Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát ez tényleg MEGALOOOLBoixos írta:azért ez nem mindig volt így b+! vajon miért jöttél el itáliából? biztos besokalltál a tésztától!Capello, der szent mondta, nem írta: "Torres elesett, és megpróbálta átverni a játékvezetőt ? mondta az olasz szakember. ? Ez csalás volt, és én nem szeretem a csalást."
BÁÁHÁÁHÁÁHÁÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHHHHÁÁÁ!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
azért ez nem mindig volt így b+! vajon miért jöttél el itáliából? biztos besokalltál a tésztától!Capello, der szent mondta, nem írta: "Torres elesett, és megpróbálta átverni a játékvezetőt ? mondta az olasz szakember. ? Ez csalás volt, és én nem szeretem a csalást."
Véleményem szerint,épp ezért nem fog beférni az Atletico az első 4 be(szvsz: BARCA,Valencia,Sevilla-Real), mivel helyzetkihasználása miatt 2pontot elvesztett,és nem arról híresek,h mindig hozni tudnak egy bizonyos szintet... De egyértelműen inkább csapat idén,mint tavaly...Bodi írta:Ez a mai meccs majdnem úgy alakult,mint a Lyon ellen,ha az Atletico berúg egyet a zsáknyi helyzetéből az első félidőben,és elmegy 2-0-ra,sztem már nem lett volna visszaút.Nagyon szimpatikus az Atletico játéka,és most végre tényleg csapatot alkotnak,én mindenféleképpen az első 4-be várom őket.
Ráadásul nem csak eredményesen,hanem látványosan is játszanak.
Nekik köszönhetően nem tűnik el teljesen a spanyol foci Madridból!
jött is a válasz:Los Banditos írta:22:32 - "Fernando Torres egy csaló, eltiltást érdemel!" - Fabio Capello.
nem buta gyerek ez a Torres, csak hagyná otthon a góllövő cipőjét, ha ellenünk játszik."Megértem Capellót, ez mindent elmond csapata játékáról" - Fernando Torres.
Majd ha lerúgják rólatok a hust is akkor meglátjuk mennyire lesznek szimpatikusak.Nagyon szimpatikus az Atletico játéka,
Bagoly mondja verébnek?22:32 - "Fernando Torres egy csaló, eltiltást érdemel!" - Fabio Capello.