Diaznak nagyon nagy túlzás, hogy van egy jó szezonja, ezt inkább Paixaora mondanám, aki nem sokat mutatott eredményességben a holland bajnokság top2 csapatában, de még Brazíliában sem. Amúgy minden rosszindulat nélkül látta is valaki többet játszani azon a pár Bl meccsen kívül, illetve kisebb pletykaszinten kívül merült már fel a neve, Ennyi erővel kismillió játékos van még balszélső poszton akiket leigazolnánk. Még Doku neve is felmerült egyszer-kétszer az újságokban, ahogy Sané, Coman stb. 30-40 milliót azért kifizetni, hogy jöjjön egy tényleg zsákbamacska nem igazán elit játékos nem biztos, hogy olyan jó ötlet, főleg, hogy a kezdőbe hoznánk embert.Troym írta: ↑2025.07.09. 11:04:19
Színtiszta politika, elnökválasztás jön 2026-ban, nem futhat neki Laporta egy Grimaldo-Paixao-Rashford névsorral.
Amúgy az a rossz érzésem, hogy ma elkezdtek cikkezni, hogy Ferminért 80m körül adna a Pool, szerintem cserére készülnek, ez az egyetlen konstrukció, hogy megszerezzék Diazt.
Nekem Diaz nem több, mint egy Coutinho 2.0, Arda Tura 2.0 hatalmas hibának gondolnám odaadni érte Fermint, az a poszt túltelített, de igazából Gavi és Olmo is feláldozhatóbb lenne akkor.
Diaznak 28 évesen van egy jobb szezonja, mi meg rögtön bedőlünk neki....bezzeg tavaly, amikor Guirassy szóba került ez volt az ellenérv, holott negyed ennyibe került volna.
Távozik közben a vezető játékosmegfigyelőnk.
Barcelona's chief of scouting Paulo Araujo has left the club, and is expected to join a Premier League club.
- sport
Szerintem a noname játékosok között jó munkát végeztünk, érzékeny lesz a veszteség
Egy Diazban simán benne van még 3-4 év magas szintén, ami után még el is adható, plusz alacsony bérrel. Ez a 80 millió is nagyon beakadt itt az embereknek, a Pool először ennyit mondott, Decoék ezt röhögve visszautasították., a legutóbbi hírek szerint 70 körül mozog. Nem a szívem csücske vagy álmaim igazolása, de azért helyén kellene kezelni.
Ha nem sikerül szerintem egy Rashford kölcsön + nem kötelező vételi opció (akár fix összegű, akár opcionális) jó megoldás. Egy kicsit alul van becsülve szerintem az angol. A képességei alapján akár elit szélső lehetne ezt már azért megmutatta, ez a megcsömörlött kapcsolat a MU-val nyomhatta rá a bélyegét a teljesítményére, ami azért így sem volt rossz. Nem lehet véletlen, hogy el akarja hagyni a PL-t és tényleg ide akar jönni. Új impulzusokkal, főleg Flick alatt visszatérhet a MU-s top teljesítményéhez, amit a saját bőrünkön tapasztaltunk. Ami vele kérdéses, hogy mennyit enged a fizetéséből és abból mennyit állna a MU. Az tisztázva van, hogy alacsonyabb bérért jönne, de az összeg még elég kérdőjel.
Azt ugyanakkor nem értem, hogy miért van az a rögződés vele kapcsolatban, hogy nem cselez jól, nem tudja megbontani a védelmet. Persze nem lehet ebből messzemenő következtetéseket levonni, mert egy video, de 900 játékpercből lett összevágva és nem 1-2 szezonból, szóval valamivel mértékadóbb. Nem egy cselgép, de ebben sem elveszett
https://www.youtube.com/watch?v=IoNh9Of8uyo