Nagyon jó volt a CFC végig, végig szurkoltam nekik a legjobb 16 óta, mert ők verhették meg egyedül a PSG-t, de azért nem gondoltam volna, hogy lesöprik őket. Igazából már a szezonban is elég jók voltak, és szerintem az a konferencia-győzelem akármennyire nem nagy kupa, átlendített őket a következő szintre.
A költekezésük most jobb edzővel szerintem be fog érni, várható volt, hogy nem lesz azonnali az eredmény, mert csupa 18-21 éves játékost igazoltak, a jövőbe fektettek. Lehet, hogy idén már igazi topcsapatként kell velük számolni.
Ettől még nem lesznek kevésbé unszimpatikusak. Ez az egész döntő olyan, hogy két olyan csapat játszik, akik közül az egyik kezdte ezt a "milliárdos vagyok, akarok egy futballklubot" témát, a másik meg talán a leginkább végletekig aknázta ki.
Így talán 0%-ról 5%-ra nő az esélye, hogy nem PSG játékos nyeri, hanem akkor már vélhetően Barcás.
Persze nincs még vége. De ilyet se láttam még, hogy fél órás szünet, hogy pár előadó szerepelhessen.

ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy