A szélső hátvéd kérdést én is hasonlóan látom. Egy Dumfriest hozni 25 milliós kivásárlási árért elég luxus a jelenlegi körülményeket tekintve. Koundé betonbiztos játékos a jobb oldalon, ráadásul a legkevésbé sérülékeny játékos, a terhelést pedig teljesítmény romlás nélkül bírja. Ezekben az aspektusokban toronymagasan a legerősebb játékosunk. Grimaldo szintén nagyon jó játékos, de arra az oldalra is max. cserejátékost lenne célszerű, ráadásul a bére egyik játékosnak sem alacsony, illetve az sem egy utolsó szempont, hogy utóbbi a szezon kezdetekor már 30 éves, előbbi sem mai gyerek. Ráadásul ahogy Bence is írta Torrents lehetőségei is korlátozódnak, nem egy Gerard Martint kellene már kiszorítani a stabil csere szerepre. Egy mindkét szélen stabilan bevethető, Cancelo szerű (vagy akár a portugál) játékos jó megoldás lehetne, főleg ha tűri a padot.bence0330 írta: ↑2025.07.06. 22:32:45Hát én nagyon remélem, hogy egy Paixao szintű igazolást virítunk legalább. Egy ilyennek nem kéne nettó 8-9-et kínálni első évre semmiképp sem. A szélsőbekket is támogatom, de a baloldalt kizárólag előszezon után. Lehet, hogy tök feleslegesen hoznánk valakit a padra, ha Torrents bejön, ennyi elfecsérelni való keretünk nincs most. Egy Cancelót már támogatnék bárhová, rengeteg okból kifolyólag, jobbra nincs cserénk (felteszem Fort követi majd Torrét és alighanem Pau Victort), és annyira sok poszton nyúlt magas szintet, hogy vele kb csak előrébb leszünk, és itt is látszott, mennyire imád itt lenni, és azóta is vissza szeretne jönni, télen voltak hangok, ami szerint egészen kevés pénzért is jönne, szerintem egészen jó feltételekkel el lehetne hozni, és kevés a nála jobb játékos a posztján, főleg azok közül, akik mindkét oldalon ilyen jók.
Paixao-ról nem tudok érdemben nyilatkozni, olyan sokat nem láttam játszani, de igazából ez volt az első jó éve 25 évesen. És az a 16 szépen mutat, de mindezt a holland bajnokság top 1-2 csapatában hozta, ami azért felvet néhány kérdést, főleg annak tükrében, hogy eddig egyszámjegyű szezonokat hozott. Ha tényleg hanyagolni kellene az 5-6 gólos szélsőket ő az első akit hanyagolni kellene.
Nálam aki Nico helyett a legideálisabb igazolás az egyértelműen Doku. A védelem megbontásában hatékonyabb is, mint a spanyol, plusz a bére is minden bizonnyal jóval alacsonyabb lenne. 60 körül hozható is lehet szerintem, főleg, hogy a City vitte Marmousht, nemrég leigazolta Cherkit, de alapból nem az a klub aki ár fölött adja el a játékosokat vagy nem akar szabadulni azoktól akik nem alapemberek. Ha valamit fel lehet hozni az az eredményesség, viszont nem akármilyen játékosokkal kellene felvenni a versenyt góllövésben. (Foden-Marmoush 7-7, Savinho-Grealis 1-1 gól) Nagy kár, hogy egyelőre nem merült fel a neve, bár ami késik nem múlik. Legalábbis remélem.