Barca Igazolások

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
bence0330
Az Év Fórumozója 2022 & 2024

2025.07.04. 18:40:03

Ennek így örülök, hogy kiderült, nyilván nem akarok belemenni egy ilyen túlzó Barca-identitásba, de azért itt most tényleg csak az focizzon, aki komolyan gondolja. Lesznek majd szebb idők, amikor belefér egy igazi zsoldos is, jelenleg szerintem nemigen. Ha valaki nem hajlandó 1-2 hetet várni a döntéssel, az ne jöjjön. A hosszabbítás tényleg világ vicce, mikor eleve 30-ban járt le (nyilván a kivásárlási ár emelése volt az ok, nem ez). Ha az lett volna a vége, hogy nem tudunk garanciát adni, akkor még jövőre szóba jöhetett volna, de ez most tényleg inkább volt egy elhatárolódás.

Nem kételkedem, hogy nagyon jó lett volna ide, de ha nem, hát nem. Csak találjunk jó alternatívát, vannak azért opciók. Diazt meg az ismert körülmények miatt tényleg el kéne felejteni.

MÁS

Azt hiszem, nem egy váratlan hír, Torre már szinte biztos távozik. Az Ajax érdeklődött iránta, akiket visszautasított ( :shock: ), helyette nagy valószínűséggel a Mallorca lesz a befutó. (Moretto, és Mundo).

A hírekben nem szerepelt, milyen konstrukcióban távozna, de lehet, hogy ott visszavásárlásival sem fognak bajlódni, szerintem ez a Flick-Torre híd felégett. Gondolom pár milliót kapunk érte, majd kiderül, ha tényleg összejön.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2025.07.04. 18:36:27

gránit írta:
2025.07.04. 18:25:11
Messa írta:
2025.07.04. 18:19:21
100%-ig biztos vagyok benne, hogy amíg Laporta az elnök, fel sem fog többé vetődni. Elvileg most is azért merült fel újra, mert kezdeményezte az ügynöke a kapcsolatfelvételt Decoval, mondván most tényleg jönni akar...
Én meg 100%-ig biztos vagyok benne, hogy folytatódni fog ez a szappanopera. Legkésőbb jövőre ugyanúgy bedobják, hogy most aztán tényleg jönni akar. Idén is lenyilatkozta, hogy nem bánta meg a tavalyi döntését, mégis folytatódott a sztori. Még augusztusban is bőven jöhetnek olyan "hírek", hogy meggondolta magát. Az újságírók ilyenek. A klikkekre mennek.
Az egy dolog hogy milyenek az újságírók, bármiben fogadok veled hogy Laporta alatt ő nem fog nálunk játszani. Egyáltalán nem reális. 100 millás kivásárlási ár, nagyobb fizetés mint amit mi adtunk volna neki, 2035-ig (32 éves koráig!!!) szerződés... Másodszor köp arcon minket. Tényleg, bármiben fogadni merek hogy ő itt nem lesz többé opció.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
baas11
Entrenador del Barça

2025.07.04. 18:34:28

Szerintem meg nyaralás utan takarodjin visssza bilbaoba küzdeni az EL indulasért …
"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco
gránit
Director del Fútbol

2025.07.04. 18:25:11

Messa írta:
100%-ig biztos vagyok benne, hogy amíg Laporta az elnök, fel sem fog többé vetődni. Elvileg most is azért merült fel újra, mert kezdeményezte az ügynöke a kapcsolatfelvételt Decoval, mondván most tényleg jönni akar...
Én meg 100%-ig biztos vagyok benne, hogy folytatódni fog ez a szappanopera. Legkésőbb jövőre ugyanúgy bedobják, hogy most aztán tényleg jönni akar. Idén is lenyilatkozta, hogy nem bánta meg a tavalyi döntését, mégis folytatódott a sztori. Még augusztusban is bőven jöhetnek olyan "hírek", hogy meggondolta magát. Az újságírók ilyenek. A klikkekre mennek.
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

gránit írta:
2025.07.04. 18:16:13
Persze, elő fog ez jönni minden évben. Azért sem gondolom ezt arcvesztésként Laporta részéről, hogy egy minket már milliószor kikosarazó játékosnak pitiznek, mert hatalmas rajta a nyomás, neki bizonyítania kell, hogy mindent megtesz, amit a nép akar. Jövőre ugyanúgy elő fog jönni ez a Williams-sztori (sőt, azon sem lepődnék meg, ha ezen a nyáron is folytatódna a saga, hogy a vadonatúj szerződésébl kivásároljuk), az embereknek valamiért megtetszett ez a történet, Laportának meg fel kell mutatnia valamit, még ha minden évben ki is kosaraz minket.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
gránit
Director del Fútbol

2025.07.04. 18:16:13

Peter írta:
2025.07.04. 18:03:12
Yamal és a szurkolói álom, amit egy csöppet a klubnak is jólesik táplálni, nem jön nekik rosszul az álmodozásra késztetés, hogy hű legyek Laporta szavaihoz.
Persze, elő fog ez jönni minden évben. Azért sem gondolom ezt arcvesztésnek Laporta részéről, hogy egy minket már milliószor kikosarazó játékosnak pitizik, mert hatalmas rajta a nyomás, neki bizonyítania kell, hogy mindent megtesz, amit a nép akar. Jövőre ugyanúgy elő fog jönni ez a Williams-sztori (sőt, azon sem lepődnék meg, ha ezen a nyáron is folytatódna a saga, hogy a vadonatúj szerződéséből kivásároljuk, követelni fogják Laportától minden rendezvényen), az embereknek valamiért megtetszett ez a történet, Laportának meg fel kell mutatnia valamit, még ha minden évben ki is kosaraz minket.

Amúgy voltak játékosok, akik egész pályafutásukat életük klubjában játszották le, nem olyan meglepő ez. Bilbaóban hatamas sztár. Az EB-t már megnyerte, minden esélye megvan a VB-re is, vannak, akiknek ez a fontos, a klubsikerek kevésbé. EB-győztesként, VB-győztesként, rengeteg pénzzel miért is panaszkodna? Sokszor elmondta, hogy Bilbaóban akar játszani, nem bánta meg tavaly sem, hogy nemet mondott a Barcelonának, csak annyira megszerettük, hogy nem hiszünk neki :mrgreen:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gránit 2025.07.04. 18:19:53-kor.
Cseri
Entrenador del Barça

2025.07.04. 18:06:57

Partey-t éppen nemi erőszakkal vádolják a BBC szerint,így valószínűleg nem ő lesz a következő igazolás a kp-ra,mondjuk nekem nem is hiányzik onnan,de ez szubjektív.
„Az egyik oldalon van egy csapat. A másik oldalon is van egy csapat, amiben ott van Lionel Messi. Az úgy egy teljesen más történet. Amikor az emberek különböző csapatokat elemeznek, emlékeztetniük kell magukat arra, hogy ez az egy ember mindent megváltoztat. Vele másképp néz ki egy csapat.”
Peter
Director del Fútbol

2025.07.04. 18:03:12

Troym írta:
2025.07.04. 17:48:18
Nem sértésnek szántam Nico felé
Ne viccelj, én sem a cirkuszt. Pontosan értettem, hogy mire gondoltál..... :D

Totti és Batistuta mondjuk - szerintem - nem szerencsés hasonlat, mert ők azért megfogták azt a bizonyos istrángot a klubjukban (is) és masszívan képesek voltak azt kézben is tartani.
gránit írta:
2025.07.04. 15:15:25
Valamiért nagyon nagy kedvenc lett ő Barcelonában. Hogy mire fel? Fogalmam sincs.
Yamal és a szurkolói álom, amit egy csöppet a klubnak is jólesik táplálni, nem jön nekik rosszul az álmodozásra késztetés, hogy hű legyek Laporta szavaihoz.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Peter 2025.07.04. 18:12:25-kor.
Troym
Llegenda del Barça

2025.07.04. 17:48:18

Peter írta:
2025.07.04. 17:26:58
Troym írta:
2025.07.04. 17:20:29
Szerintem Nico jól döntött, ha azt akarta, hogy ő legyen a kakas a szemétdombon, mert itt csak egy játékos lett volna a többi között.
Én eredendően valami olyasmit írtam volna a top csapatos utsó mondatom helyett, hogy ez a mentalitás a cirkusz porondjára tökéletes....de Barca öltözőbe - szerintem - nem kívánatos.... :lol:
(kerülni akartam ezt a fogalmazást, de megtetszett a kakasos mondatod, így ezen felbuzdulva visszahoztam az eredeti gondolatomat)
Nem sértésnek szántam Nico felé (nem érdekel annyira, hogy zavarjon, hogy nem jön), vannak ilyen játékosok, akik inkább ilyen úton indulnak. Totti vígan elvolt 25 évig az AS Romában, de Batistuta is talán 30 lehetett mikor azt mondta kipróbál mást Firenzén túl, de volt, akinek meg csak egy helyen volt kényelmes, mint Navas, vagy Tamudo. Nico nyert EB-t és van esélye életében VB-t is nyerni, a Bilbao meg jó lehet 3-4 BL szereplésre 15 év alatt, vagy nyerni néhány kisebb kupát, mellette évente 12-15 millió nem vészes.
Peter
Director del Fútbol

2025.07.04. 17:26:58

Sinya22 írta:
2025.07.04. 16:52:07
Majd megbánja

Itt lehetett volna az esély, hogy szintet lépjen, és magasabb polcra kerüljön,
Nem fog megbánni ő semmit, ő egyszerűen adta önmagát, ő ilyen és ennyi, pont a mondat végén.

Ha valamikor, ez tavaly méginkább érvényes volt a jó EB után, de még az akkori hype-t sem volt képes kihasználni. Már tavaly is pontosan ugyanilyen volt, nem változott ő semmit, de a játéka bizony halványabb lett.

Jól érzi magát otthon, a pénzt szereti nyilván, mint bárki más, de hiányzik belőle a maximalizmus, a szorgalom, az alázat és a foci iránti megfelelő elkötelezettség, magyarul hiányzik nála a megfelelő mentalitás.

Ilyen mentalitású játékosra top csapatnak semmi szüksége.
(Mbappé Real kosara teljesen más történet, véletlenül sem összehasonlítható)
Troym írta:
Szerintem Nico jól döntött, ha azt akarta, hogy ő legyen a kakas a szemétdombon, mert itt csak egy játékos lett volna a többi között.
Én eredendően valami olyasmit írtam volna a top csapatos utsó mondatom helyett, hogy ez a mentalitás a cirkusz porondjára tökéletes....de Barca öltözőbe - szerintem - nem kívánatos.... :lol:
(kerülni akartam ezt a fogalmazást, de megtetszett a kakasos mondatod, így ezen felbuzdulva visszahoztam az eredeti gondolatomat)
Troym
Llegenda del Barça

És a legjobb, hogy mi is építkezhetünk jobban, ne egy emberre áldozzunk be mindent.

Kicsit managerezve szerintem 4-5 név kihozható kevesebb, mint 70 milliós FFP keretből, amit Nicora szántak:
Roney Borghji 2+3m, aki már itt van kvázi
+ Dumfries 25m+9m fizu
+ Partey ingyen igazolás+10m
+ mondjuk Tadic előre, aki még 36 évesen is 25 gólponttal zárt a török ligában.

Lenne egy fiatal és egy tapasztalt szélső a padon, egy ütős jobbhátvéd más felállásokhoz és egy középpályás.
Sinya22
Director del Fútbol

2025.07.04. 16:52:07

Majd megbánja, 10 éves szerződést írt alá, emelkedett a kivásárlási ára, a kutya nem fogja kifizetni innentől kezdve, ő onnan vonul vissza, vagy jövőre kimegy az arabokhoz, más nem fog egy 5-10 gólos játékosért ennyit fizetni. Itt lehetett volna az esély, hogy szintet lépjen, és magasabb polcra kerüljön, még a Bayernbe igazolást is értelmesebbnek látta volna. Most már persze Bilbao az otthona, meg a szívére hallgatott, jaj :D
bence0330
Az Év Fórumozója 2022 & 2024

2025.07.04. 15:17:13

SirMeridiane írta:
2025.07.04. 13:50:45
bekopognék Igor Paixão-ért... szerintem többet nyernénk vele, mint Rashforddal, aki ugyan tud középen is szerepelni a támadó harmadban, de védekezésben sokkal gyengébb. A brazil viszont abban is jó, s legalább annyira jó az 1 vs 1-ben, mint lett volna
Abszolút, én is, top 10 cselező játékos szerintem jelenleg, 2-3 embert folyamat rá kell tennie az ellennek, és mellette kiválóan is lát. Nekem azért nem lett volna ő az első, mert elvileg ő nem érzi olyan jól magát jobboldalon, mint pl. Nico/Doku, és ezt tehermentesítés miatt hiányoltam volna, viszont úgy, hogy elhoztuk Bardghji-t a túloldalra cserének, ez már nem zavaró tényező igazából, és szerintem is nagy fogás lenne. Nagyon olcsó ő sem lenne már, szerintem olyan 35 körül lehetne vinni, de simán megérné. Neki is megérné, mert bekerülne végre a válogatottba, amit ott Vini leművel helyette a posztján, hát, foghatja a fejét, hogy miért nem hívják be. Gondolom mert eldugott helyen játszik.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
gránit
Director del Fútbol

2025.07.04. 15:15:25

tomiie6 írta:
2025.07.04. 15:01:41
Kvázi két lehetőség van: vagy a kezdetektől tudatosan tolta az mbappét, vagy valamiféle nyomásgyakorlás hatására megtört. Fura volt, amikor arról kezdtek szólni a hírek, hogy a játékos mihamarabb szeretné rendezni az átigazolást, az ügynöke pedig elkezdte önhatalmúlag forszolni a regisztrációs garanciát. Ha ez igaz volt, az utóbbi gyanúját erősítené, és az Athleticből ki is lehet nézni, hogy ilyen eszközökhöz nyúlnak, de nem valószínű, hogy az igazság nyilvánosságra fog kerülni.
Eszközként használta a Barcelonát a még zsírosabb bilbaói szerződésért. Én nem igazán értem, miért hajkurásztuk, ezerszer megmondta, hogy a Bilbao élete klubja, ott akar játszani. Mondjuk hiába hosszabbított kétszáz évre, jövőre ugyanúgy menni fog a Nico Williams-saga. Valamiért nagyon nagy kedvenc lett ő Barcelonában. Hogy mire fel? Fogalmam sincs.
tomiie6
Barça C

2025.07.04. 15:01:41

Kvázi két lehetőség van: vagy a kezdetektől tudatosan tolta az mbappét, vagy valamiféle nyomásgyakorlás hatására megtört. Fura volt, amikor arról kezdtek szólni a hírek, hogy a játékos mihamarabb szeretné rendezni az átigazolást, az ügynöke pedig elkezdte önhatalmúlag forszolni a regisztrációs garanciát. Ha ez igaz volt, az utóbbi gyanúját erősítené, és az Athleticből ki is lehet nézni, hogy ilyen eszközökhöz nyúlnak, de nem valószínű, hogy az igazság nyilvánosságra fog kerülni.
Szakacs
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2025.07.04. 14:31:12

Csak én érzem úgy, hogy ebben kicsit Yamal/Raphina is hibás a közös posztokkal, mindennel, nem egy 17 éves gyereket akarok hibáztatni, de valaki szólhatott volna neki/nekik, srác ha tudsz valamit ez így nem oké.
Tiziano Crudeli fan :!:
PR42
Jugador del Barça

2025.07.04. 14:25:39

Kár Nicoért.

Nézzük a jó oldalát, így taláb több pénz jut máshova.
Ekézni ezért akár őt, akár a Bilbaót, akár Decoékat felesleges és hülyeség.
Volt egy kis udvarlás, pávatánc, nézegetés, ígéretek itt, ígéretek ott, aztán nem jött össze. Megkapta ott a jobb fizut és a tutit amit keres, otthon maradhat, boldog.

Az olyanokat pláne nem értem, hogy csak haverkodni jött volna nem edzeni, meg hogy mekkora arc vesztés ez Laportáéknak. Ilyet max durcogásból lehet gondolni. Teljesen standard folyamat volt ez, ami minden klubnál minden évben megtörténik.
Mbappén is röhögtünk persze amikor nyárról nyárra beintett a Realnak de aztán az is összejött és rúgja is a gólokat. Felesleges túlzásokba esni.

Szélső viszont kell, ha nem ő, akkor más.
Rashford szerintem csak egy idősebb és jobb Fati. Nem örülnék neki. Elég átolvasni bármelyik PL vagy MU fórumot és mindenki ugyanazt mondja.

1. mentálisan kuka. Pogba és Martial vonal befolyásolta, az akkori MU is toxikus volt ahogy a mostani, és így jó példa hiányában sose vette fel az igazán profi hozzáállást. Ezenfelül korán berobbant, azt hitte ő a király aztán nem úgy lett, és most nincs önbizalma se. Azt mondogatják hogy megélhetési focista lett, karrier célok és hozzá szükséges extra motiváció nélkül.
Azt írják hogy a 3 oroszlános mezben kihagyott büntetője vágta el végleg a karrierjét.

2. nem ügyes. Soha nem is volt ügyes. Kis területen kuka, passz játéka gyene, most már befejezni se igazán tud. Mourinho, aki az akkor is gyenge MU-val EL-t nyert és aztán PL ezüstöt, azt mondta Rashfordról 7-8 éve, hogy ő ennél jobb már nem lesz. Igaza lett. Kritizálta a mentalitását és a hozzáállását is. Fizikailag top alapanyagként indult Rashford, de se fejben se technikában nem tudott tovább fejlődni. 20 évesen gyorsabb volt és erősebb, most már ez is megkopott, viszont a játéka ugyanolyan egysíkú.
Valszeg karrierje egyik fénypontja pont az ellenünk bemutatott cselsorozat az EL-ből, pár évvel ezelettről.

3. sérülések. Főleg egy bizonyos hátsérülés, ami miatt közel fél évet hagyott ki 2020-ban. Sokak szerint abból azóta se tért vissza 100%-osan, de több kisebb sérülése is volt.

Hát ha idekerül akkor szorítok neki, mint minden játékosunknak, de egyelőre nagyon bízok abban hogy találunk mást.
Lookman?
Coman?
Diazt felesleges kergetni szerintem.
Ligán belül is vannak mások akik cserének jók lehetnek.
Fiatal holland/francia játékosokból sok van, lehet kísérletezni kis kockázattal is.
Troym
Llegenda del Barça

2025.07.04. 14:20:28

Messa írta:
2025.07.04. 13:16:13
Diazt eddig sem akarták eladni, a múlt héten a Bayernt is gond nélkül lepattintották mikor puhatolóztak, most meg szerencsétlen Jota tragédiája után biztos hogy nem fogják elengedni.
Simán rá kell menni Rashfordra, 40 milliót kérnek érte, de lehet hogy egy kölcsönnel is be lehetne próbálkozni.
Én sem értem a tegnapi nap után mit akarunk a Pooltól? Eladták Nunezt is, maradjanak összesen Salahval és Gakpoval?

Jó lehet Rashford, de én elfogadnám, ha jönne Hugo Duro a padra, vagy mondjuk a Lipcséből elhoznánk Nusát, ő simán olcsóbb lenne, mint bármelyik jelöltünk, 20 éves és nagyon jó.
gránit
Director del Fútbol

2025.07.04. 14:11:21

Nico Williams már ezelőtt is kétszer kikosarazott minket. Nem nem tudtuk leigazolni, hanem kikosarazott minket. Tavaly is kikosarazott minket. Ha Olmót le tudtuk igazolni, akkor őt is le tudtuk volna. Nem regisztrációs problémák voltak, nem pénz nem volt, hanem kikosarazott minket. Már ezerszer lenyilatkozta, hogy nem bánta meg a döntését.

https://sports.yahoo.com/article/nico-w ... 00050.html

Örülök, ha nem jön, semmi szükség egy évi ötgólos támadóra. Jócskán túl van hájpolva. Jó játékos, de közel sem olyan jó, mint amennyire hájpolják. És igen, Paixao jó igazolás lenne. De a Dumfries-féle irány is érdekes lehet, átváltani 3-4-3-ra, lenne egy igazi szélsőnk, Yamal pedig beljebb helyezkedhetne.
Rdinho10
Capitá del Barça

2025.07.04. 14:06:54

Deluigi írta:
2025.07.04. 14:04:48
Rdinho10 írta:
2025.07.04. 13:22:15
Jut eszembe..mar szinte minden csapat kiadott vmi hivatalosat Jotaek tragediajaval kapcsolatban,mi meg semmit,helyette bohockodunk instan a kabala hulyeseggel..
https://prnt.sc/bJzx9NRTxEND

Gondolom, amit nem latunk, az meg sem tortent...
En semelyik hivatalos Barca csatornan nem lattam…se x en se instan,de igy akkor ok
Deluigi
Entrenador del Barça

2025.07.04. 14:04:48

Rdinho10 írta:
Jut eszembe..mar szinte minden csapat kiadott vmi hivatalosat Jotaek tragediajaval kapcsolatban,mi meg semmit,helyette bohockodunk instan a kabala hulyeseggel..
https://prnt.sc/bJzx9NRTxEND

Gondolom, amit nem latunk, az meg sem tortent...
SirMeridiane
Barça C

2025.07.04. 13:50:45

bekopognék Igor Paixão-ért... szerintem többet nyernénk vele, mint Rashforddal, aki ugyan tud középen is szerepelni a támadó harmadban, de védekezésben sokkal gyengébb. A brazil viszont abban is jó, s legalább annyira jó az 1 vs 1-ben, mint lett volna Nico...
FCBsteve
Entrenador del Barça

2025.07.04. 13:49:47

Rdinho10 írta:

Volt fent X-en hivatalos részvétnyilvánítás, szinte azonnal...
davi10
Llegenda del Barça

2025.07.04. 13:48:44

Rdinho10 írta:
Itt megint az egesz stab lett bearazva,Laportastul Decostul..ki az a hulye jatekos aki eligazol egy olyan helyre,ahol lehet fel evig nem is jatszhat,hagyjuk mar,jogosan maradt Bilbaoba.Gondolom bizik benne,h jovore ujra nekifutunk es kifizetjuk 80reszletbe..
Nem csak ez a 2 opció volt, hogy vagy július 4-ig hozzánk jön vagy hosszabbít 10 évet.
Jöhetett volna ide később, 1:1-ben vagyunk, Laporta-ék úgyis megoldották volna a regisztrációt. Vagy mehetett volna a Bayern-be, Arsenal-ba, bárhova ahol nyerni is lehet valamit.
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Mascherano14
Entrenador del Barça

2025.07.04. 13:28:46

Ezt a Nico ügyet egész olcsón megúsztuk! Jöhet Rashford, aki jó arc, olcsó, elhivatott és teljesíteni akar, nem haveri buliba, hanem edzésre jön. Jövőre majd lesz több pénz, akkor lehet másban gondolkodni. Nekem a legnagyobb szerzemény az egészséges Marc Bernal lenne.
Válasz küldése