Igen, abban igazad lehet, hogy mi utáltattuk meg magunkat vele. Módosítom az állításom kicsit, egy bizonyos idő után már nem akart itt lenni. Látszott rajta, nem kapart, nem akart, nem csak a góljairól van szó, voltak jó periódusai nálunk is. Persze, én is kiváló képességű játékosnak tartottam, 18 őszén konkrétan még a kedvencem volt Leo után, amit akkor művelt, az kegyetlen volt, de amit amúgy művelt egy idő után hozzáállásban (nem csak a pizzás, egyéb pletyik miatt, bár gondolom annak is van valóságalapja, hanem amit a pályán láthattunk), amiatt én nagyon nem szerettem egy idő után. Azért halkan megjegyezném, hogy ha nem is jó az edző, azért lehetne teperni, jól állni az edzésekhez, a többiek képesek voltak rá. Persze ha tudom, hogy 1 évre rá jön Flick, még az is lehet, hogy én is kardoskodtam volna mellette, nem tudom. Kár, hogy amúgy ekkora összegért, ilyen jó játékost igazoltunk, és nem volt hozzá stábunk.FcBarcelona1 írta: ↑2025.07.10. 08:39:21Nemrég is nyilatkozta, hogy a Barca volt álmai csapata, nem fog róla rosszat nyilatkozni.
Amellett, hogy benőtt neki a feje lágya, miután megnősült, itt sajnos nem dolgozhatott ilyen szakmai stábbal, mint most Flick és stábja vagy Enrique és stábja.
Sosem fogom elfelejteni Valverde mester nyilatkozatát, mikor fél év után visszatért, majd ismét lesérült, játszatta, mert fontos meccs volt-valami ilyesmit nyilatkozott, és azt, hogy nála nem olyan fontos a fizikai felkészülés-valószínűleg vele kezdtünk elindulni a lejtőn.
Dembelet mindig jó játékosnak tartottam, most van valaki, aki kihozza belőle azt, ami benne van.
Azért azt is hozzá kell tenni, hogy a társai a PSG-ben valószínűleg vannak olyan jók, ha nem jobbak, mint Raphinhának és Yamalnak a Barcaban (ha már aranylabda esély)
Szélső védőik extrák, KH-ik jók, Kp-uk Vitinha nagyon jó, Nevessel óriásit fogtak (mi is figyeltük, mint sokan mások, ahogy Doue-t is), Fábián Ruizt nagyon kedvelem régóta, itt is sokszor írtam a nevét, annó 20 körül vitték, mi is akartuk akkor már évek óta a hírek szerint.
A támadó soruk is nagyon minőségi, és tudják rotálni.
PSG csapatot épített a sztárok helyett.
Számomra ezért bosszantó ez az ostoba La Liga FFP, én nálunk is ilyen építkezést látok, csak hát így nehéz.
Szerintem ha engednék, valahol itt tartanánk, lehet Fábián Ruiz, Neves, Doue/Kvaradona a Barcában focizna.
Persze. LE-t nem lebecsülve, mert a világ legjobb játékosaival sem egyértelmű, hogy valaki letarolja Európát ilyen szinten, és le a kalappal előtte, de azért tényleg bárkit megvehettek, akit akartak, nekünk meg közünk nem lehetett egyik játékoshoz sem kb, akárkit akartunk közülük. Nyilván ez főleg Flick alatt zavaró, egy top edzőnél, aki még ebből a semmiből is ilyen csapatot kovácsolt össze. Mindehhez hozzájön még a lagymatag ligájuk, ahol tényleg edzőmeccseket tolhattak hónapokon át, a többi topcsapat meg életre-halálra küzdött, és ki is fulladt (mi pláne ezzel a kerettel). Ki tudja, nem nyerik-e meg zsinórban háromszor most a BL-t, minden feltétel adott hozzá, valamennyi szerencsével simán összejöhet.
Igen, Ruizt én is kedveltem, és hoztam volna pár éve, napi szinten gúnyolódtak is rajtam ennek kapcsán. "Csendes zseninek" tartottam, aki látványos dolgok nélkül mozgat, járul hozzá a meccsekhez, nagyon okos játékos. DJ helyett is bármikor elnézegetném. Nem mondom, hogy ha bárkit hozhatnék, ő lenne a legelső, de szívesen hoznám.
Gránit, megint elfelejted, hogy közben van, aki "bontogasson" a szélen, nem "bontogató szélső" nélkül játszanak. Ennyi erővel kesereghetnél azon is, hogy hát, Doué több gólt lőne középen. Néha amúgy Dembélé is odalép, eléggé variálnak. Ha nem lenne Doué, de lenne mondjuk... Gyökeres, akkor Dembélé ugyanúgy a szélen lenne, nagy formában ugyanolyan hasznosan, csak személyesen alighanem kevesebb góllal.