Nico leigazolása esetén én is ettől félek. Yamal ha nem is egy nagyon komolytalan, szertelen kölyök, de látszik rajta, hogy még fiatal nem nőtt be a feje a lágya, ha pedig a legjobb haverja idejön, aki szintén nem a visszafogottságáról híres, baj lehet. A válogatott szünetekben is folyamatosan tele van az online média kettejükkel és jelenleg nem nagyon van olyan játékos a keretben, akiről el tudom képzelni, hogy adott esetben helyrerakja őket, ahhoz már túl népszerű, felkapott lett. Flick, mint edző nem elég, kell ilyen társnak lennie. Talán Raphinha lehet az egyetlen, akiből ezt kinézem. Nagyon kellene egy Puyol kaliber most az öltözőbe. Remélem, hogy pozitív hatása lesz annak, hogy ennyi játékossal közeli kapcsolatban van és inkább a pályán mintsem a médiában fognak villogni. Nem hiányzik egy Ronaldinho 2.0.MessiNeymarSuarez írta: ↑2025.07.01. 08:02:24Szerintem jó lenne itt Nico, lehetne cserélgetni Raphinhával, Raphinha pedig felváltva lenne balszélen-középen és Yamal helyén. Egyetlen dolgot remélek, az pedig az hogy nem azért akarják mert "Yamal haverja", és bízom is benne hogy nem ez történik és szerintem Flick sem menne bele ebbe ha nem tart rá igényt, ha továbbra is így működnének a dolgok akkor Stegen lenne már most a kirobbanthatatlan kezdő merthát az egyetlen német játékos a csapatban
Idén megúsztuk a "Sh*tty November"-en kívül a támadók sérülését extrém terhelés mellett, de nincs garancia arra hogy nem fognak többször kidőlni jövőre mint most, és tudjuk mi történik ha egy Raphinha-Yamal-féle kaliber kiesik, vagy ha a hátsójukon veszik a levegőt és dekoncentráltak. Yamal meg még szerintem minimum 1-1.5 évig inkább 60 perces játékos(de annak zseniális), ami a korából fakadóan teljesen érthető.
Így viszont ha Raphinha középen játszana többet akkor Ferran/Olmo/Fermin/Gavi egyikétől megválnék, mellette ha lenne jelentkező Araujora a mostani kivásárlási ára környékén akkor ő tőle is megválnék, abból a 60-65 millió körüli összegből pedig hoznék okosba 2 korrekt belső védőt, de ha már Christensennel is sikerülne olyan csodát tenni mint Pedrivel akkor ő egy új igazolásnak számítana.
Annak, hogy ilyen prioritás a balszélső poszt én leginkább azért örülök, mert ha Yamal vagy Raphinha kiesik lesz minőségi pótlás és nem Fermin, Torres, Olmo stb. lesz a helyettes Gyakorlatilag a két legfontosabb posztra (még Pedri vehető talán ide) nem volt olyan játékos, aki csak megközelítette volna teljesítményben a kezdőket.
A szélső védő pozíció ami még necces. A jobb oldal mondjuk nem vészes, Koundé nem egy sérülékeny típus, évek óta most volt az első komolyabb sérülése, pedig rendszeresen 40-50 meccset játszik egy szezonban, plusz a válogatott. A bal oldal, ami inkább aggasztó, nagyon jó lenne ha Torrentsnek sikerülne meggyőzni Flicket és berobbanna, ami azért nem elképzelhetetlen alapul véve egy Balde, Nico, Gavi, Cubarsi, Casado, Fermin, Yamal sort csak az utóbbi két három. És akkor ott van még Bernal aki nagyon ígéretesen indított és csak a balszerencse miatt nem tudjuk mire is képes, ahogy Fortot sem szabad elfelejteni. Guiut nem tudom hová tenni, lehet, hogy jó kis Lewy pótlék lehetett volna belőlde tavaly, de ez már örök rejtély marad. Mindenesetre Flick látszik, hogy már komolyan veszi Torrentset. Képességek alapján köröket ver GM-re, és ha egy magabiztos Balde csere lesz már nagyon jól járunk. Mert őt azért rendszeresen rotálja Flick, nem 90 perceket játszik 5:0-nál is.