FcBarcelona1 írta: ↑2025.07.12. 20:22:51
Troym írta: ↑2025.07.12. 20:00:30
Miért ne lennék szubjektív, mindenki az, te is.
Teljesen más szubjektív véleményt alkotni pl. Gavi fizetéséről, De Jong focijáról ár/érték arányban, amivel egyet is tudok mindenkivel érteni, mint szubjektív vélemény alapján úgy, hogy rengeteg az ismeretlen tényező, napi szinten becsmérelni a klub vezetését, ami számomra meglepő egy FC Barcelona szurkolói oldalon.
A lehetőségek megítélése teljesen szubjektív, mint már sokszor kiderült akár a szövetségek, vagy a klub részéről is, szóval ezzel egyet tudok érteni.
Én nem Deco és nem Laporta fan vagyok, nem is leszek.
Játékosok, edzők, sportvezetők jönnek mennek, én az FC Barcelona focicsapatnak szurkolok.
Ez igaz volt Cruyff, az általám ki nem álhatott Van Gaal, Antic, Koeman, Setien, vagy most Flick idejében is mindegy, hogy a pályán Stoichkov, Kluivert, Etoo, Messi, vagy Yamal szaladgált.
De nem kell kedvelnem minden alkalmazottját az egyesületnek és szerintem van különbség, hogy valaki fogalmaz-e meg kritikát azzal szemben, amit szeret, vagy nem, nekem nem vallásom a Barca.
De továbbmegyek, mert szerintem nem becsmérlés nem hozzáértőnek hívni Decot, nem sértegetem, gyalázom, sem emberi, vallási, egyéb mivoltában, még nagyra is tartottam játékosként, attól még gyenge sportigazgató. Ez egy szakmai kritika.
Ahogy Laporta esetén is. Voltak és még néha ma is vannak jó húzásai, de ez a mai Laporta és a 2003-11 Laporta összehasonlíthatatlan.
A külső körülményeket meg akkor fogadom el érvként bármilyen vitában, ha belül mi mindent megtettünk, akár fájdalmas lépéseket is, hogy egy problémát megoldjunk, de mások miatt nem lehet. Itt nem ezt érzem.
Teszünk dolgokat úgy immel-ámmal. Olyan jut is, marad is módon.
Egy mai (talán kacsa) hír:
Állítólag elutasítottunk egy 75 milliós Chelsea ajánlatot Ferminért. Kedvelem Fermint én is, harcos kölyök, de azon a poszton van 3 játékosunk, cserébe szeretnénk balszélsőt, jobbhátvédet, ilyenkor kéne szívtelennek lenni és akár belemenni.
Vagy ha nem tesszük, akkor meg ne panaszkodjunk, ha nem jön balszélső.
A fizetések meg nem korrektek nálunk. Nem véletlen nem is keresik a játékosaink többségét, mindenki másnak megfizethetetlen bérezésünk van, azért adunk el és kölcsön embereket úgy, hogy a bérük 20-50%a itt maard.