FcBarcelona1 írta: ↑2025.07.10. 18:55:27
Furcsa tőled ilyet olvasni.
Luis Enrique abban a nyilatkozatban arra utalt, hogy a Barca játéka ez az oldalpasszos impotens tiki taka
Félreérthető ezek szerint, de az "interjús" mondatom még a korábbi gránittal való párbeszédhez tartozott volna az eredeti szándékom szerint és részemről értelemszerűen a múlthoz, e tekintetben semmi köze a Flick érához nincsen !!!!
Gyorsan írtam, lendületből, ezek szerint átmenet nélkül vagy rosszul sikerült átmenettel ami így - olvasva a hozzászólásodat - teljesen félreérthető....
Lucho középpályás játékát is a korábbi poszt miatt ismételtem, de a hozzászólásod által érintett posztban már csak és kizárólag a játékosállomány minőségére utal, amit lejjebb aztán bővebben kifejtek.
Tőled így elnézést kérek, de gránit - remélem - a korábbi párbeszéd miatt azért értette a lényeget....
FcBarcelona1 írta: ↑2025.07.10. 18:55:27
Szerintem igazságtalan elővenni ilyen formában állandóan a vezetőséget. Egy versenyképes csapatot hozták létre, szinte 0 ráfordítással, remélem nem kötsz ismét bele fizetés szempontból.
Ebben sok igazság van, de eltelt egy teljes szezon és valójában én azt kritizálom, hogy hosszabbítgatunk olyan játékosokkal akiknek húzóembereknek kellene lenniük és a különbséget kellene, hogy jelentsék komoly ki-ki meccseken, miközben sajnos a teljesítményükben a csapat számára pozitív változás nem volt tapasztalható.
Engem sosem érdekelt a játékosok fizetése, ezért abban is biztos vagyok, hogy ilyenben nem kötözködtem eddig sem és ezután sem fogok. Engem a pálya érdekel elsősorban és szerződések időtartalma a mutatott teljesítmény függvényében.
Hány éve nézzük a Frenkie Gavi duót és mit várunk tőlük az eddigi évek alatt mutatott teljesítményük után?
Sajnos én erre a választ képtelen vagyok megadni....