Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Meg lennék lepve. Szerintem ezzel az is eldőlt, hogy mi nem hajtunk végre olyan szerkezetváltást, mint a Real Madrid, és a tavalyi hadrendet folytatjuk tovább. Arra meg ott van Koundé, Garcia, Fort. A Real Madrid átválthat a három belső védős rendszerre, és két támadóbb felfogású szélsőt igazoltak, akiket még kamuból sem rajzolgatnak be a leghátsó sorba. Nálunk úgy tűnik, marad a hadrend és a tavalyi felfogás.
Na igen, furcsának is tartom, hogy sokan az ő tehermentesítését követelik. Nem fog padozni az új igazolásokkal sem, inkább Olmo és Fermín lehetnek azok, akik a perifériára szorulnak.csababarca írta: ↑2025.07.19. 20:23:11Ha másra nem, Raphinha tehermentesítésére jól jöhet, vagy Yamaléra olykor, bár a kicsinek már akkora kultusz lett generálva, hogy ő nem fog padozni kb soha, hacsak nem sérült.
Rashford: az én értékelésem az ő kapcsán az attól függ kategória.
Én is így látom.PR42 írta: ↑2025.07.19. 16:15:50Bosszant hogy csak rá telik, de ha idekerül, akkor drukkolni fogok neki.
Sajnos Fati és Araujo féle helyzetről van szó, abban a tekintetben hogy sérülések és rossz teljesítmények után most fizikailag és szellemileg is szintet kell lépnie a játékosnak.
Ha motivált, akkor sikerülhet.
185e lenne, ha lehetne kapni - legalábbis online...
Elvileg jövőre helyre áll minden. Stadion max kapacitással, 350 milliós bevételt várnak évente, Real is felugrott 1 milliárd fölé.bence0330 írta: ↑2025.07.16. 20:30:28Új stadionnal gondolom lényegesen nagyobb lesz az esélye, hogy nem leszünk centire ugyanitt, gondolom a bevételek a stadionból alsó hangon is megkétszereződnek. Szerintem tudod, hogy Lewy-t én már ma lecserélném, nem a gólérzékenysége miatt, hanem minden más okból, de szerintem jelenleg egyrészt ha el is adnánk 40-50-ért Ferránt (aki nem akar menni, szóval ez az egész elméleti kérdés), nem tudnánk kezdő centert hozni a helyére. Lehet ha minden egyes centünket elköltjük, és valami jó dealt találunk, talán, de akkor marad üres a balszélső, meg szélsőbekk poszt mélység szempontjából. Nem éri szerintem meg ezzel az egésszel jelenleg foglalkozni, rizikózni. Arról nem is beszélve, hogy egy Flick alatt ennyire jó játékost lecserélünk egy másikra, aki egy ilyen szezon után óriási előrelépés nem lehet, cserébe viszont akár be is sülhet, hát az komoly rizikó. Nem mindegy, hogy egy évek óta nem létező, vagy gyenge TS-t cserélünk le új kapusra, vagy az európai ligák leggólerősebb játékosát egy másik centerre. Egyiknél kb csak felfelé van, a másiknál meg ugyan létezik felfelé, de nagy az esély az ellenkezőjére is.
Lewy asszem a legnagyobb fizetéssel rendelkező játékosunk, attól függően, mi igaz DJ-ból. Tehát ha ő kimegy, alighanem már csak ebból a szempontból is jóval előrébb vagyunk, szerintem fogunk tudni kezdő centert venni, és akkor az is lesz a fő kérdés, prioritásként fogjuk kezelni nyilván. De jelenleg ennél kb minden más fontosabb, üres posztok, üres padok, örüljünk, hogy van két minőségi centerünk.
Nagyon egyszerű a válasz. Mindenki sokkal több pénzt keres, mint amit máshol kapna, ezért nem akarnak távozni. A leendő új csapat meg nem akar fizetni átigazolási díjat, hogy a magas fizetést tudják vállalni. Ansut is másodszor adjuk kölcsön, úgyhogy a bére jó részét ismét mi fizetjük, mások meg a teljes fizun felül is fizetnek a kölcsönért. Ezért nem kell senkinek Ansu, Umtiti, Lenglet stb.
Oké, hogy Laporta politikus, de a számokhoz értenie kell, azt meg nehéz megmagyarázni, hogy miért el mindenki nulla euroért. Most is Oriol Romeu pl. szóval nem értem, miért alkalmazzuk Deco-t. Mert eddig nem sok ügyes transzfert hozott létre.vg99 írta: ↑2025.07.14. 06:59:47Laporta politikus, Deco meg..
Eladni csak ingyen tud
Igazolni nem tud
Hosszabbítani magasabb fizuval..
Marha nagy szerencsénk van Flickkel és a La Masival.
Szerintem kb most is ez lesz, felkerül majd szélső és balhátvéd igazolás helyett.
Ilyen Vlahovic meg Nkunku felsleges. Ha már normális kalibert nem tudunk..
majd egy 10 év múlva tslán 1:1be kerülünk..
Bízom Flickbe, hogy nem egy újabb Vitor Roque pályafutásnak leszünk tanúi.