Barca Igazolások

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
Troym
Llegenda del Barça

2025.07.07. 16:21:19

Ma legalább bedobtak 3 új nevet, amit hiányoltam: Nusa (Leipzig), Eliesse Ben Seghir, Magnes Akliouche (Monaco)
Én Nusát említettem is pár napja, láttam is néhány meccsen, megnézném elhozható-e, ő jó lehetne ide.
Sajnos szerintem kacsa az egész, pedig jó irány lenne.

Bármelyikre hamarabb költenék pénzt, mint akár Diazra, akár Rashfordra.
bence0330
Az Év Fórumozója 2022 & 2024

2025.07.07. 16:03:34

Messa írta:
2025.07.07. 15:34:43
...Rashford hiába jönne, és hiába lenne messze a legkönnyebb megszerezni, a pletykák szerint Flicknek nem kell, az AS legalábbis arról ír, hogy Flick szerint nem elég sokoldalú és nem eléggé önzetlen csapatjátékos. (Az előbbi felvetés mondjuk nekem wtf kategória, aki 3 poszton is tud játszani a támadó harmadban, az mi, ha nem sokoldalú?)

Leaoról most nyilatkozott Allegri, miszerint beszélt vele és a következő év kulcsjátékosának látja a Milanban. Paixaot én nem ismerem, sosem láttam játszani, de pletykák sem igen keringenek róla, csak itt a fórumon vetettétek fel páran...
Én az ilyen pletyikre mindig ilyen "oké, tegyük fel, hogy így van" elméleti szinten szólok csak hozzá, szóval ha így van, akkor sokoldalúság alatt talán inkább a skilleket érti, mint a posztot. Szerintem amiben Rashford elképesztően magas szint, az elfutni a kontrákkal, 1 embert megverni, bevarrni. Ebben nem sok jobb van nála, ha épp van önbizalma. Kisebb területeken cselezni nem annyira magas szinten tud (szemben egy Paixaoval, Leaóval, de még Diaz is elég jó ebben. És lehet, hogy pont ez a profil az, ami kellene neki.

Leao a labdával a világ egyik legjobbja a posztján, de tényleg életemben ilyen nyegle és lusta játékost nem láttam még. Nem is tudom, kihez hasonlítsam, egy sértődött, focizni nem hajlandó Balotelli ugrik be leginkább, csak nem tahó mellé. Flicktől kb élete transzformációs varázslata lett volna, ha belőle egy ide jól illő csapatjátékossá formálja. Nem lett volna lehetetlen, a németnél ilyet nem merek mondani, de nagyon-nagyon nehezen képzeltem volna el. Ha Rashforddal ilyen téren gondok vannak, akkor pláne, ő 10-szer olyan munkamorállal rendelkezik, mint a portugál.

Paixaóról voltak cikkek még tavasszal, de tényleg elhaltak. Mondjuk Leao-Diaz-Nico-Rashford kiesése után most biztos gőzerővel megy a keresgélés a picit kisebb nevek között. Viszont akkor már remélem nem 28 évest hozunk, hanem 20-25 között.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Barcaman1993
Director del Fútbol

2025.07.07. 15:55:27

Messa írta:
Annyira nem bánom, hogyha ő nem itt fog kikötni, szerintem vicc összeg a 80+ amit kérnek érte, főleg hogy mindjárt 29 éves.
Szóval Nico off, Diaz valószínűleg off, Rashford hiába jönne, és hiába lenne messze a legkönnyebb megszerezni, a pletykák szerint Flicknek nem kell, az AS legalábbis arról ír, hogy Flick szerint nem elég sokoldalú és nem eléggé önzetlen csapatjátékos. (Az előbbi felvetés mondjuk nekem wtf kategória, aki 3 poszton is tud játszani a támadó harmadban, az mi, ha nem sokoldalú?)

Leaoról most nyilatkozott Allegri, miszerint beszélt vele és a következő év kulcsjátékosának látja a Milanban. Paixaot én nem ismerem, sosem láttam játszani, de pletykák sem igen keringenek róla, csak itt a fórumon vetettétek fel páran, újabb nevek meg gyakorlatilag nincsenek is, ami azért elég nagy gáz.

Érdekes lesz, a végén még nehogy ne jöjjön senki... Deco masterclass.
Lassan jönnek a Perisic hírek. :D Csak azért ne jöjjön valaki, hogy eggyel többen legyünk, de egy valódi erősítés nem lenne rossz. Mondjuk most egy nevet se tudnék írni, aki tényleg erősítés lenne és a mi pénztárcánkkal is megfizethető.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

soadroli írta:
2025.07.07. 14:13:24
From Germany, there is talk of a verbal agreement reached between Luis Diaz and Bayern Munich. @mundodeportivo
Annyira nem bánom, hogyha ő nem itt fog kikötni, szerintem vicc összeg a 80+ amit kérnek érte, főleg hogy mindjárt 29 éves.
Szóval Nico off, Diaz valószínűleg off, Rashford hiába jönne, és hiába lenne messze a legkönnyebb megszerezni, a pletykák szerint Flicknek nem kell, az AS legalábbis arról ír, hogy Flick szerint nem elég sokoldalú és nem eléggé önzetlen csapatjátékos. (Az előbbi felvetés mondjuk nekem wtf kategória, aki 3 poszton is tud játszani a támadó harmadban, az mi, ha nem sokoldalú?)

Leaoról most nyilatkozott Allegri, miszerint beszélt vele és a következő év kulcsjátékosának látja a Milanban. Paixaot én nem ismerem, sosem láttam játszani, de pletykák sem igen keringenek róla, csak itt a fórumon vetettétek fel páran, újabb nevek meg gyakorlatilag nincsenek is, ami azért elég nagy gáz.

Érdekes lesz, a végén még nehogy ne jöjjön senki... Deco masterclass.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
soadroli
Llegenda del Barça

2025.07.07. 14:13:24

From Germany, there is talk of a verbal agreement reached between Luis Diaz and Bayern Munich. @mundodeportivo
Kép
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2025.07.07. 12:44:06

FcBarcelona1 írta:
2025.07.06. 17:13:43
Szerintem nem rossz ez a Torre üzlet. Amikor leigazoltuk, többet vártam ennél, kb. mint Fermintől. Fermin beváltotta a várakozást, Torre nem(Gironaban sem).
1 év maradt a szerződéséből, itt ha lesz szélső igazolás, még ennyit sem játszana. Védekezésben súlytalannak látom, előrefelé Fermin jobb, Raphinharól (tkp), Olmoról nem is beszélve. Azért bízom benne, hogy felépíti magát, és ha viszi egy PL csapat 20-30 millióért, akkor a fele a Barcaé. Ha nem, akkor kb. ennyit is ér.
Baromira jól játszott minden alkalommal, amikor lehetőséget kapott. Gólok, gólpasszok, fineszes megoldások, jó pontrúgások. Nem tudom ennél többet mit tehetett volna. Védekezésben lehet, hogy súlytalan, ezt én nem figyeltem. Sajnálom, hogy Flick nem hozott ki belőle többet, illetve hogy nem kapott lehetőséget, én egy nagyon tehetséges játékosnak tartom. Remélem megtalálja a számításait.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
FCBsteve
Entrenador del Barça

2025.07.07. 12:01:27

Faramuci69 írta:
2025.07.07. 05:45:22
Most komolyan, meddig maradhat Deco? Számomra felháborító amit csinál, azaz nem csinál. Szerintem Nico nem lehet egy zseni, azt csinálja, amit az ügynöke, a családja mond neki. Az már Deco feladata lett volna, hogy az ügynökével tárgyaljon, de teljesen hülyére vették. Diazt erőltetni óriási hiba. Egyrészt Jota miatt, de az ára sem lenne kedvezményes. Rashford egyszerűen nem való ide. Persze mindig jöhet valami csoda, de nálam ő mentálisan nem Barca szint, nem megfelelő profil. Eddig egy kapust tudott kivásárolni. Nagyon nagyon hiányzik Alemani. Sajnos mindez rányomja a bélyegét Laportara is. Nem mindegy kikkel veszi körül magát.
Ebben a cikkben eléggé jól leírják a háttérfolyamatot...
https://barcauniversal.com/barcelona-go ... l-refusal/

Nyilván, ez is egy (újabb) cikk, de eléggé egybevág a történtekkel és reális magyarázatnak tűnik.

Mindenki értékelje ezek után a klub (ill. Deco és mások) ténykedését...
Troym
Llegenda del Barça

2025.07.07. 11:43:42

MAJOR BREAKING: Luis Diaz has agreed personal terms with Bayern Munich.
cfbayern

Szerintem ott fog kikötni, főleg Musiala kidőlése után.
fanbarca
Entrenador del Barça

2025.07.07. 06:43:33

tomiie6 írta:
2025.07.06. 15:47:59
Péntek óta van egy olyan kósza gondolatom, hogy az mennyire valószínűtlen, mégse tartom teljesen elképzelhetetlennek, hogy Nicóval azért hosszabbítottak, hogy végül több pénzért engedjék el, viszont úgy kivásárlási ár alatt vihesse a Barca, amivel FFP szempontból ők is nyernének.
Nem lett volna ez az “érzelmes” bejelentő-videó. Meg amúgy ezt a kivásárlási ár megnövelése nélkül is meg tudták volna oldani. Ez a sztori lezárult.

Ebből Rashford lesz, ami valószínűleg nem lesz bombaigazolás, de leszerepelni sem fog. Ha közben villog Virgili is, valamire juthatunk.
més que un club
Faramuci69
Jugador del Barça

2025.07.07. 05:45:22

Most komolyan, meddig maradhat Deco? Számomra felháborító amit csinál, azaz nem csinál. Szerintem Nico nem lehet egy zseni, azt csinálja, amit az ügynöke, a családja mond neki. Az már Deco feladata lett volna, hogy az ügynökével tárgyaljon, de teljesen hülyére vették. Diazt erőltetni óriási hiba. Egyrészt Jota miatt, de az ára sem lenne kedvezményes. Rashford egyszerűen nem való ide. Persze mindig jöhet valami csoda, de nálam ő mentálisan nem Barca szint, nem megfelelő profil. Eddig egy kapust tudott kivásárolni. Nagyon nagyon hiányzik Alemani. Sajnos mindez rányomja a bélyegét Laportara is. Nem mindegy kikkel veszi körül magát.
gránit
Director del Fútbol

2025.07.07. 02:02:31

Nem hiszem, hogy jönne Diaz, nagyon drága mulatság lenne. Szerintem semmi magyarázkodnivaló nincs azon, hogy nem ment el Jota temetésére. Nem családtag, nem volt ő senkije, hogy el kellett volna rá mennie. A sportban a játékosok jönnek-mennek, hol ebben, hol abban az országban játszanak, nem is kell úgy tenni vagy azt színlelni, mintha összekötné őket bármi is. Ahogy azt sem értettem, miért lenne kötelező a Barca részéről ezzel foglalkozni. Nap mint nap emberek milliói halnak meg, miért éppen róla kéne megemlékeznünk, és nem Gipsz Jakaból vagy Kis Pistáról, akik még lehet, hogy drukkoltak is a Barcának? Nem kötelező megjátszani a gyászt, ha egyszer nem érintette meg az embert. Nem kell emiatt szerintem sem neki, sem Szoboszlainak magyarázkodnia, ahogy azt sem hinném, hogy ez azt jelentené, hogy ez azt jelentené, hogy nem játszanak többet a Liverpoolban.

EasyZilt írta:
2025.07.06. 22:43:37
egyébként tudom megköveznek de Messit mindenképp vissza hoznám akár kölcsönbe fél évre vagy egy évre.
Búcsúmeccset érdemelne, és ne felejtsük el azt a media és marketing bevételt amit kapnánk.
Én biztos nem kövezlek meg, egyáltalán nem tartom rossz ötletnek. Az MLS-ben tavaszi-őszi szezon van, december 31-én jár le a szerződése. Így nyáron biztosan nem jön, de tavaszra jöhet egy visszatérés, neki is szüksége lesz még fél év játékra valahol, hogy a világbajnokságig edzésben tartsa magát. Lehet, hogy már visszalassult az MLS szintjére, legfeljebb nem sokat játszana. Amúgy is max kiegészítő szerepkörre jönne, de 20-30 percekre beugrani, lehet, hogy még mindig parádés lenne. A tavaszi BL-menetelésban lehet, hogy tudna még adni a csapatnak.
EasyZilt írta:
Torres,Yamal,Raphinha,és Akár Olmo is tud szélen játszani
Én sem látom annyira fontosnak ezt a támadószélső posztot, bár Paixaónak örülnék. De szerintem sem létszükséglet. Ha a középhátvédposzton 2 posztra azt mondjuk, hogy 4 ember elég, akkor ez itt is érvényes kell, hogy legyen. Szerintem nem akkora prioritás, az igazi prioritás a kapusposzt volt, joggal.
EasyZilt
Barça B

Én örülök hogy végülis, nem sikerült Nico W. szerődtetése.
Torres,Yamal,Raphinha,és Akár Olmo is tud szélen játszani,az akadémia pedig ontja a tehetséges játékosokat.Mondom ezt azért mert az anyagi helyzetünk csak kezd stabilizálódni és Nico W. egyébként sem egy nagy eresztés inkább hype.
Sziveseben adtam volna azokat a játék percenként inkább Fatinak,mint hogy elköltsek közel 50millát.

hiány poszt talán 9es poszton lehetne ahol szerintem mostani ár értéke miatt érdemes lenne Nunezen elgondolkodni Lewa mögé .Jobban feküdne neki a spanyol foci és a nyelv meg a légkör.

talan a védelemben is lehetne mit javítani de én még mindig azt mondom hogy előbb teszteljük a fiatalokat (eddig bejött ) és még egy idényt inkább spóroljunk ezzel a kerettel simán lehet blt és bajnokságot nyerni egy jó rotációs tervvel, és támaszkodva az utánpótlásra.

egyébként tudom megköveznek de Messit mindenképp vissza hoznám akár kölcsönbe fél évre vagy egy évre.
Búcsúmeccset érdemelne, és ne felejtsük el azt a media és marketing bevételt amit kapnánk.
bence0330
Az Év Fórumozója 2022 & 2024

2025.07.06. 22:32:45

Hát én nagyon remélem, hogy egy Paixao szintű igazolást virítunk legalább. Egy ilyennek nem kéne nettó 8-9-et kínálni első évre semmiképp sem. A szélsőbekket is támogatom, de a baloldalt kizárólag előszezon után. Lehet, hogy tök feleslegesen hoznánk valakit a padra, ha Torrents bejön, ennyi elfecsérelni való keretünk nincs most. Egy Cancelót már támogatnék bárhová, rengeteg okból kifolyólag, jobbra nincs cserénk (felteszem Fort követi majd Torrét és alighanem Pau Victort), és annyira sok poszton nyúlt magas szintet, hogy vele kb csak előrébb leszünk, és itt is látszott, mennyire imád itt lenni, és azóta is vissza szeretne jönni, télen voltak hangok, ami szerint egészen kevés pénzért is jönne, szerintem egészen jó feltételekkel el lehetne hozni, és kevés a nála jobb játékos a posztján, főleg azok közül, akik mindkét oldalon ilyen jók.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Troym
Llegenda del Barça

2025.07.06. 22:24:31

Nem fog jönni Diaz.
Nem tudtuk volna megvenni és regisztrálni Nicot és Diaz hasonló árkategória, kicsit más konstrukció, mert nem 60 millió kivásárlás, hanem 80 igazolás, de még 4 évre is 35-40 milliós teher.

Nekem egyértelműen úgy tűnik, hogy az idei Rashford a 2 évvel ezelőtti Felix. Jönnek-mennek a nevek és augusztus 31-én valami nyakatekert kölcsönnel majd idekerül és örülnek majd a szurkolók, hogy legalább jött valaki. Még az is lehet, hogy maga Cancelo is megint idekerül utolsó nap valami kölcsönnel és akkor már szinte tapsvihar lesz, mert addigra jönnek a kétségbeesett vélemények, ha Garcia és Roney érkezik összesen.
Troym
Llegenda del Barça

2025.07.06. 19:23:03

gránit írta:
2025.07.06. 18:24:49
A Williams-témán meg kár tovább rágódni, nem akar idejönni, szerintem engedjük el.
Szerintem nem is akart eleve, akkor jött volna 2 éve, vagy tavaly.
Az ügynöke látott lehetőséget 2 év alatt 2 fizetésemelésre, megjátszotta mindkettőt, Deco meg asszisztált.
Szerintem ez nem ment volna Alemanyval, egyszer lehet őt is megvezetik, idén már bőven hozta volna valamelyik nagy potenciálú szélsőt és fel sem merülhetett volna a téma.
gránit
Director del Fútbol

2025.07.06. 18:24:49

FcBarcelona1 írta:
a Barca jelenleg betartja az 1:1-es szabályt, és januári belépése óta ott is maradt.
Ezt egyelőre csak a mi oldalunkról hallani. Hivatalos megerősítést én még nem láttam arról, hogy 1:1-ben lennénk. Januárban sem tűnt úgy, hogy abban lennénk, amikor Olmo és PV regisztrációját kellett kiizzadni. A Williams-témán meg kár tovább rágódni, nem akar idejönni, szerintem engedjük el.
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

Szerintem nem rossz ez a Torre üzlet. Amikor leigazoltuk, többet vártam ennél, kb. mint Fermintől. Fermin beváltotta a várakozást, Torre nem(Gironaban sem).
1 év maradt a szerződéséből, itt ha lesz szélső igazolás, még ennyit sem játszana. Védekezésben súlytalannak látom, előrefelé Fermin jobb, Raphinharól (tkp), Olmoról nem is beszélve. Azért bízom benne, hogy felépíti magát, és ha viszi egy PL csapat 20-30 millióért, akkor a fele a Barcaé. Ha nem, akkor kb. ennyit is ér.
Gondolom Pau Victor lesz a következő, valószínűleg hasonló konstrukcióban, az MD szerint 8 csapat is érdeklődik iránta, benne többet látok, jó lenne ha a Betisbe menne visszavásárlási + 50% továbbértékesítéssel.

Számomra is aggasztó, hogy csak az a 2 név pörög állandóan, Rashford, Luis (néha Leao). Régen pedig Paixao-t és Zaragoza-t is figyeltük, utóbbi lehet a Celtához megy kölcsönbe, a Bayern 15 körül vette, ennyiért talán nekünk is jó lehetne, nagyon jól cselez, igaz nem túl szimpatikus, de van benne lehetőség, akkor 60 millióba még 2 posztra beleférne az erősítés.
Nálam Grimaldo kihagyhatatlan, ha tényleg 18 az ára. Ő tuti jönni akar, támadóként is jó lehet a rotációban, akár a kp-n is.
Akkor talán beleférne egy vkp-s tehetség is.
Kicsit elszabadultak az árak, azt olvasom Malick Fofana-ért 60-at, kérnek.
Szerk egy vélemény(Google fordítóval), elnézést a hosszú kommentért:
✍🏻 Miguel Galan:

Javier Tebas a legnagyobb ártalom a Barcának.

Tebas a nyilvános nyilatkozataival és a felelősségével járó titoktartási kötelezettségek megszegésével kárt tett Barçában.

Konkrétan nem csak a később törölt sajtóközleményeken keresztül tárta fel a klub pénzügyi helyzetét, hanem a Nico Williams-ügylet körül zajló vita közepette az Athletic Clubbal is megbeszéléseket tartott, ahol állítólag bizalmas információkkal látta el őket a Barça pénzügyi helyzetéről és az 1:1-esről szabály.

Ezek az intézkedések egyértelműen megsértik a La Liga elnöki tisztségéhez kötődő hűség- és titoktartási kötelezettségeket. Nico Williams ügynökének bizalmát is negatívan befolyásolták, aki ennek eredményeképpen egy elfogadhatatlan elengedési záradékot próbált kérni. Egy ilyen záradék elfogadása veszélyeztethette volna a klub pénzügyi stabilitását, sőt hűtlen kezelésnek is tekinthető, ha Joan Laporta elnök aláírta volna.

A La Liga elnökének, Javier Tebas akciói ráadásul hátráltatták a liga fejlődését és piaci értékét. Nico Williams Lamine Yamal melletti jelenléte jelentősen növelte volna a La Liga vonzerejét mind sport, mind közvetítés szempontjából, növelve a rajongói érdeklődést, a médiabevételt és a liga nemzetközi hírnevét.

Egy másik megjegyzés, hogy az UEFA 15 millió eurós pénzbírságot szabott ki Barcelonára, nem sportszankciót, mint ahogy néhány média beszámolt (amit egy korábbi tweetben már előre jeleztem), például pontlevonást.

Javier Tebasnak meg kellett volna védenie a spanyol klubokat az UEFA-val szemben, és szükség esetén magasabb hatóságokhoz terjesztenie az ügyet.

Az FC Barcelonát a közigazgatási és alkotmányjogban is elismert jogos bizalom elve védi, amely garantálja a jóhiszeműséget olyan köz- vagy szabályozó szervek, mint a La Liga és a spanyol labdarúgó-szövetség, amelyek korábban jóváhagyták a klub által használt pénzügyi „karokat”.

Nincs értelme, hogy a La Liga és a Spanyol Szövetség jóváhagyja ezeket a műveleteket, majd az UEFA megbüntesse a klubot valamiért, amit a saját beosztott intézményei már jóváhagytak. Ez a helyzet sérti az európai törvényi és bírósági döntések által fenntartott következetesség és jogos bizalom elvét, amelyek megvédik a klubokat az ilyen intézkedéseket korábban érvényesítő intézmények által kibocsátott ellentmondásos büntetésektől.

Tebasnak inkább arra kellene koncentrálnia, hogy megvédje klubjait az UEFA előtt, ahelyett, hogy kiszivárogtatná a pénzügyi adataikat, a klubvilágbajnokság miatt panaszkodna, vagy folytatná a Real Madriddal és Florentino Pérezzel folytatott vitáját

Mint már korábban is mondtam, Tebas, Villar és Rubiales új változata lett, és már nem alkalmas arra, hogy a La Liga elnökként maradjon.

Egyébként megismétlem: a Barca jelenleg betartja az 1:1-es szabályt, és januári belépése óta ott is maradt. Mindent a közigazgatási törvények szerint csinálták.

Ha pedig a Barça és elnöke nem tesz feljelentést a La Liga elnök ellen, akkor mindent megérdemelnek, ami velük történik. Reakcióhiányuk csak ront a helyzeten, és lehetővé teszi Javier Tebasnak, hogy folytassa visszaéléseit és önkényes döntéseit a klub ellen.
Troym
Llegenda del Barça

2025.07.06. 15:48:46

gránit írta:
2025.07.06. 14:54:53
Amit nem értek, hogy új nevek szinte sosem bukkannak fel, mindig ugyanaz az 5 név kering a klub körül, mint ahol semmiféle játékosfigyelés nem folyik, kizárólag a B csapat részére.

Évekig Bernardo Silva, Felix most Diaz, Leao, Rashford. Ez azért fura, mert még ha nincs kedv, tudás, akarat jobban körülnézni a piacokon, akkor is akár a klub körül legyeskedő 2 sztárügynöknek vannak további ügyfelei:
pl Mendes az ügyöke Barcolának, Zahavi meg mondjuk Nkunkunak.
tomiie6
Barça C

2025.07.06. 15:47:59

Péntek óta van egy olyan kósza gondolatom, hogy az mennyire valószínűtlen, mégse tartom teljesen elképzelhetetlennek, hogy Nicóval azért hosszabbítottak, hogy végül több pénzért engedjék el, viszont úgy kivásárlási ár alatt vihesse a Barca, amivel FFP szempontból ők is nyernének.
gránit
Director del Fútbol

2025.07.06. 15:17:08

Troym írta:
2025.07.06. 15:08:42
gránit írta:
Na most már azért valaki jöhetne is, mert eddig több a távozó, mint az érkező, pedig már az előző szezonban is a rövid keret miatt panaszkodtunk.
Ilyenre gondolnál?

Barça have been informed that AC Milan would accept €70m + some variables for Rafael Leao.
Sport

80 millióért újabb támadó jelölt, mert közben Dumfries is kuka, de Mendes újabb csemetéje képbe kerül.
Köszörgöm, ne :mrgreen: Láttam az EB-n a palit, két meccsen két sárga lapot kapott színészkedésért. :mrgreen: Elképesztően súlytalan, nála még Nico Williams is több gólt lő. Már csak azért is örülnék Dumfries-nek, mert akkor leállnánk ezekket az 5-8 gólos támadószélsőkkel. Még a végén visszasírom a Nico Williams-sagát, mert még annál is nagyobb őrültségeket ötlenek ki odafent.
Troym
Llegenda del Barça

2025.07.06. 15:08:42

gránit írta:
Na most már azért valaki jöhetne is, mert eddig több a távozó, mint az érkező, pedig már az előző szezonban is a rövid keret miatt panaszkodtunk.
Ilyenre gondolnál?

Barça have been informed that AC Milan would accept €70m + some variables for Rafael Leao.
Sport

80 millióért újabb támadó jelölt, mert közben Dumfries is kuka, de Mendes újabb csemetéje képbe kerül.
gránit
Director del Fútbol

Sajnálom Torrét, jó játékos. Flick nem szeret rotálni, ennek ő sajnos az áldozatául esett.

Az 5 millió eurót nagyon keveslem. Semmilyen alkupozícióban nem volt a Mallorca, nem volt közelező eladnunk Torrét. Ha nem adnak érte minimum 15 millió eurót, akkor köszönjük szépen az érdeklődést, további szép napot kívánunk. Még mindig nem tudunk üzletet kötni.

https://www.barcablaugranes.com/2025/7/ ... -on-clause
Alcantara
Director del Fútbol

2025.07.06. 13:19:03

Tőle akkor elköszöntünk, gyanítom véglegesen. Mindenesetre jó üzletet kötöttünk, főleg, ha felépíti magát.

https://www.mundodeportivo.com/futbol/f ... rrado.html
Troym
Llegenda del Barça

2025.07.05. 18:37:19

gránit írta:
2025.07.05. 15:34:06
Ha igaz, hogy a Liga anyagi helyzettől függetlenül 2 ingyenes és egy fizetős igazolást enged a csapatoknak
Ha ezek a keretek, akkor elég szűkösek azóta a lehetőségek, az ingyenes igazolások nagy része talált csapatot, de a Garcia - fizetős, Tadic-ingyenes, Luuk de Jong - ingyenes / Semedo ingyenes beleférne, hozzáteszem furcsállnám, ha szerdán még 80 milliós igazolást tervezünk, 60+10+aláírási pénz, ma meg 0 pesetánk van, szerintem valamennyinek lennie kell, csak mondjuk nem 80 milliónyi keret, hanem 60.
Rdinho10
Capitá del Barça

2025.07.05. 16:35:50

Sztem jovore vagy 2 ev mulva itt fog jatszani Nico.Kifizetjuk 8reszletbe es ennyi(ezert nem irt ala inkabb a Bayernbe).passzolt volna ide, kar erte es teljesen megertem…hogyan jonne ide,ha meg regisztralni sem biztos, h tudjuk?! Olmo azert jott barmilyen aron mert sehova nem kellett,ahogy tokeletesen igazolta iden,h miert nem…
Válasz küldése