A hozzászólásom arról szólt, hogy 90 %-ban a védelemre van kihegyezve az Inter elleni párharc is, illetve, hogy mennyire gyenge volt, miközben arról elfelejtkezünk, hogy a végeredményhez Tek mit "adott hozzá". Alapvetően nem is engedtünk sok helyzetet nekik, ziccereket főleg nem, de a lengyel nemhogy bravúrokat nem nagyon mutatott be, inkább olyan gólokat nyelt, amikért egy alsó-közép kategóriás játékost is bőven elővesznek. Nemhogy egy Barcában a BL-elődöntő során. Mindeközben Sommer nagyobbnál-nagyobb bravúrokat mutatott be (ha jól emlékszem egyik meccsen MVP is volt) odaát.gránit írta: ↑2025.07.10. 11:06:08Nana, én már évek óta mondtam, hogy baj van kapusposzton, és egész szezonban szidtam is a Pena-Szczesny-duót. Én még kezdeti jó teljesítményt sem láttam Szczesny-től, sorra hozta össze a büntetőket, a Benfica ellen is össze-vissza bénázott. Ez lett a következménye annak, hogy a tartalékkapus posztját évekig nem vettük komolyan, pedig a sérülékeny ter Stegen komoly ok volt arra, hogy komolyan vegyük. De nem vettük komolyan, ter Stegen újra és újra megsérült, és mindig maradtunk a pácban. Az utóbbi két évben szerintem trófeák tömkelegét buktuk emiatt, idén konkrétan egy BL-t. Én még azt is hibának tartom, hogy hosszabbítottunk a lengyellel. Egy kezdőkapus igazolása mellett inkább szavaztam volna egy tisztítótűzre, és egy új tartalékkapust is hoztam volna egyben.Chino írta: ↑2025.07.10. 10:37:25Az valahogy senkinek nem jut az eszébe, hogy Tek állt a kapuban, aki három gólban nyakig benne volt és bravúrokat sem igazán mutatott be (most a kiesett szélsőkről nem beszélek, ami egyszer sem fordult elő még Koundéval) Ha Tek helyett egy olyan Sommer, vagy akár MAtS állt volna a kapuban fele ennyi góllal megússzuk. A kezdeti jó teljesítményét követően szinte egy bója állt a kapuban.
Itt most nem kapusigazolásról volt szó, hanem hogy tegyük tisztába min-milyen arányban múltak a gólok és ne a védelemre dobjuk rá, mert az teljesen fals.
Nem tudom mennyire számít hiteles forrásnak a Fichajes, de az információi szerint a Pool ráugrott Ferminre, illetve Christensenre és elég komoly összeget ajánlottak értük. Utóbbit még valamennyire meg is érteném, mert Van Dijk sem lesz már fiatalabb, Konaté távozásáról pedig egyre többet cikkeznek, de Fermin nem hiszem, hogy annyira érdekelné őket, nagyon telített az a poszt náluk. Bár ha próbálnának pénzt csinálni és eladnák Szoboszlait, Fermin csere szerepben tehermentesítésre és sérülés esetén (amire azért van sansz) megfelelő játékos lehet. Ha érkezik egy szélső igazából ő is visszább fog esni a sorban.
Alapvetően a leglogikusabb Olmo távozása lenne. Érte elég sokat el lehetne kérni és a posztjára is van ember (kicsit luxusnak is tartom így), viszont mivel tavaly érkezett sansztalan a távozása, ahogy Gavié aki szintén pótolható és magasabb összeget képvisel.