XS annyira szélső, mint Olmo, szóval vele oldani meg a szélső kérdést kb. csöbörből vödörbe lenne.Troym írta: ↑2025.07.08. 12:17:03Simonsnak jelenleg is 10 millió a fizetése, Nusa pl 1,5 millió, Fofana 1 millió, Ben Seghir 600e, Barcola 6,5 millió.FcBarcelona1 írta: ↑2025.07.08. 11:56:43Gondolom nem lesz népszerű amit írok. Ha tényleg van 60+ milliónk, amit Nico Williams-re akartunk költeni, és a csatár kérdés jövőre esedékes Lewy miatt, akkor én őt hoznám. Lipcsének el kell adnia a hírek szerint. Elvileg 70-et kérnek érte, gondolom alkuképes.
Nusa, Fofana stb. és a többi fiatal tehetség tuti 50+ millió és szerintem nagy kockázat is.
Azt írtátok többször, hogy nem a vásárlás a gond, hanem a fizetés, akkor pont nem fér bele Simons sem, gondolom nem szeretne 3-5-7 milliót keresni, de a fiatalok meg elfogadnák. Ha tudnánk 10 milliós bért beilleszteni, akkor meg gondolom Nicot győzködték volna.
Niconak nem a bérével volt gond, sőt nem is az árával, hanem hogy egyben kellett volna kifizetni a kivásárlási árat, amit nem tudtunk, a Bilbao pedig elutasított minden egyéb konstrukciót, még ha többet is kaptak volna érte.
Így is sokszor megvolt a lehetőség a 3-5-2-re, de Flick sosem forszírozta. Egy Dumfries igazolás rendben lenne, de nem ilyen helyzetben igazolások terén. Egy legalább 5-6 milliós fizetéssel leigazolni egy kezdő szintű jh-t egy stabil ember mögé, aki az utóbbi öt évben egyszer volt komolyabban sérült és terhelhető, totál luxus. De a holland sem vagyok biztos, hogy szívesen jönne padozni. A két szélsőnknek pedig nemhogy minőségi, de még megközelítő cseréje sincs. Ha onnan esett volna ki az egyik, akkor kb. viszlát bajnokság kupa és Bl elődöntő, ráadásul jöhetne a kezdőbe és tényleg lenne bőven variációs lehetőség, nem csak rotáció vagy sérülés esetén. Nem véletlenül első számú prioritás az a poszt.Troym írta: ↑2025.07.08. 11:32:42
A szezon legfontosabb meccsen nem voltak szélsőhátvédek, ami jelentősen hozzájárult a kieséshez, de Dumfries és Grimaldo egyúttal taktikai szabadságot adna Flicknek, mert egy 3-5-2 felállás is szóba jöhetne onnantól. A 3 khv poszton bevethetővé válna Kounde is, így 5-6 ember lenne oda, szélekre Balde / Grimaldo 50-50%ban és túloldalon Dumfries / Kounde 70-30 és a többi meccsen Kounde játszhatna középen.
Ezzel egyúttal beljebb tolnánk a kapuhoz közelebb Yamalt gólokat lőni.
Torrents még egy alapozáson sem vett részt a nagyokkal, egy európai topcsapat nem kockáztathat ekkorát, nem érdekelnek a lehetőségei, azt ki kell érdemelni először is. Flick bevállalja a fiatalokat, ha jobb mint a többiek. Először legyen jobb. (ha ez nem történne meg a szezonban és már most látható, adjuk kölcsön egy szezonra)
Szélsőhátvédnek egy olyan játékosra lenne inkább szükség, aki mindkét szélen bevethető és így még Torrents is kaphatna annyi időt, hogy kiderülhessen mit tud.
Egy Cancelo is nagyon jó lenne, de én Minguezát is nagyon szívesen látnám, ő a védelemben tényleg bárhol bevethető és magas szinten játszik, nem mellesleg bagó lenne az ára és a bére.