Deluigi írta: ↑2025.07.24. 11:12:09
Igazolgatnak, de ha majd kell regisztralni, ok is szembesulnek azzal, hogy bajok vannak...
Vannak, akik kishitűek, és minőségi padot akarnak csak, és vannak, akik a lelátóra is minősége akarnak.

Next level gondolkodás.
Amúgy kétlem, hogy vakon csinálnák ezt, tuti egyeztettek a drága megmentőnkkel, csak valamiért az ffp megengedi nekik, gondolom az adósság nagy szerepet játszik benne.
Chino írta: ↑2025.07.24. 11:22:26
A United is elkezdte a költekezést, érkezett Cunha 75, illetve Mbeumo változókkal 82 millióért. Mondjuk kellett nekik a gólfelelős, mert kritikán aluli volt a gólszámuk, de vannak kétségim. Utóbbinak tavaly volt egy kiemelkedő szezonja és Cunha is elég termékeny, de a MU elég temető ilyen szempontból. Hojlund és Zirkzee ugyan korábban sem volt olyan gólgyáros, de azért elég korrekt számokat hoztak, az angoloknál viszont kb. egy hátvéd szintig jutottak, ami a gólokat tekinti. Szinte 100 %-ig biztos vagyok benne, hogy a két új ember nem fogja a korábbiakat túllőni, a kérdés mennyivel fognak attól elmaradni. Persze lehet, hogy Amorim majd
Zirkzee a Serie A szenzációja volt 1 évvel korábban, nem csak gólokat lőtt, hanem egy jelenség is volt. 100-szor jobb, mint amit mutatott a MU-ban, mint ahogy mások is előtte-utána klasszis szinten fociztak, csak ott nem.
Nem hiszem, hogy a csapatrészek lecserélése ott a megoldás. Egy megmagyarázhatatlan jelenséggé váltak, nagyjából mint tavaly a Milan is. Bár nagy volt az edzőkeringő, az látszik, hogy Amorim sem oldotta meg, lehet, hogy a következő sem tenné, mert nagy a baj az egész klubbal, de én akkor is csak ebben látnám az esélyt. Egy olyan edzőben, aki képes arra, hogy felforgassa gyökeresen az egészet. A finoman építkező TH és Amorim erre kevés, amúgy biztos jó edzők, de ezt nem oldják meg. Én nem látom véletlennek, hogy pont Ole alatt volt egy fellendülés, és a távozása után egy zuhanás, nem volt jó edző annyira, de a tekintélye már elég volt ehhez. Én most az ottani vezetőség helyében egy helyi legendát hoznék, egy keménykezűt, ha lehet.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy