Kovbal88 írta: ↑2025.06.28. 22:10:23
Nos Simeone előtt az Atletico sehol se volt, hiába voltak mindig jó játékosaik Pl. Torres. Középcsapat volt a bajnokságban.
Az utóbbi években, ideit kivéve jobban teljesítenek, mint mi. Ezért is mentek ők a klub vébére. A Real ellen felvenni a versenyt nem könnyű még a Barcelonának se. Nekik meg aztán pláne. És kezdenek nagyon partiba lenni. Mi vertük őket, de nem volt ez mindig így. A tehetségek mellett már vásárolnak is. Nem szabad őket leírni. És teszik mindet fele annyi pénzből mint a Barcelona vagy a Real.
Hát, mostanság lényegesen többet költenek, mint pl. mi.
Amúgy kevés ponttal vitáznék, de pont az a lényeg, hogy nagyon nem ugyanaz a 8. helyről felemelni egy csapatot egy elég erős szintre, mint onnan igazi topcsapattá tenni. Na én ez utóbbit nem látom Simeonéban. Mondom, rámcáfolhat, de szerintem a játékról alkotott felfogása, ahogy hozzááll a meccsekhez, és kicsit a keretéhez is, nem elég ehhez.
És csak halkan, messze ő a legjobban fizetett edző a világon, 30-35 millió euró körül keres évente. Flick ennek kereste a tizedét, de még Ancelotti is kb csak a harmadát, pedig ő aztán még legenda is. Az Al Hilalnál nem keres ennyit Inzaghi. Na a világ magasan legjobban fizetett edzőjétől egy erős kerettel azt várnám, hogy akkor az legyen egy igazi top csapat, akitől azért féljen az ellenfél, meg Európa. Egy Klopp, Pep, Conte alatt teljesen máshogy nézne ki szerintem az Atletico, más lenne a státuszuk, nem az örök üldözők lennének.
Nagyon jó kis edző, de szerintem ezt nem ugorja meg. Idén rám cáfolhat.
Nyilván a másik oldala ennek az, hogy ő stabilan hozza a top3-4-et, akkor is, ha ilyen kicsit másodhegedűs csapatként, váltásnál lehetnének top csapat is, meg EL helyen is. Mindenképp csak top edzőre cserélném, nem csak úgy elküldeném l'art pour l'art, ha erre nincs lehetőség, nálam sem lenne kérdés a maradása.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy