Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hehehe, bizony-bizony. A slusszpoén az lenne, ha Pena is a nyakunkon ragadna, mert max 3 kapus lehet a keretben
Hát, ha most dacból műtteti meg magát (milyen hülyén hangzik, nem tudom van-e ilyen egyáltalán) azzal nem csak a klubbal szúr ki, könnyen ugorhat a vb-je is. Ennél azért sokkal ambiciózusabbnak gondolnám őt. Valószínűleg nem véletlenül nem erőltette ő ezt a klubváltás témát, itt elvegetált volna egy újabb szezont rehabon, egy új klubnál viszont lehet hogy már az orvosin megbukik, vagy legalábbis semmiképp nem jó ómen egy új csapatnál fél év kihagyással kezdeni.
Véleményem szerint csúnyán bánnak Stegennel, de hát ez lehet, hogy belefér a profi labdarúgásba.Troym írta: ↑2025.07.13. 11:23:55Nála pont az a megoldás, hogy adjuk kölcsön, építse fel magát, fusson egy jó vb-t, mi addig nézzük meg mit tud Garcia és jövő nyáron eldöntjük...szerintem ez lenne most logikus, mert egy 34 éves sokat sérült kapusnak piaci ára nem nagyon van, a fizetését meg nem tudjuk állni, de többen kételkednek Garciában is.
Igazad van. Ez szerintem nem ter Stegenről szól. Természetes szurkolói hozzáállás, hogy meg kell védeni a klub aktuális döntését. Volt már Roque Suarezhez hasonlítva, volt már Guiu nagy reménységnek kikiáltva, majd mindennek elmondva, amikor távozott stb-stb. Mindegy, hogy változnak, tekeregnek a dolgok, a dolgok aktuális állását védeni egy bevett szurkolói felfogás.Subinho írta: ↑2025.07.11. 16:27:32Évekig azt olvastam itt a fórumon, hogy TS mentett meg minket, mert top kapus, aztán amikor sérült volt idén, akkor alig várjuk, hogy visszatérjen, mert hiányzik nagyon, a lengyen nem szint, stb.... Most meg már ennyire gyenge 5 év, meg gyenge teljesítmény..... Nem értem igazán. Sérült volt, nyilván nincs olyan formában, mint 10 éve, de azért így leírni azonnal. Mondjuk ki akkor, hogy a pénz miatt kell mennie, de sajnáljuk, mert azért évekig megnettette a hátsónkat. Félreértés ne essék, nem voltam soha odáig TS-el, de ezek a pálfordulások érdekesek azért.....
"Én csak annak a statisztikának hiszek, amit én hamisítok."
Ezt igazán én sem értem. Az utóbbi 25 évet tekintve szerintem egyedül Bravo az aki versenyez vele a teljesítményét figyelembe véve. Bár hosszútávon róla sem tudjuk, hogy tartani tudta volna azt, tekintve a Barca utáni pályafutását. (én VV elé is odatenném ter Stegent) Sőt megkozkáztatom, hogy Baia-ig is visszamehetünk.Subinho írta: ↑2025.07.11. 16:27:32Évekig azt olvastam itt a fórumon, hogy TS mentett meg minket, mert top kapus, aztán amikor sérült volt idén, akkor alig várjuk, hogy visszatérjen, mert hiányzik nagyon, a lengyen nem szint, stb.... Most meg már ennyire gyenge 5 év, meg gyenge teljesítmény..... Nem értem igazán. Sérült volt, nyilván nincs olyan formában, mint 10 éve, de azért így leírni azonnal. Mondjuk ki akkor, hogy a pénz miatt kell mennie, de sajnáljuk, mert azért évekig megnettette a hátsónkat. Félreértés ne essék, nem voltam soha odáig TS-el, de ezek a pálfordulások érdekesek azért.....bence0330 írta: ↑2025.07.11. 16:01:35Remélem nem lesz hülye, és megy. Mivel mindenki tudja, milyen helyzetben vagyunk, gondolom őt is ingyen vinnék csak, esetleg jelképes 2-3 millióért, főleg ennyire gyenge 5 év után, ennyire gyenge/közepes teljesítménnyel, ennyire sérülékenyen, 33 évesen, eleve nem lehet a valós értéke 5 millió felett. Valami pénzes klubnak max 10. De egy ffp gondokkal küzdő klubból ennek a fele se sanszos.
Nyilván egy Galatának adhatna még, de nekik is rizikó egy olyan kapus, aki nem bírja nagyon a teljes szezonokat.
Ez csak a magyar barcás tempó, szóra sem érdemes.Subinho írta: ↑2025.07.11. 16:27:32
Évekig azt olvastam itt a fórumon, hogy TS mentett meg minket, mert top kapus, aztán amikor sérült volt idén, akkor alig várjuk, hogy visszatérjen, mert hiányzik nagyon, a lengyen nem szint, stb.... Most meg már ennyire gyenge 5 év, meg gyenge teljesítmény..... Nem értem igazán. Sérült volt, nyilván nincs olyan formában, mint 10 éve, de azért így leírni azonnal. Mondjuk ki akkor, hogy a pénz miatt kell mennie, de sajnáljuk, mert azért évekig megnettette a hátsónkat. Félreértés ne essék, nem voltam soha odáig TS-el, de ezek a pálfordulások érdekesek azért.....
Tőlem nem.Subinho írta: ↑2025.07.11. 16:27:32Évekig azt olvastam itt a fórumon, hogy TS mentett meg minket, mert top kapus, aztán amikor sérült volt idén, akkor alig várjuk, hogy visszatérjen, mert hiányzik nagyon, a lengyen nem szint, stb.... Most meg már ennyire gyenge 5 év, meg gyenge teljesítmény..... Nem értem igazán. Sérült volt, nyilván nincs olyan formában, mint 10 éve, de azért így leírni azonnal. Mondjuk ki akkor, hogy a pénz miatt kell mennie, de sajnáljuk, mert azért évekig megnettette a hátsónkat. Félreértés ne essék, nem voltam soha odáig TS-el, de ezek a pálfordulások érdekesek azért.....bence0330 írta: ↑2025.07.11. 16:01:35Remélem nem lesz hülye, és megy. Mivel mindenki tudja, milyen helyzetben vagyunk, gondolom őt is ingyen vinnék csak, esetleg jelképes 2-3 millióért, főleg ennyire gyenge 5 év után, ennyire gyenge/közepes teljesítménnyel, ennyire sérülékenyen, 33 évesen, eleve nem lehet a valós értéke 5 millió felett. Valami pénzes klubnak max 10. De egy ffp gondokkal küzdő klubból ennek a fele se sanszos.
Nyilván egy Galatának adhatna még, de nekik is rizikó egy olyan kapus, aki nem bírja nagyon a teljes szezonokat.
Évekig azt olvastam itt a fórumon, hogy TS mentett meg minket, mert top kapus, aztán amikor sérült volt idén, akkor alig várjuk, hogy visszatérjen, mert hiányzik nagyon, a lengyen nem szint, stb.... Most meg már ennyire gyenge 5 év, meg gyenge teljesítmény..... Nem értem igazán. Sérült volt, nyilván nincs olyan formában, mint 10 éve, de azért így leírni azonnal. Mondjuk ki akkor, hogy a pénz miatt kell mennie, de sajnáljuk, mert azért évekig megnettette a hátsónkat. Félreértés ne essék, nem voltam soha odáig TS-el, de ezek a pálfordulások érdekesek azért.....bence0330 írta: ↑2025.07.11. 16:01:35Remélem nem lesz hülye, és megy. Mivel mindenki tudja, milyen helyzetben vagyunk, gondolom őt is ingyen vinnék csak, esetleg jelképes 2-3 millióért, főleg ennyire gyenge 5 év után, ennyire gyenge/közepes teljesítménnyel, ennyire sérülékenyen, 33 évesen, eleve nem lehet a valós értéke 5 millió felett. Valami pénzes klubnak max 10. De egy ffp gondokkal küzdő klubból ennek a fele se sanszos.