abba a "semmit nem nyerek" csapatban. Mondjuk ennyi erővel az arabokhoz is elmehetett volna.
Kívánom neki a legjobbakat és azt hogy a kövi tíz évben max tippmixen nyerjen!

Ez indulat, nem érv.
Vicces hogy más csapatoktól nem kérnek erre garanciát. Volt egy feltétele, amire nemet mondtounk, szerintem ennyi történt.
Szerintem azt nagyvonalúan kihagyod az egyeletből, hogy a Bilbaonak is megéri hosszabítani magasabb fizuval, ha ezzel nőhet a kivásárlási ára. Csak 22 éves a gyerek, úgy bántsuk, hogy még lehet fog itt játszani.
Igen, ez egy k. nagy blama a klubnak...drobika írta: ↑2025.07.04. 11:51:03Ha valaki szeretne játszani egy csapatban, annak tudnia kell, hogy legalább a kispadig felér. Így biztosított, hogy fejlődhet, játékban marad. Nem ez a legfontosabb? Mindenki focizni szeretne...
Ha az sem biztos, hogy egy csapat regisztrálni tudja, akkor épeszű játékos ilyen helyzetbe nem hozza magát. Egyik játékos sem.
Ez a keserű tény.
Minden más csak ez után ami nekem sem szimpatikus, hogy ide, meg oda megyek, nem megyek stb.
De a realitás az, hogy évek óta ez van nálunk. S ki tudja még meddig.
Dehogynem érted, max nem akarod érteni. Július eleje van, még mindenki nyaral, nekik is 10 nap múlva kell majd még csak az első edzésre jelentkezni, az ég világon sehonnan nem volt elkésve, 2030-ig szerződése volt, ez vicc. Itt aztán abszolút nem állt fenn a két szék közül a pad alá esete...
Azt hittem én takarodjak
Na takarodj... Egy igazi bohóc, ilyen játékosokra itt tényleg nincs szükség. Remélem onnan megy nyugdíjba. Ha szerencséje lesz 2035-ig 1 spanyol kupa vagy szuperkupa majd leesik neki, de arra sincs nagy esély. Kedves egészségére!
Imádom, hogy őszintének lenni a mai világban ritka személyiség jegy. Nem várom el, hogy lenyilatkozza, hogy több pénzt akart, de ez a kamu nyalakodás hányingerkeltő.
Èn azt olvasom instán, h a Bilbao befolyásolta a managerét es ezért van a dráma, de Nico csak ide akar jönni. Egyébként màr nekem is elegem van ebből! De én akkor is hoznék valaki előre, mert sokan elfelejtik, h tavalyi szezonba ment a szekér a támadóknak, de mi van ha idén nem fog? Én egy Yamal szerű cselezni/bontani tudó embert fogadnèk el. De szélső védő és vkp-t is hoznék…ez kapuson kívül 3 ember. Szinte lehetetlen ebben ligábanTroym írta: ↑2025.07.04. 09:18:00Még mindig garanciát kérnek, hogy képes a klub regisztrálni, vagy ingyen lelép. (a 23432 cikk közül abban, amit én olvastam) Szerintem elég unalmas, második éve tart ez a szenvedés, ha igaz, hogy ez a baja és nem bízik benne, hogy megoldják, akkor ne jöjjön és kész, München szép az évnek ebben a szakában
Amúgy nem azt mondom (és talán senki más sem), hogy abszolút nem kell szélső, hanem azt, hogy a gálakezdő kész előrefelé.
Két különböző logika:
- sokan javítani akarnak a támadójátékon azzal, hogy legyen Nico, Yamal, Raphinha és Lewy a támadóegység
- személy szerint én meg csak mélyíteném a keretet, de nem kezdőszintűekkel és maradna Raphinha, Olmo/Fermin, Yamal, Lewy a gála támadóegység, mögöttük meg valami csereszélsők, mert 150 lőtt gól elégnek kéne legyen a szezonban
Még mindig garanciát kérnek, hogy képes a klub regisztrálni, vagy ingyen lelép. (a 23432 cikk közül abban, amit én olvastam) Szerintem elég unalmas, második éve tart ez a szenvedés, ha igaz, hogy ez a baja és nem bízik benne, hogy megoldják, akkor ne jöjjön és kész, München szép az évnek ebben a szakában
Egészen más elképzeléseink vannak itt többeknek, mint ami a vezetőség fejében, de már kezdem megszokni a magam részéről.