Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Erről nem tudtam, akkor egyértelmű a helyzet, és el kell passzolni, valami Torréhoz hasonló módon. Kár, mert elég jól el lehetne osztani a játékidőt egy stabil, inkább védő jellegű jh és egy tehetségesebb, ügyes, hátra se rossz, de előre lényegesen jobb Fort között, első körben ilyen kisebb csapatok ellen kezdetve. Két teljesen más profilunk lenne oda. De ha tényleg vannak hozzáállásbeli bajok, akkor mindegy.
Szerintem azért, mert ha jön valaki kölcsönadják, ha nem akkor meg ő lesz és EG csere jhv lehetőségek.
Azt, h sose tudunk igazolni igaz, de kicsit a másik hozzászólóval is egyetértek. Te vagy tisztában semmi el sem a pénzügyeket illetően másolod a linket mitn, ha az 100% valóság lenne. Tartozás van ezt tudja mindenki azt is tudjuk, h nekünk magas, de könyörgöm nem csak nekünk az! Bartóek sarát elfelejtik sokan amiből azért a jelenlegi vezetés így vagy úgy, de kihozta a klubbot. Más csapat a süllyesztőbe lenne már rég és többek között ezt sem bírják sokan felfogni/elfogadni. Rashford bérével kapcsolatos dolgokat is annyira biztosnak veszítek mint, ha tutira tudnàtok mennyiért jött végül? 5 plusz adó sztem okés, de aki azt hiszi kevesebbért jött volna….gránit írta: ↑2025.07.20. 22:30:01Valóban nem ismerjük a valós pénzügyi helyzetet, mert a klub nem átláthatóan működik. Azt tudjuk, hogy nyakig el vagyunk adósodva. De tiszteletben tartom a véleményedet, hogy szerinted minden rendben van. Egyébként hivatkozásokkal bizonyítottam, hogy nagyon nem vagyunk elmaradva a BL-győztes kerettől. Így szidjuk Tebas-t, meg hogy minket nem engednek igazolni. Hozzáteszem, meggyőződésem, hogy le tudnánk győzni a PSG-t, a csapat remek szezont futott, és a kapusposztra igazoltunk is azóta. Ám fontosnak tartottam leszögezni, hogy nagyon is igazolhatunk, és nagyon nem igaz az, hogy ennyibe kerül átlagban egy jó játékos fizetése. Ahogy azt is fontosnak tartottam leszögezni, hogy nekünk is volt ütőkártyánk a MU ellen. Én például veled ellentétben azt a vesztes mentalitást tartom fárasztónak, mely szerint nekünk soha semmi alkupozíciónk nincs. Nagyon is van, csak a vezetőink nem tudnak tárgyalni. Szerintem ezt kimondani nem nagyobb kritika a klubvezetés ellen, mint az az elmélet, hogy eleve vereségre vagyunk ítélve minden tárgyaláson.dudastibor írta: ↑2025.07.20. 22:16:41mintha bárki is tudná a valós pénzügyi helyzeteket,ítélkeztek..és okos mindenki
Itt érdekes kérdés, hogy mi lesz Forttal. Se híre, se hamva az átigazolási hírek között. A szezon végén elég sok lehetőséget kapott, és lehozta a posztot teljes zéró hibával a meccsek alatt, magabiztosan, dinamikusan még jegelés után is. Az biztos, hogy még egyszer ilyen szezonja ilyen korban nem lehet, gondolom Flick vagy ad egy ígéretet, hogy előrelépteti normális csere szerepkörbe (a szezon vége alapján adok rá azért 10-20 százalék esélyt), vagy távozik. Utóbbi esetben valaki tényleg kell, előbbinél túléljük azért a Koundé-Fort jobboldallal, főleg, ha amúgy nem távozik egy kh sem, tehát a francia stabilan maradhatna kint.
Nem, falafel bódék állnának a Camp Nou mellett....
Valóban nem ismerjük a valós pénzügyi helyzetet, mert a klub nem átláthatóan működik. Azt tudjuk, hogy nyakig el vagyunk adósodva. De tiszteletben tartom a véleményedet, hogy szerinted minden rendben van. Egyébként hivatkozásokkal bizonyítottam, hogy nagyon nem vagyunk elmaradva a BL-győztes kerettől. Így szidjuk Tebas-t, meg hogy minket nem engednek igazolni. Hozzáteszem, meggyőződésem, hogy le tudnánk győzni a PSG-t, a csapat remek szezont futott, és a kapusposztra igazoltunk is azóta. Ám fontosnak tartottam leszögezni, hogy nagyon is igazolhatunk, és nagyon nem igaz az, hogy ennyibe kerül átlagban egy jó játékos fizetése. Ahogy azt is fontosnak tartottam leszögezni, hogy nekünk is volt ütőkártyánk a MU ellen. Én például veled ellentétben azt a vesztes mentalitást tartom fárasztónak, mely szerint nekünk soha semmi alkupozíciónk nincs. Nagyon is van, csak a vezetőink nem tudnak tárgyalni. Szerintem ezt kimondani nem nagyobb kritika a klubvezetés ellen, mint az az elmélet, hogy eleve vereségre vagyunk ítélve minden tárgyaláson.dudastibor írta: ↑2025.07.20. 22:16:41mintha bárki is tudná a valós pénzügyi helyzeteket,ítélkeztek..és okos mindenki
...Mindig ezek a "kalmár" hozzászólások...lassan a Madridom fórum színvonala ez...pénz,pénz ,pénz...mintha bárki is tudná a valós pénzügyi helyzeteket,ítélkeztek..és okos mindenki...osztottok és szoroztok feleslegesen...várjuk már meg mit tud adni Rashford mielött bármilyen számolásokba kezdtek önhatalmúlag...ilyenkor szégyellem magam miattatok ...a sok okos miatt...Bence és Péter és még néhányan vagytok akik nem csak a szócséplés és ingerencia miatt írtok...a bizalom hiányzik ..és a saját életetetből is...gránit írta: ↑2025.07.20. 21:26:59Mindig is mondtam, hogy kizárólag a megszorításoknak köszönhetjük, hogy nem szalad el a ló újra a költekezésekkel. Ha nem lennének megkötések, kezdenénk újra az eszetlen költekezést.
Panaszkodunk, hogy nem igazolhatunk, miközben alig-alig marad el a keretünk a BL-győztes PSG-étől, és sokkal nagyobb, mint egy Liverpoolé.
https://www.capology.com/club/psg/salaries/
https://www.capology.com/club/barcelona/salaries/
https://www.capology.com/club/liverpool ... %20bonuses.
Nem tudunk dealelni. A Manchester Unitednek nem kell Rashford. Nem csodálom, nem hozott ott túl nagy számokat. Mi megszabadítottuk őket tőle, és a csillagászati fizetésétől. Ehhez azért a Manchester Unitednek is hozzá kellett volna járulnia. Tudtunk volna nála jóval olcsóbb játékost szerezni a posztra, ha a Manchester United nem enged, a nyakukon marad.
Lehet szidni Tebas-t vagy akit akarunk, de még mindig nem tudunk dealelni, a bérkeretünk magas, és egy emberre elverünk annyi pénzt, amennyit kettőre kellene.
Ha te lennel az elnok, akkor a Barcaban nem lenne jatekos, aki jatsszon es nem trofeakert jatszanank, hanem el sem tudnank indulni a versenyeken.
Mindig is mondtam, hogy kizárólag a megszorításoknak köszönhetjük, hogy nem szalad el a ló újra a költekezésekkel. Ha nem lennének megkötések, kezdenénk újra az eszetlen költekezést.
14 millió plusz bónuszok…gránit írta: ↑2025.07.20. 19:11:17Az sehogy se jó. Egybehangzóan 30%-os elengedésről írnak. (Ez csak egy cikk, a google ki fogja dobni a többit is annak, aki beírja)
https://tribuna.com/en/news/2025-07-19- ... na-reports
A történetben az a gáz, hogy Manchester United semmit sem vállal az egészből.
Még mindig nem tudunk dealelni.
Az sehogy se jó. Egybehangzóan 30%-os elengedésről írnak. (Ez csak egy cikk, a google ki fogja dobni a többit is annak, aki beírja)
Sokszor írták, hogy MU-nál 18m Eurót keres(ett)...
Ha a bruttó 14 milliós bérének a 70%-át fizetjük, akkor ki is jön a kb bruttó 10 millió, ami kb nettó 5 millió, ahogy az eurobarcás cikk írta.
A teljes fizut mi álljunk, R kemény 15%ot engedett, ez a Deco tud vmit..
Én az elejétől bíztam Raschford érkezésében,jobban mint az eddig "egyszezonos " Diazban ,vagy Nicóban,aki tehetséges ,de számomra szertelen és a mélységes alázat és elhivatottság hosszú távon szerintem hiányzik belőle.A kölcsönnel pedig a rizikója minimális...és emlékszem amikor ellenünk játszott néhány éve...!Egy olyan edzővel ,mint Flick és olyan küzdőszellem ami nálunk a keze alatt kialakult a csapatban,---!a mindenki egyért ,egy mindenkiért! nemes szellem át fog ragadni rá elkerülhetetlenül,nagyban különbözve az évek óta széteső MU-ban uralkodó atmoszférától ...élete szezonját fogja futni ,mint Raphi esetében is történt.Hatalmas erősítésnek tartom,a lehető legjobb döntés volt ez ismerve a körülményeinket!!! Hajrá...megkülönböztetett figyelemmel fogom kísérni és drukkolok neki ,hogy magára találjon...a srácnak nagyon magasan van a plafonja ,amit még maga sem tapasztalt meg.Flick a z egyik legjobb pedagógus és empatikus edző akit megismerhettünk.Alig várom a szezon kezdetét!