyen a világbajnok,mindenki szegény kis spanyol ellen küzd.No comment...
Egy ilyen ember nem érdemli meg,hogy megverje minden idők legnagyobb versenyzőjét,inkább az arcából kellene kicsit visszavennie.
Nagyon remélem,hogy jövőre a Ferrari porig alázza majd Raikonnennel az élen!
Sajnos Schumi nem világbajnokként fog távozni,de akkor is ő minden idők legjobbja,és az is marad!
Alonso meg nagyon jó versenyző,de emberileg egy...
Nagyjából ezt akartam írni....pont most most megy tönkre a ferrari.. :evil: innen már nyer a beképzelt szaralonso
ZSOLTI 10 - Hungarian F.C. Barcelona
barca99
Llegenda del Barça

2006.10.08. 10:26:26

Reggel átaludtam a futamot ( :oops: ), délutánig meg nem akarok várni... Vki összefoglalná hogy mi is volt pontosan a "felkelő nap országában ( :wink: )" ? Raikönnen is nagyon érdekel.
Vito
Llegenda del Barça

2006.10.08. 09:30:33

nem is emlékszem, hogy mikor ment tönkre a technika a Schumi bódéja alatt.
3 napja azt mondtam az egyik Ferraris ismerősömnek, hogy vissza fog ütni Schumi eddigi mákja, a megbízhatóság tekintetében.
pech!
neki.

mielőtt azt hinnétek: sem Alfot, sem Schumit nem szeretem.
sőt.
ozsimiki
Adminisztrátor

2006.10.08. 09:23:43

Bodi írta:A különbség Schumacher és Alonso között:
Amikor gond van és mélyen van a csapat,Schumacher odamegy a csapathoz,és megköszön mindent,Alonso pedig a sajtón keresztül azt mondja,hogy ellene van a SAJÁT csapata,Fisichella roppant szemét módon megelőzi,amikor 4 mp-vel gyorsabb nála körönként,na és persze az egész F1 azon van,hogy Schumi legyen a világbajnok,mindenki szegény kis spanyol ellen küzd.No comment...
Egy ilyen ember nem érdemli meg,hogy megverje minden idők legnagyobb versenyzőjét,inkább az arcából kellene kicsit visszavennie.
Sajnos Schumi nem világbajnokként fog távozni,de akkor is ő minden idők legjobbja,és az is marad!
Ehhez nem kell mit hozzá fűzni! Minden egyes szava így van!
Óriási dráma volt... :( :?
Dehát ettől is szép :?: a motorsport....

Schuminak is voltak dolgai a múltban,de ő végig kiállt a csapata mellett,nem mint Alonso...

Nagyon rossz,h nagy valószínűséggel nem Schumi nyeri a VB-t,de Ő sokkal többet nyert ezzel a Sporttal! És nem a VB Címekre gondolok...
Szerintem mindenki (kivéve Alonso drukkerek) őt tekinti egyszerűen a GYŐZTESNEK!

Szép volt SCHUMI,és még egy felvonást ad nekünk eme remek műből,amit 15éve rendez nekünk....az utolsót... :cry:

FORZA SCHUMI!
FORZA FERRARI!
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Andris
Adminisztrátor

2006.10.08. 08:56:07

Sajnos ez valszeg bukta. Schuminak nagyon össze kéne kapnia magát, és még az sem lenne elég az utolsón. Nehogymár egy ilyen tetü nyerje a vbt, mint alonso. :evil: Jövőre Forza Raikkonen!!!!!!! Remélem odaveri lópofit.

Na sebaj! Schumi szebben vonul vissza, mint Zidan! :lol:
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Bodi
Director del Fútbol

2006.10.08. 08:43:18

A különbség Schumacher és Alonso között:
Shark
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.10.08. 08:24:42

Hát ha vb-t akar nyerni a Cipőkészítő, nagyon össze kell szednie magát az utolsó versenyre. Jelen pillanatban már én is őérte szorítok, mert Button nem szólhat bele semmibe és Alonso pedig egy nagy... :evil:

De azért Visca el BUTTON!!!
kath23
Jugador del Barça

2006.10.07. 18:35:19

Hajrá Shumi!! :D
Visca el barca!
ozsimiki
Adminisztrátor

2006.10.07. 14:50:38

Sziasztok!

Na a két Ferrari az első sorban,sajnos Massa-é lett a Pole,de teljesen megérdemelte,az utolsó köre fantasztikus volt...
Schumi 1 tizeddel maradt el tőle,de ami a legfontosabb,végre úgy néz ki,hogy itt a Bridgestone a jobb,és ez látható is, :arrow: mindkét Toyota megelőzte Alonso-ékat... :)
Versenyen ettől függetlenül,befogják a Renault-k darálni Ralfékat,de a Ferrari jóval gyorsabb most náluk is...
Remélem nagyon figyel Schumi a rajtnál,és akkor nem lehet gond, és Braziliában már egy 3.hellyel is ünnepelhetne....
Addig még sok idő van viszont.

FORZA SCHUMI!
FORZA FERRARI!
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2006.10.04. 18:50:01

Hy Kralo!

Figyi, azért foglalkozok most Alonsoval,mert most minden róla szól szinte, nem én találom ki a híreket, ő maga szolgáltatja... Ez a Jelen! És akár Schumis vagyok,akár nem, egyáltalán nem szimpatikus ahogy a csapatáról nyilatkozik...

(a 3 héttel ezelőtt történtekért,nem Schumi a felelős...annyi,h rossz döntést hozott a FIA,ha erre az esetre gondoltál...)

Üdv.
Kép
Kralo
Entrenador del Barça

2006.10.04. 18:41:02

ozsimiki írta:
Amúgy 1001-dszer nem mondom el,h ismeretében vagyok,vagyunk Schumi dolgainak is (ami azért nem mostanában zajlik,nem úgy mint Alonsoé..).
Jól van én ezt tudom, hogy tudod, hogy tudjuk. DE akkor miért állandóan Alonsoval kell foglalkozni? Ha észrevetted volna mindig akkor jelenek meg, ha megy a fújjolás a spanyol ellen.
(másrészt három hete volt egy gyanús eset)
A zárójelbe tett részemet ne olvassátok :lol: , mert már szerintem így is demagógnak tűnök sokak szemében.

Cirkusz az egész.. száguldó cirkusz.
PCsabi
aka Game90

2006.10.04. 18:35:07

„Nem hiszem, hogy hasonló helyzetben Felipe Massa elment volna Michael Schumacher mellett” – jegyezte meg a spanyol pilóta.
Mért mit várt? Hogy majd belassulnak hozzá?
És Fisichella is csak véletlenül engedte el a 20 mp-es előnyét.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
ozsimiki
Adminisztrátor

2006.10.04. 18:21:08

Kralo írta:
ozsimiki írta:Na üdv Kralo! :)
Üdvözletem. Én sem beszéltem Schumi képességeiről negatívan ,de vannak dolgai amik nálam ezt teljesen beárnyékolják. ÉS amikor egy Schumis írja, hogy szánalmas Alonso, muszáj mindig megjelennem. Sorry, ha mindig bezavarok. Ha nem lennék, túl egyhangú lenne ez a topic. :P
Na ebben egyetértünk,túl könnyű lenne,ha csak Schumisok lennének :)
Amúgy 1001-dszer nem mondom el,h ismeretében vagyok,vagyunk Schumi dolgainak is (ami azért nem mostanában zajlik,nem úgy mint Alonsoé..).
1 nagy különbség azért ilyen téren is van köztük: Schumi a saját csapatának sohasem esett neki,és kitartott mellette,akármilyen hibákat csináltak..nem rájuk kente...
Most nézdd meg Alonso-t!
Amúgy nem csak a Schumisok szerint Szánalmas amit csinál a Spanyol...
Üdv!
Kép
Kralo
Entrenador del Barça

2006.10.04. 18:18:03

ozsimiki írta:Na üdv Kralo! :)
Üdvözletem. Én sem beszéltem Schumi képességeiről negatívan ,de vannak dolgai amik nálam ezt teljesen beárnyékolják. ÉS amikor egy Schumis írja, hogy szánalmas Alonso, muszáj mindig megjelennem. Sorry, ha mindig bezavarok. Ha nem lennék, túl egyhangú lenne ez a topic. :P
ozsimiki
Adminisztrátor

2006.10.04. 17:53:04

Na üdv Kralo! :)

Nem mondtam,h Alonso béna versenyző... vagy te látsz olyat? 8)

Amúgy Schumi képességeit még azok is elismerik,akik nem őt favorizálják,csak te nem.. :lol:

De ha te ebben örömödet leled,akkor nyugodtan írj,ehhez hasonló dolgokat...
Pl. olyat is írhatnál,h a FIA előre egyeztetett Schumival,h melyik évben legyen Világbajnok,és akkor a többiek is őt segítették... tőled az ilyen hsz sem lenne lehetettlen.. :roll:
Kép
doki
Entrenador del Barça

2006.10.04. 17:45:58

Schumacher minden tekintetben a valaha volt egyik legjobb forma 1-es versenyzője(a másik Senna),és Alonso ilyen nyilatkozatokkal csak égeti magát.Nagyon jó pilóta,de emberileg egyre közelít a 0-ához.
Kralo
Entrenador del Barça

2006.10.04. 17:36:48

ozsimiki írta:cps46! Nem akartam én neked esni,de úgy jött le teljesen,h itt csak azért szoros,mert ezek történtek,közben azért Schuminak is ott kellett,h legyen,és a maxot kellett nyújtania! Tudom,h te utálod őt (is),de ezt be kellene látnod,és azon meg felesleges vitatkozni,h nem érdemli meg a VB címeket... 1általán nem biztos,h nem gyűjtött volna ugyanennyit,ha azokban az időkben versenyez!
Schumi jókor volt jó helyen, ezért a sok vb cím. :P Nah meg a hátszél.
ozsimiki írta:Óriási pilóta,akár bírod,akár nem!
Ezt neked is mondhatnánk, amikor Alonsora gondolsz. :idea:
ozsimiki
Adminisztrátor

2006.10.04. 16:57:30

cps46! Nem akartam én neked esni,de úgy jött le teljesen,h itt csak azért szoros,mert ezek történtek,közben azért Schuminak is ott kellett,h legyen,és a maxot kellett nyújtania! Tudom,h te utálod őt (is),de ezt be kellene látnod,és azon meg felesleges vitatkozni,h nem érdemli meg a VB címeket... 1általán nem biztos,h nem gyűjtött volna ugyanennyit,ha azokban az időkben versenyez!
Óriási pilóta,akár bírod,akár nem!
Kép
cps46
Entrenador del Barça

2006.10.04. 16:40:56

Jesszus, azért nem kell egyből úgy kezelni, mint egy 12 éves madridistát. Úgy nekem esel, mintha az euroschumi.hu rajongói oldalon a Schumi vs. Alonso topicban én lennék az ellendrunker :D . Csak annyit írtam, hogy Alonso egy csomó pontot bukott önhibáján kívül. Abban viszont igazad van, hogy a HA szót nem kellett volna ilyen formában használnom. Viszont akármennyi Schumi-rajongó van itt, akkor is elmondom, hogy véleményem szerint amikor Alain Prost 4, Ayrton Senna 3, Nigel Mansell pedig csupán 1 vb-címet szerzett, ez a Schumacher sehol nem érdemel 8-at, de sajna olyan időket élünk, hogy nincs ellenfele, max ilyen mindenki által utált (beleértve engem is) szerencsétlen Alonso.

Ja és az előbb pártatlan véleményt próbáltam írni, mert mindkettőjüket utálom, de továbbra is tartom, hogy inkább Alonso 2, mint Schumi 8.
CPS46 - Régi tippjáték fan!!!

THE DOCTOR
ozsimiki
Adminisztrátor

2006.10.04. 16:22:40

cps46 írta:Nem a szívem csücske Alonso, de valamilyen szinten meg lehet érteni, hogy ki van akadva, persze ettől még nem kéne mindenkinek nekiesnie. Lehet, hogy nem szándékosan, de a csapata tényleg eléggé elrontotta neki az utóbbi versenyeket. Mert ha megnézzük, a Hungaroringet meg a Kínai nagydíjdat simán nyerte volna + Monzában is elfüstölt: ezekkel a pontokkal már rég világbajnok lenne, és ezek olyan dolgok, amik év elején elképzelhetetlenek lettek volna. Szóval sajnos most már tutira Schuminak áll a zászló, amiben azért rengeteg mák is van. Csak azt sajnálom, hogy Kiminek nem adtak egy normális Mercit, mert azzal tutira elkente volna mindkettőnek a száját.
Te,mint sportrajongó,tudhatnád,h nincs itt olyan ,h HA!
Amúgy HA itt tartunk,akkor sem lenne még világbajnok,hisz HA Schumit kihívják a Magyar nagydíjon akkor 1 pont helyett kap 8at, Ha nem esik ki Ausztráliában ismét több pontja lenne,szóval teljesen felesleges csak Alonso szempontjából vizsgálni ezt,h mi lett volna HA!

Amekkora pofája van,meg is érdemli ami mostanában történik vele,és neki esik saját csapatának? NA ENNYI Ő!
:lol:
Kép
cps46
Entrenador del Barça

2006.10.04. 16:10:06

Nem a szívem csücske Alonso, de valamilyen szinten meg lehet érteni, hogy ki van akadva, persze ettől még nem kéne mindenkinek nekiesnie. Lehet, hogy nem szándékosan, de a csapata tényleg eléggé elrontotta neki az utóbbi versenyeket. Mert ha megnézzük, a Hungaroringet meg a Kínai nagydíjdat simán nyerte volna + Monzában is elfüstölt: ezekkel a pontokkal már rég világbajnok lenne, és ezek olyan dolgok, amik év elején elképzelhetetlenek lettek volna. Szóval sajnos most már tutira Schuminak áll a zászló, amiben azért rengeteg mák is van. Csak azt sajnálom, hogy Kiminek nem adtak egy normális Mercit, mert azzal tutira elkente volna mindkettőnek a száját.
CPS46 - Régi tippjáték fan!!!

THE DOCTOR
Andris
Adminisztrátor

2006.10.04. 15:48:50

doki írta:További finomságok Alonso-tól:
„A csapat azt akarta Kínában, hogy a második és a harmadik hely legyen a miénk. A győzelemért már nem tettek meg mindent a többiek. Egyáltalán nem szeretnék, hogy újra én legyek a világbajnok, mert mindenképpen más csapathoz vinném az egyes számú rajtszámot” – mondta :lol:

„Csak néhányan voltak szomorúak Michael Schumacher győzelme miatt, a többiek a második és harmadik helyünket ünnepelték.Ennek oka, hogy a Renault így is megelőzte a Ferrarit a pontversenyben. Én nem kaptam meg a szükséges segítséget a futam alatt” :lol: :roll:
Alonso ég, mint a rongy.
Nah, majd jövőre jól megmutathatja, h mit tud kihozni egy ilyen überxar Mercibő...
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
PCsabi
aka Game90

2006.10.04. 15:35:49

Alonso egyre jobban égeti magát. Csak nem szándékosan b@szták el az utobbi versenyeket a szerelők. De ha ő ezt hiszi akkor nagy hülye.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
doki
Entrenador del Barça

2006.10.03. 16:29:22

További finomságok Alonso-tól:
„A csapat azt akarta Kínában, hogy a második és a harmadik hely legyen a miénk. A győzelemért már nem tettek meg mindent a többiek. Egyáltalán nem szeretnék, hogy újra én legyek a világbajnok, mert mindenképpen más csapathoz vinném az egyes számú rajtszámot” – mondta :lol:

„Csak néhányan voltak szomorúak Michael Schumacher győzelme miatt, a többiek a második és harmadik helyünket ünnepelték.Ennek oka, hogy a Renault így is megelőzte a Ferrarit a pontversenyben. Én nem kaptam meg a szükséges segítséget a futam alatt” :lol: :roll:
ozsimiki
Adminisztrátor

2006.10.02. 17:18:08

Aki még bírná Alonsot:
http://www.szaguldocirkusz.hu/index.php ... kk&id=9403

Szánalom ez az ember,hibázott a Renault,és ezért nekiesik a saját csapatának,mondván,hogy nekik csak a konstruktörők versenye számít... :x pffff

Gondolom azért lassúlt le Fisicho is....azért érte olyan könnyen útol,nemde?

Na de ezekután,sokan nem fogják szívlelni a csapatán belül sem :!: :P
Kép
Válasz küldése