Azért a Crowe auditor céget vegyük ki a képből annyiból, hogy ők a std könyvvizsgálói tevékenységük során módosították a VIP ügyletet - a Liga csak (nagy lelkesen) felült ennek farvizére... Mondván, ha a saját auditoruk nem fogadja el a VIP üzletet, ahogy a klub szeretné, akkor a Liga miért tegye.FcBarcelona1 írta: ↑2025.07.03. 06:06:55Tottenham-Forbes
Value 3,3 billion
Debt/Value 35%
(Barcelona Debt/Value 37%)
Többször írtam, nem az FFP-vel van baj, hanem Tebas a Barcahoz való hozzáállásával.
Mi majd annyit költhetünk, ami befolyik 1/1, Real, Atletico nyugodtan elnyomhat 100 milliót negatív mérleggel?
Én nem értem, miért próbálunk megfelelni Tebasnak, tavasszal fel kellett volna jelenteni, a Realt támogatva, 5 éve mindig van valami új elvárás.
Az FFP-nek azért akarunk "megfelelni" mert látszólag szinte minden csapat ugrik ezekre a hírekre, közben egy aprócska hír, (linkeltem őket)ha a Realnal az önkormányzat támogatja, ha jogszabályt módosítanak, ezzel az Atletico bevételeit nyírbálva(decibel törvény), ha a bíróság kezdeményezi a TAD(sportdöntőbíróság), hogy indítsák újra a vizsgálatot a Real TV ügyben nem látom a La Liga csapatait kardoskodni az egyenlő feltételekről.
Hogy mennyit, és hogyan igazolhatunk? Szerintem ezt senki nem tudja megmondani, mert nem a tartozás, bevétel, vagy a bértömeg az alapja. Szerintem ezt már nagyon sokan látják.
Először 480 milliós bevételről volt szó az 1/1-hez, kompenzálva a kiesést a Covid évében. Majd 200 millióval csökkenteni a kiadásokat, akkor 40 milliós Libero ki nem fizetés miatt hivatalos levélben kijelentették, hogy nem engednek új játékost regisztrálni. Majd januárban hivatalos levélben bejelentették, hogy 1/1 vagyunk (Miguel Galan erre hivatkozik). Tudtommal ez a 2 hivatalos La Liga bejelentés történt, és az, hogy Tebas Twitteren/X-en mit írkál, mit dumál semmit nem számít. (Miguel Galan szavai).
Tavaly Nike szerződés kellett az 1/1-hez, majd VIP eladások, majd 40% kifizetés belőle, majd felépíteni azokat, és elfogadtatni a Crowe-al.
Tegnapi hír az AS-ről, hogy a Gamperen meglátják, hogy fognak a VIP páholyok üzemelni, ami segít az 1/1 elérésében. Gondolom következő az lesz, hogy ha 10 évig üzemelnek, nem roskadnak össze, majd talán elfogadják, vagy majd 10 év múlva is lesz egy új cél, mint egy rossz filmben
Szóval azt, hogy mikor leszünk 1/1, és kiket igazolhatunk, szerintem csak Tebas tudja.
Majd megoldják valahogy, lesz 2-3 érkező. A nagy üzengetés mellett minden évben még lett oldva, mert mindkét fél érdeke ez, még ha ott nyomnak alá egymásnak, ahol tudnak.
Most, hogy ez a Crowe részéről rendben, a Liga sem gördíthet akadályt...
Szóval, ezt a részét a történetnek nem a Liga terhére kell írni, hanem a klub próbált vmi olyat eladni, ami még nem volt kész, és a bevételt teljes egészében idénre elszámolni.
A Gamper-en csak azt támasztanák alá, hogy nem csak "bemondás", hogy készen vannak a VIP páholyok, hanem lesz egy "Teljesítési igazolás" is.