Huh, na ez a Rashford story eléggé a semmiből jött

Mármint oké hogy hónapokig voltak róla cikkezve hogy B-C-D-ZS tervként esetleg valamikor jöhet, de a napok-hetekben max info morzsák voltak róla, persze majd akkor 100% ha már leszállt Barcelonában aláírni.
Én már elkönyveltem azt hogy Nico hosszabbítás után nem fog jönni ide semmilyen komolyabb támadó, Diazért nem érdemes 80millió felett adni, Rashford is kérdéses volt, így kifejezetten örülök hogy végre jön.
Nicoval ellentétben a hírek szerint már január óta szorgalmazta hogy ide jöjjön(kár hogy Fati-ügy leállása miatt végül januárban nem jött), a fizetése kb 30%-áról lemondott, a maradék nettó 5m-t pedig mi fizetjük, nem kér garanciákat hanem bízik a klubban, 30-35 millió eurós vásárlási opcióval.
A mostani MU-ban nem nehéz megkotlani, szerintem benne van az extra, szinte biztos hogy nagy álma ide jönni, ha ez motiváltsággal és Flick-féle alapozással-beillesztéssel társul akkor nagy erősség lehet.

Egy Raphi-Rashford-Yamal hármast is megnéznék, nagyot szólna mert Lewandowski alternatívája is lehet, de egy Rashford Balszélső, Raphinha 10-es, Yamal jobbos formáció is komolyat alkotna