Barca Igazolások

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
Baltazar
Barça B

2025.07.05. 12:15:29

Endrick?
soadroli
Llegenda del Barça

2025.07.05. 11:34:29

Flick does not want Rashford and prefers a player with more versatility, leadership, and selflessness in his game, qualities he sees in Luis Díaz, who also brings valuable experience that would benefit the young players in the squad.
Díaz is considered a difficult target, especially since Liverpool has shown no clear intention to sell him, but Barça is betting on time and pressure from the player himself to make the deal happen before the end of the transfer window. [Diario AS]
Kép
Rinku
Director del Fútbol

2025.07.05. 11:22:39

Asensi írta:
2025.07.04. 22:59:27
Valamelyik streaming szolgáltatónál ment egy sorozat az előző évi La Liga szezonról. (Amelyikben a Girona szárnyalt) Abban elsősorban nem a Real és a Barca szerepelt. Bemutattak olyan klubokat, akik az életükért küzdöttek (a kiesés ellen), Sevilla, Vigo, és az "északi" rangadót is bemutatták a Sociedat ás a Bilbao vetélkedését. Itt mondták el, hogy a Bilbao csak baszk vagy bilbaoi születésű játékosokat foglalkoztat. minden tiszteletem érte. De ez azt is jelenti, hogy ha tőlük elmegy valaki, az óriási érvágás a klubnak. nem tudnak pl.Nico-hoz hasonló baszk játékost leakasztani a szögről, márpedig ott a szűk keret miatt úgy élnek mintha testvérek lennének. A távozás egymás elárulása. Nem is tudom kinek a fejében született meg a gondolat, hogy egy bilbaoi játékost igazolunk. Nem azért haragszom Nico-ra, hogy nem igazolt ide, hanem azért, mert hitegetett.
<off, ha megengedik a modok> Azért ez a nagy baszkozás is eléggé megvan kopva, gyakorlatilag, ha a négy dédnagyanyád egyike baszk volt, mehetsz játszani. Függetlenül attól, hogy már a nagyapád is pl. argentín, ahogy te is. Minden kiskaput megnéznek, a lehető leggyengébb fonálra is ráakaszkodik a Bilbao, csak hogy mehessen a veretés a baszk vérre. De valójában annyira baszk már az egész, amennyire nemzethy a magyar válogatott is. Talán az NS-en volt egy cikk még tavaly-tavalyelőtt, és kifejezetten nevetséges volt, hogy hogy van a baszk nacionalizmus összetákolva a Bilbao-szintjén, a 2020-as évekre. Olyan "kicsit sárga, kicsit savanyú, de a miénk". Most nem tudom megkeresni, de tuti ott volt, ha valakinek van ideje rá. </off>
Football, bloody hell. /SAF/
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2025.07.05. 09:10:50

na hálisten még hamar lezárult ez a szánalmas Nico hajhászás. jó játékos, lett is volna helye itt, de ez az óriási beleszerelmesedés és beszűkülés az ő megszerzésére full indokolatlan, egyrészt bőven van más opció a piacon egy normális scoutinggal, másrészt amit erőltetni kell, azt nem kell erőltetni - soha nem lett még jó vége ezeknek a vért izzadós, nagy nehezen idecibáltunk vkit igazolásoknak. úgyhogy én örülök, hogy ez július elején befejeződött, léphetünk is tovább rajta, neki meg sok sikert a bilbaoban. annyiban azért maradhatunk, hogy nem a kövi Ronaldinhoról maradtunk le...
Troym
Llegenda del Barça

2025.07.05. 08:58:13

Asensi írta:
Itt mondták el, hogy a Bilbao csak baszk vagy bilbaoi születésű játékosokat foglalkoztat. minden tiszteletem érte. De ez azt is jelenti, hogy ha tőlük elmegy valaki, az óriási érvágás a klubnak. nem tudnak pl.Nico-hoz hasonló baszk játékost leakasztani a szögről, márpedig ott a szűk keret miatt úgy élnek mintha testvérek lennének. A távozás egymás elárulása. Nem is tudom kinek a fejében született meg a gondolat, hogy egy bilbaoi játékost igazolunk.
Egyrészt maga a tény köztudott, hogy baszk származású játékosai vannak csak a Bilbaonak, másrészt felesleges nagy magyarázatokat keresni, harmadrészt meg sajnálni őket. (Amúgy Inigo , Ezquerro, vagy Zubizarreta is onnan jött.)
A Bilbao abban a kisebb tóban kb olyan, mint a Bayern és lerabolja az összes többi baszk csapatot, ezért indult el a Sociedad légiósokkal a 70-80as években, de kb az Eibar, Osasuna, Alavezt minden évben lerabolják és ingyen viszik a legjobbjaikat, időnként magát a Sociedadot is.

De itt simán Nico úgy döntött ott marad több pénzért, ennyi. Szerintem ezzel sokat nem veszítettünk, vannak más lehetőségek is a piacon, csak annyit remélek, hogy legalább annyit tanulnak Laportáék, hogy felidézik Cruyff mondatait, hogy akinek szemernyi kétsége van, hogy jöjjön-e, az ne jöjjön. A tavalyi cirkusz után kár volt egyáltalán belekezdeni ebbe.
Alcantara
Director del Fútbol

2025.07.05. 08:12:13

Alcantara írta:
2025.06.30. 15:31:59
Saját véleményem szerint hagyni kell a gyereket a Bilbaoban játszani.
Azt az évi 3-4 gólt bárki megrúgja helyette.
Amikor ingyen jöhetett volna gyorsan aláírt pár évet, majd most egyéb is kell neki a 6 éves szerződésen kívül. Remélem nem jön ide, nekem egyébként sem szimpatikus ez a hozzuk ide Yamal haverját igazolás.
Olyan jöjjön, aki elfogadja a klub feltételeit és megszakad a Barca mezben.
Sosem idéztem még magamat itt, de ezt kb. másfél hete írtam, aktuálisabb, mint gondoltam.

Nekem pedig ez az elvárásom egy játékostól, többek között ezért imádom őt.

https://www.mundodeportivo.com/futbol/f ... liams.html
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2025.07.05. 06:24:00

Asensi írta:
Azért ne kezdjük el sajnálni őket. Nekem mindig szimpatikusak voltak, de amit 1-2 éve tolnak az túlmegy minden határon, és ez megfelel Tebasnak, mert ilyenek tartják hatalmon.
Bilbaoban alacsonyabb az adózás, volt gazdasági vezetőnk szerint 40%-al több lett volna az adó.
https://www.soyfutbol.com/en/news/Ex-Ba ... -0025.html
Így is 10 millió nettót fognak kifizetni 1 játékosra.
Náluk 120+ a bevétel, bérsapka 105, azaz bevétel majdnem 90%-a
Nálunk 900+ bevétel, bérsapka 460 millió, azaz kb. bevétel 50% És ez a januárban meghirdetett 1/1 állás alatt
Szóval vicces a csapatok nagy küzdelme az egyenlőségért.
Asensi
Jugador del Barça

Valamelyik streaming szolgáltatónál ment egy sorozat az előző évi La Liga szezonról. (Amelyikben a Girona szárnyalt) Abban elsősorban nem a Real és a Barca szerepelt. Bemutattak olyan klubokat, akik az életükért küzdöttek (a kiesés ellen), Sevilla, Vigo, és az "északi" rangadót is bemutatták a Sociedat ás a Bilbao vetélkedését. Itt mondták el, hogy a Bilbao csak baszk vagy bilbaoi születésű játékosokat foglalkoztat. minden tiszteletem érte. De ez azt is jelenti, hogy ha tőlük elmegy valaki, az óriási érvágás a klubnak. nem tudnak pl.Nico-hoz hasonló baszk játékost leakasztani a szögről, márpedig ott a szűk keret miatt úgy élnek mintha testvérek lennének. A távozás egymás elárulása. Nem is tudom kinek a fejében született meg a gondolat, hogy egy bilbaoi játékost igazolunk. Nem azért haragszom Nico-ra, hogy nem igazolt ide, hanem azért, mert hitegetett.
gránit
Director del Fútbol

2025.07.04. 19:17:02

Messa írta:
2025.07.04. 18:36:27
bármiben fogadok veled hogy Laporta alatt ő nem fog nálunk játszani.
Azt én tudom, hogy nem fog itt játszani :mrgreen: Még csak pezsgőt sem bontok a jó hírre, hogy nem jön, mert tudtam, tudtuk eddig is. Ezerszer elmondta, hogy a Bilbao az élete klubja, sokadszorra hosszabbít velük, kikosarazva patinás klubokat. Én abban vagyok biztos, hogy ennek ellenére időről időre fel fog merülni a neve, ahogy most is felmerült, pedig már idén is megmondta, hogy nem bánta meg, hogy beintett a Barcelonának. Ennek ellenére ezen a nyáron is téma volt, és szerintem lesz is. Nico Williams leigazolása sokak álma, a klub pedig tenni fog ennek az álomnak az illúziójáért.

Partey-ért nagy kár, erős középpályánk lehetett volna vele és Pedrivel.
bence0330
Az Év Fórumozója 2022 & 2024

2025.07.04. 18:40:03

Ennek így örülök, hogy kiderült, nyilván nem akarok belemenni egy ilyen túlzó Barca-identitásba, de azért itt most tényleg csak az focizzon, aki komolyan gondolja. Lesznek majd szebb idők, amikor belefér egy igazi zsoldos is, jelenleg szerintem nemigen. Ha valaki nem hajlandó 1-2 hetet várni a döntéssel, az ne jöjjön. A hosszabbítás tényleg világ vicce, mikor eleve 30-ban járt le (nyilván a kivásárlási ár emelése volt az ok, nem ez). Ha az lett volna a vége, hogy nem tudunk garanciát adni, akkor még jövőre szóba jöhetett volna, de ez most tényleg inkább volt egy elhatárolódás.

Nem kételkedem, hogy nagyon jó lett volna ide, de ha nem, hát nem. Csak találjunk jó alternatívát, vannak azért opciók. Diazt meg az ismert körülmények miatt tényleg el kéne felejteni.

MÁS

Azt hiszem, nem egy váratlan hír, Torre már szinte biztos távozik. Az Ajax érdeklődött iránta, akiket visszautasított ( :shock: ), helyette nagy valószínűséggel a Mallorca lesz a befutó. (Moretto, és Mundo).

A hírekben nem szerepelt, milyen konstrukcióban távozna, de lehet, hogy ott visszavásárlásival sem fognak bajlódni, szerintem ez a Flick-Torre híd felégett. Gondolom pár milliót kapunk érte, majd kiderül, ha tényleg összejön.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2025.07.04. 18:36:27

gránit írta:
2025.07.04. 18:25:11
Messa írta:
2025.07.04. 18:19:21
100%-ig biztos vagyok benne, hogy amíg Laporta az elnök, fel sem fog többé vetődni. Elvileg most is azért merült fel újra, mert kezdeményezte az ügynöke a kapcsolatfelvételt Decoval, mondván most tényleg jönni akar...
Én meg 100%-ig biztos vagyok benne, hogy folytatódni fog ez a szappanopera. Legkésőbb jövőre ugyanúgy bedobják, hogy most aztán tényleg jönni akar. Idén is lenyilatkozta, hogy nem bánta meg a tavalyi döntését, mégis folytatódott a sztori. Még augusztusban is bőven jöhetnek olyan "hírek", hogy meggondolta magát. Az újságírók ilyenek. A klikkekre mennek.
Az egy dolog hogy milyenek az újságírók, bármiben fogadok veled hogy Laporta alatt ő nem fog nálunk játszani. Egyáltalán nem reális. 100 millás kivásárlási ár, nagyobb fizetés mint amit mi adtunk volna neki, 2035-ig (32 éves koráig!!!) szerződés... Másodszor köp arcon minket. Tényleg, bármiben fogadni merek hogy ő itt nem lesz többé opció.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
baas11
Entrenador del Barça

2025.07.04. 18:34:28

Szerintem meg nyaralás utan takarodjin visssza bilbaoba küzdeni az EL indulasért …
"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco
gránit
Director del Fútbol

2025.07.04. 18:25:11

Messa írta:
100%-ig biztos vagyok benne, hogy amíg Laporta az elnök, fel sem fog többé vetődni. Elvileg most is azért merült fel újra, mert kezdeményezte az ügynöke a kapcsolatfelvételt Decoval, mondván most tényleg jönni akar...
Én meg 100%-ig biztos vagyok benne, hogy folytatódni fog ez a szappanopera. Legkésőbb jövőre ugyanúgy bedobják, hogy most aztán tényleg jönni akar. Idén is lenyilatkozta, hogy nem bánta meg a tavalyi döntését, mégis folytatódott a sztori. Még augusztusban is bőven jöhetnek olyan "hírek", hogy meggondolta magát. Az újságírók ilyenek. A klikkekre mennek.
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

gránit írta:
2025.07.04. 18:16:13
Persze, elő fog ez jönni minden évben. Azért sem gondolom ezt arcvesztésként Laporta részéről, hogy egy minket már milliószor kikosarazó játékosnak pitiznek, mert hatalmas rajta a nyomás, neki bizonyítania kell, hogy mindent megtesz, amit a nép akar. Jövőre ugyanúgy elő fog jönni ez a Williams-sztori (sőt, azon sem lepődnék meg, ha ezen a nyáron is folytatódna a saga, hogy a vadonatúj szerződésébl kivásároljuk), az embereknek valamiért megtetszett ez a történet, Laportának meg fel kell mutatnia valamit, még ha minden évben ki is kosaraz minket.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
gránit
Director del Fútbol

2025.07.04. 18:16:13

Peter írta:
2025.07.04. 18:03:12
Yamal és a szurkolói álom, amit egy csöppet a klubnak is jólesik táplálni, nem jön nekik rosszul az álmodozásra késztetés, hogy hű legyek Laporta szavaihoz.
Persze, elő fog ez jönni minden évben. Azért sem gondolom ezt arcvesztésnek Laporta részéről, hogy egy minket már milliószor kikosarazó játékosnak pitizik, mert hatalmas rajta a nyomás, neki bizonyítania kell, hogy mindent megtesz, amit a nép akar. Jövőre ugyanúgy elő fog jönni ez a Williams-sztori (sőt, azon sem lepődnék meg, ha ezen a nyáron is folytatódna a saga, hogy a vadonatúj szerződéséből kivásároljuk, követelni fogják Laportától minden rendezvényen), az embereknek valamiért megtetszett ez a történet, Laportának meg fel kell mutatnia valamit, még ha minden évben ki is kosaraz minket.

Amúgy voltak játékosok, akik egész pályafutásukat életük klubjában játszották le, nem olyan meglepő ez. Bilbaóban hatamas sztár. Az EB-t már megnyerte, minden esélye megvan a VB-re is, vannak, akiknek ez a fontos, a klubsikerek kevésbé. EB-győztesként, VB-győztesként, rengeteg pénzzel miért is panaszkodna? Sokszor elmondta, hogy Bilbaóban akar játszani, nem bánta meg tavaly sem, hogy nemet mondott a Barcelonának, csak annyira megszerettük, hogy nem hiszünk neki :mrgreen:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gránit 2025.07.04. 18:19:53-kor.
Cseri
Entrenador del Barça

2025.07.04. 18:06:57

Partey-t éppen nemi erőszakkal vádolják a BBC szerint,így valószínűleg nem ő lesz a következő igazolás a kp-ra,mondjuk nekem nem is hiányzik onnan,de ez szubjektív.
„Az egyik oldalon van egy csapat. A másik oldalon is van egy csapat, amiben ott van Lionel Messi. Az úgy egy teljesen más történet. Amikor az emberek különböző csapatokat elemeznek, emlékeztetniük kell magukat arra, hogy ez az egy ember mindent megváltoztat. Vele másképp néz ki egy csapat.”
Peter
Director del Fútbol

2025.07.04. 18:03:12

Troym írta:
2025.07.04. 17:48:18
Nem sértésnek szántam Nico felé
Ne viccelj, én sem a cirkuszt. Pontosan értettem, hogy mire gondoltál..... :D

Totti és Batistuta mondjuk - szerintem - nem szerencsés hasonlat, mert ők azért megfogták azt a bizonyos istrángot a klubjukban (is) és masszívan képesek voltak azt kézben is tartani.
gránit írta:
2025.07.04. 15:15:25
Valamiért nagyon nagy kedvenc lett ő Barcelonában. Hogy mire fel? Fogalmam sincs.
Yamal és a szurkolói álom, amit egy csöppet a klubnak is jólesik táplálni, nem jön nekik rosszul az álmodozásra késztetés, hogy hű legyek Laporta szavaihoz.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Peter 2025.07.04. 18:12:25-kor.
Troym
Llegenda del Barça

2025.07.04. 17:48:18

Peter írta:
2025.07.04. 17:26:58
Troym írta:
2025.07.04. 17:20:29
Szerintem Nico jól döntött, ha azt akarta, hogy ő legyen a kakas a szemétdombon, mert itt csak egy játékos lett volna a többi között.
Én eredendően valami olyasmit írtam volna a top csapatos utsó mondatom helyett, hogy ez a mentalitás a cirkusz porondjára tökéletes....de Barca öltözőbe - szerintem - nem kívánatos.... :lol:
(kerülni akartam ezt a fogalmazást, de megtetszett a kakasos mondatod, így ezen felbuzdulva visszahoztam az eredeti gondolatomat)
Nem sértésnek szántam Nico felé (nem érdekel annyira, hogy zavarjon, hogy nem jön), vannak ilyen játékosok, akik inkább ilyen úton indulnak. Totti vígan elvolt 25 évig az AS Romában, de Batistuta is talán 30 lehetett mikor azt mondta kipróbál mást Firenzén túl, de volt, akinek meg csak egy helyen volt kényelmes, mint Navas, vagy Tamudo. Nico nyert EB-t és van esélye életében VB-t is nyerni, a Bilbao meg jó lehet 3-4 BL szereplésre 15 év alatt, vagy nyerni néhány kisebb kupát, mellette évente 12-15 millió nem vészes.
Peter
Director del Fútbol

2025.07.04. 17:26:58

Sinya22 írta:
2025.07.04. 16:52:07
Majd megbánja

Itt lehetett volna az esély, hogy szintet lépjen, és magasabb polcra kerüljön,
Nem fog megbánni ő semmit, ő egyszerűen adta önmagát, ő ilyen és ennyi, pont a mondat végén.

Ha valamikor, ez tavaly méginkább érvényes volt a jó EB után, de még az akkori hype-t sem volt képes kihasználni. Már tavaly is pontosan ugyanilyen volt, nem változott ő semmit, de a játéka bizony halványabb lett.

Jól érzi magát otthon, a pénzt szereti nyilván, mint bárki más, de hiányzik belőle a maximalizmus, a szorgalom, az alázat és a foci iránti megfelelő elkötelezettség, magyarul hiányzik nála a megfelelő mentalitás.

Ilyen mentalitású játékosra top csapatnak semmi szüksége.
(Mbappé Real kosara teljesen más történet, véletlenül sem összehasonlítható)
Troym írta:
Szerintem Nico jól döntött, ha azt akarta, hogy ő legyen a kakas a szemétdombon, mert itt csak egy játékos lett volna a többi között.
Én eredendően valami olyasmit írtam volna a top csapatos utsó mondatom helyett, hogy ez a mentalitás a cirkusz porondjára tökéletes....de Barca öltözőbe - szerintem - nem kívánatos.... :lol:
(kerülni akartam ezt a fogalmazást, de megtetszett a kakasos mondatod, így ezen felbuzdulva visszahoztam az eredeti gondolatomat)
Troym
Llegenda del Barça

És a legjobb, hogy mi is építkezhetünk jobban, ne egy emberre áldozzunk be mindent.

Kicsit managerezve szerintem 4-5 név kihozható kevesebb, mint 70 milliós FFP keretből, amit Nicora szántak:
Roney Borghji 2+3m, aki már itt van kvázi
+ Dumfries 25m+9m fizu
+ Partey ingyen igazolás+10m
+ mondjuk Tadic előre, aki még 36 évesen is 25 gólponttal zárt a török ligában.

Lenne egy fiatal és egy tapasztalt szélső a padon, egy ütős jobbhátvéd más felállásokhoz és egy középpályás.
Sinya22
Director del Fútbol

2025.07.04. 16:52:07

Majd megbánja, 10 éves szerződést írt alá, emelkedett a kivásárlási ára, a kutya nem fogja kifizetni innentől kezdve, ő onnan vonul vissza, vagy jövőre kimegy az arabokhoz, más nem fog egy 5-10 gólos játékosért ennyit fizetni. Itt lehetett volna az esély, hogy szintet lépjen, és magasabb polcra kerüljön, még a Bayernbe igazolást is értelmesebbnek látta volna. Most már persze Bilbao az otthona, meg a szívére hallgatott, jaj :D
bence0330
Az Év Fórumozója 2022 & 2024

2025.07.04. 15:17:13

SirMeridiane írta:
2025.07.04. 13:50:45
bekopognék Igor Paixão-ért... szerintem többet nyernénk vele, mint Rashforddal, aki ugyan tud középen is szerepelni a támadó harmadban, de védekezésben sokkal gyengébb. A brazil viszont abban is jó, s legalább annyira jó az 1 vs 1-ben, mint lett volna
Abszolút, én is, top 10 cselező játékos szerintem jelenleg, 2-3 embert folyamat rá kell tennie az ellennek, és mellette kiválóan is lát. Nekem azért nem lett volna ő az első, mert elvileg ő nem érzi olyan jól magát jobboldalon, mint pl. Nico/Doku, és ezt tehermentesítés miatt hiányoltam volna, viszont úgy, hogy elhoztuk Bardghji-t a túloldalra cserének, ez már nem zavaró tényező igazából, és szerintem is nagy fogás lenne. Nagyon olcsó ő sem lenne már, szerintem olyan 35 körül lehetne vinni, de simán megérné. Neki is megérné, mert bekerülne végre a válogatottba, amit ott Vini leművel helyette a posztján, hát, foghatja a fejét, hogy miért nem hívják be. Gondolom mert eldugott helyen játszik.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
gránit
Director del Fútbol

2025.07.04. 15:15:25

tomiie6 írta:
2025.07.04. 15:01:41
Kvázi két lehetőség van: vagy a kezdetektől tudatosan tolta az mbappét, vagy valamiféle nyomásgyakorlás hatására megtört. Fura volt, amikor arról kezdtek szólni a hírek, hogy a játékos mihamarabb szeretné rendezni az átigazolást, az ügynöke pedig elkezdte önhatalmúlag forszolni a regisztrációs garanciát. Ha ez igaz volt, az utóbbi gyanúját erősítené, és az Athleticből ki is lehet nézni, hogy ilyen eszközökhöz nyúlnak, de nem valószínű, hogy az igazság nyilvánosságra fog kerülni.
Eszközként használta a Barcelonát a még zsírosabb bilbaói szerződésért. Én nem igazán értem, miért hajkurásztuk, ezerszer megmondta, hogy a Bilbao élete klubja, ott akar játszani. Mondjuk hiába hosszabbított kétszáz évre, jövőre ugyanúgy menni fog a Nico Williams-saga. Valamiért nagyon nagy kedvenc lett ő Barcelonában. Hogy mire fel? Fogalmam sincs.
tomiie6
Barça C

2025.07.04. 15:01:41

Kvázi két lehetőség van: vagy a kezdetektől tudatosan tolta az mbappét, vagy valamiféle nyomásgyakorlás hatására megtört. Fura volt, amikor arról kezdtek szólni a hírek, hogy a játékos mihamarabb szeretné rendezni az átigazolást, az ügynöke pedig elkezdte önhatalmúlag forszolni a regisztrációs garanciát. Ha ez igaz volt, az utóbbi gyanúját erősítené, és az Athleticből ki is lehet nézni, hogy ilyen eszközökhöz nyúlnak, de nem valószínű, hogy az igazság nyilvánosságra fog kerülni.
Szakacs
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2025.07.04. 14:31:12

Csak én érzem úgy, hogy ebben kicsit Yamal/Raphina is hibás a közös posztokkal, mindennel, nem egy 17 éves gyereket akarok hibáztatni, de valaki szólhatott volna neki/nekik, srác ha tudsz valamit ez így nem oké.
Tiziano Crudeli fan :!:
Válasz küldése